| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    USB 1.1 Problemer
    Computer teknologiske fremskridt hurtigt, og mange mennesker ikke beskæftige sig med at opretholde et opdateret system. Overgået af high -speed USB (USB 2.0 ), full- speed USB (USB 1.1) er ældre teknologi, men stadig i brug i dag. Overgangen fra fuld fart til høj hastighed var glat , fordi USB 1.1-porte er kompatible med USB 2.0 enheder , selvom dataoverførselshastigheder kun øges , når en USB 2.0-enhed er sluttet til en USB 2.0- port på den anden ende. Full- speed USB er blevet forældet på grund af sin langsommere dataoverførselshastighed . USB 2.0 er blevet standard for pc'er og Mac'er i stedet for større filstørrelser og en øget efterspørgsel efter medier i computing verden. Betydning
    ekstern harddiske

    Dagens computer verden er sammensat af gigabytes - ikke megabyte - så hvis du har en gammel computer med USB 1.1 , og du ønsker en ny 500 GB ekstern harddisk (med en USB 2.0 interface ), vil enheden ikke fungerer tilfredsstillende, især hvis du har at gøre med store mængder af data , såsom video -filer eller mp3 samlinger. Hvad ville tage 2 timer at overføre med en USB 1.1 -forbindelse , vil tage 3 minutter, når bruger USB 2.0.
    Dataoverførselshastigheder

    Microsoft og associerede udgivet USB 1.1 i 1997, som er i stand til at overføre data ved 12 Mbps ( 1 Mbps ) . I april 2000 ramte USB 2.0 hylderne og blev clocket ved 480 Mbps ( 40 Mbps) . USB 3.0 er under udvikling , og så videre er 10 gange hurtigere end USB 2.0, stueur på 1 GB per 3,3 sekunder ( 400 Mbps) . Det er 400 gange hurtigere end USB 1.1

    Webcams : . Full -Speed ​​vs High -Speed ​​USB

    Oprettelsen af ​​USB 2.0 har ført til en dramatisk stigning med hensyn til kvaliteten af multimedie enheder såsom webcams. Den øgede båndbredde USB 2.0 giver en klarere og mindre urolig billede i modsætning til de lave frame rates og dårlig opløsning af billeder produceret af kameraer med en USB 1.1 -forbindelse . Med en USB 2.0 web cam , er der en mere problemfri interaktion mellem brugere .
    Ekspert Insight
    p Hvis du har en gammel computer med kun USB 1.1 installeret og vil have adgang til den øgede båndbredde, USB 2.0 giver , er et PCI-kort med fire USB 2.0 porte din bedste løsning. Vær sikker på at købe et kort med en standard PCI -forbindelse , fordi din gamle computer sandsynligvis ikke understøtter nyere PCI -grænseflader. USB 2.0 kræver kun Windows 95, så sandsynligvis vil du ikke nødt til at opgradere dit operativsystem. Newegg.com er en stor online elektronik butik for disse enheder og giver normalt kundeanmeldelser og billigere priser end de førende forhandlere .
    Overvej en USB-hub
    p Hvis du for nylig opgraderet din computer til at erstatte USB 1.1 til USB 2.0, har du sikkert lagt mærke til den øgede ydeevne mellem dine eksterne enheder og din PC , men du må snart indse , at du får brug for flere porte til at håndtere alle de eksterne enheder, du har brug for. En enkel løsning er at købe en USB 2.0- hub, som i alt væsentligt bliver en port til to eller fire. En sandsynlig konfiguration kan omfatte en computer med fire porte bliver besat af en mus, tastatur, flash-drev og derefter en USB-hub. Du kan derefter tilslutte flere enheder, såsom eksterne harddiske og webkamera .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Computer tekniker Jobkrav 
    ·Sådan slette alt på en harddisk på Windows XP 
    ·Sådan fjernes exe-filer 
    ·Hvad er den nemmeste måde at Tranfers filer fra min PC…
    ·Sådan oprettes en DOS-partition eller logisk DOS-drev 
    ·Sådan finder du den Toshiba Recovery drivere til min l…
    ·Hvordan kan jeg downloade videoer Faster With My Slow I…
    ·Sådan installeres ffmpeg på Linux 
    ·IT Support Processer 
    ·Hvad er Data Recovery 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter Flash-filer til Windows Media Player 
    ·Hvordan skal tjekkes for diskfejl i Vista 
    ·Hvordan kan man se Hvis Remote Assistance er installere…
    ·Sådan Clean Internet filer fra en harddisk 
    ·Min LiteOn 165P6S vil ikke brænde 
    ·Sådan Konverter en ACT -fil til WAV format 
    ·Hvad gør man , hvis nogen er manipulation med din comp…
    ·Hvordan at finde det system id på en Dell bærbar 
    ·Sådan Lær basale computerfærdigheder at være en Nig…
    ·Sådan kontrolleres en modem kort til en inkompatibel M…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com