| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Hvad kan gøre My Inspiron Run Faster
    ? Dell Inspiron er godt elsket af brugerne på grund af en vindende kombination af pris og performance. Men når din Inspiron har været i brug i et par år , kan du finde den hastighed er ikke hvad den plejede at være , eller at det ikke har helt den grad af strøm, der kræves for at få mest muligt ud af de nyeste spil eller andre programmer. Perk din ældre Inspiron op ved at udføre grundlæggende oprydning operationer, så vurdere, hvad aktiviteter på din computer er stadig langsom. Basic Computer Oprydning

    Practice sound computer hygiejne ved at afinstallere de programmer, du ikke længere bruger . Mange programmer er installeret på computeren kører automatisk, når computeren starter op , kører i baggrunden , selvom de ikke aktivt bliver brugt. Dette øger mængden af ​​tid, der kræves til Windows til at starte op , og bruger hukommelsen, mens computeren kører . Efter afinstallation ubrugte programmer , køre en disk oprydning program som CCleaner . CCleaner er et gratis hjælpeprogram , der scanner harddisken for unødvendige filer og fjerner dem . Ofte er det i stand til at genvinde flere gigabyte plads på harddisken. Defragmenter harddisken for at konsolidere alle de filer , der er tilbage på den hurtigste del af drevet. Endelig installere og køre en virus scanner eller bruge en online scanner som HouseCall . Foreslåede værktøjer til disk oprydning , defragmentering og virus scanning er opført i Resources.
    Indkøb Opgraderinger

    Efter at have udført de grundlæggende oprydning operationer på din Dell Inspiron , evaluere resultaterne af din computer for at afgøre, om det stadig er langsom. Hvis det er, kan en hardware-opgradering være værd at overveje . Tænk over, hvad du gør med den computer, der ikke klarer til din smag. For eksempel er afhængige spil tungt på computerens skærmkort for at producere 3D-grafik. Mange stationære Inspiron computere, integreret grafik controllere, hvor de kapaciteter af et grafikkort er kondenseret i en chip installeret på bundkortet. Købe en standalone grafikkort fremstillet af ATI eller NVIDIA vil øge effektiviteten af ​​dine spil. Hvis du ikke er en gamer , og er utilfredse af den generelle ydeevne i Windows , skal du overveje at opgradere den mængde hukommelse (RAM ) i din Inspiron .
    Internetforbindelse
    < p> Mange mennesker tilbringer størstedelen af ​​deres computer tid på internettet . Hvis din computer ikke er langsom, når du starter det op, åbne programmer , skifte mellem vinduer eller spille spil , kan det faktisk være din internetforbindelse , snarere end selve computeren , der forårsager din computer til at synes at udføre dårligt . Hvis du bruger en dial-up internetforbindelse og er i et område, hvor kabel-og DSL er ikke tilgængelige , se ind i en trådløs bredbånd udbyder udnytte celle-eller satellit- teknologi. Disse former for bredbånd kan være betydeligt hurtigere end dial-up, og fås i de fleste områder af landet, hvor kabel-og DSL ikke kan nå.
    P Hvis du har en bredbåndsforbindelse i forvejen, men bruger en ældre 802.11b trådløst netværk , skal du opgradere din router til en, der er i stand til at bruge hurtigere 802.11g eller n standarder. 802.11b standard er begrænset til en maksimal hastighed på 11 megabit /sekund . Dette kan være en flaskehals for de hurtigste bredbåndsforbindelser, som er i stand burst-overførselshastigheder på over 15 megabit /sekund . Bemærk, at den trådløse adapter i din Inspiron skal også være 802.11g eller n- stand med henblik på at drage fordel af en hurtigere trådløs router.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan geninstalleres Office 2007 Home & Student Efter …
    ·Sådan konfigureres en bærbar til at oprette forbindel…
    ·Hvordan skal tjekkes for Nødvendig Windows XP Service …
    ·Mouse Problemer : Dobbeltklik på 
    ·Hvordan at hente data fra fem dage siden på en pc 
    ·Sådan genkender en Compaq Computer 
    ·Hvordan Tør et drev til en ny OS 
    ·Sådan kører Recovery Disk til en HP Pavilion 
    ·Sådan slettes ting fra adresselinjen Historie 
    ·Sådan deaktiveres en mus Pointer 
      Anbefalede Artikler
    ·Mapi32.dll Problemer 
    ·Definition af Wuaclt.exe 
    ·En tutorial til Pinnacle Clean V4 
    ·Sådan foretages fejlfinding en blank skærm i McAfee 
    ·Sådan har Windows Husk min adgangskode 
    ·Hvorfor Bad Tracking cookies Keep Coming Back 
    ·Sådan formateres en Dell Computer 
    ·Sådan Fix en trådløs forbindelse på en Dell bærbar…
    ·Sådan Konverter MP4 til MP3 i jetAudio 
    ·Sådan Konverter MP3 Songs til MIDI 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com