| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan Fix Sun Java
    Java er et programmeringssprog er nødvendig for et velfungerende mange websteder. Udviklet af Sun -systemer , det gør nettet mere interaktiv og giver dig mulighed for at bruge en række multimediefunktioner , såsom 3D billedbehandling , chat og online spil. Java kan til tider også løbe ind i fejl, de fleste af dem er forårsaget af systemændringer og registreringsdatabasen problemer. Med nogle enkle trin til fejlfinding , løse Java problemer og forbedre din web browsers funktioner. Instruktioner Registry Rensning
    1

    Kør en registreringsdatabasen renere program til at rette fejl . Mest almindelige Java problemer er som et resultat af en korrupt , unmaintained eller overfyldt registreringsdatabasen. Hvis du ikke har en registreringsdatabasen renere program , kan du downloade et gratis program som CCleaner (Se Resources).
    2

    Start programmet, når installationen er færdig, og klik på " Registry " knappen i venstre panel . Placer en check på alle de muligheder under " Registry Integrity " og klik på "Scan for spørgsmål . " Programmet scanner registreringsdatabasen for beskadigede komponenter såsom DLL-filer , som er nødvendige for at programmet kan fungere.
    3

    Klik på " Fix udvalgte problemstillinger " once dit program viser en liste over beskadigede komponenter . Klik på " Ja" for at sikkerhedskopiere registreringsdatabasen, når du bliver bedt om . Klik "Løs alle valgte problemer ", når du er færdig med backup og klik på "OK " for at løse registreringsdatabasen problemer.
    Nulstilling Web Browser
    4

    Launch Internet Explorer, og klik "Funktioner "-knappen , som ligger på hovedmenuen. Rul ned og klik på "Internetindstillinger" at lancere Internet vinduet Egenskaber.
    5.

    Klik på fanebladet "Avanceret" og klik på " Reset" under " Nulstil Internet Explorer-indstillinger . " Klik på " Reset " igen. Internet Explorer vil nulstille dine browserindstillinger.
    6

    Klik på " Close " i " Nulstil Internet Explorer- indstillinger" dialoge boks når nulstillingen er færdig . Genstart din Web browser. Nulstilling webbrowseren er en ekstra nødvendige skridt for at løse Java fejl på din webbrowser.
    Geninstallation Java
    7

    Afinstaller Java fra din computer, hvis du stadig har problemer efter udførelse af de foregående trin. For at afinstallere Java, skal du klikke på Windows " Start" knappen og klik på "Control Panel".
    8

    Dobbeltklik på " Tilføj eller fjern programmer " for at starte programmer vinduet, hvis du bruger en Windows XP systemer . For brugere af Windows Vista , skal du starte programmer vinduet ved at klikke på " Program og funktioner " og klikke på " Fjern et program ".
    9

    Rul gennem programmerne , og klik "Java ". Klik på "Fjern /Fjern" og klik på " Yes" for at bekræfte og fjerne programmet fra din computer.
    10

    Go Go Sun Java download-siden (se Resources) og klik på " Free Java Download ". Klik på "Gem" , og download installationsfilen til dit skrivebord.
    11

    Dobbeltklik på Java installationsfil og klik på "Kør " for at installere programmet på din computer.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan deaktiverer Kør i Task Manager 
    ·Sådan ændres Administrator Profil Navn 
    ·Hvad skal man gøre , hvis en PC er picking up en iPod …
    ·Sådan fjernes W32 Harakit 
    ·Sådan gendanne slettede tekst 
    ·Sådan Fortryd en Overstreget foto på en computer 
    ·PC Tools 
    ·Sådan fjernes Browser Værktøjslinjer 
    ·Sådan Clean Out Computer E- Mail 
    ·Hvordan I Remote Genstart en Windows 2000 Server Uden R…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan genkender du en bærbar med serienumre 
    ·Sådan gendannes en Dell 2400 computer tilbage til Nypr…
    ·Sådan Konverter WMA til Apple Lossless på en Mac 
    ·MSConfig Vil ikke bo i Normal 
    ·Sådan Konverter AA til MP3 
    ·Måder at vide Hvis din computer er påvirket af spywar…
    ·Sådan Reparation Systems Filer i eMachines 
    ·Hvordan kan man øge Internet hastighed for Free 
    ·Start Up & Recovery Software til Sony Vaio 
    ·Sådan Konverter RMJ til WMA 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com