| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Processor Hastigheder Forklaret
    Computer mikroprocessorer fungerer som "hjerner " af en computer. Disse særlige elektroniske kredsløb kan behandle millioner instruktioner per sekund . Men det kan være forvirrende til tider at høre de forskellige beskrivelser af mikroprocessorer slår om , såsom " dual- core ", " x64 " og " bus-hastighed ", og dermed afgøre, hvilken processor er " hurtigste ". Men når du forstår, hvad hver enkelt beskrivelse betyder , kan du lettere vælge den rigtige mikroprocessor til din computer system. Bus Speed ​​vs Processor Speed ​​

    Hver computer bundkort kommer med en elektronisk komponent kaldet en krystal oscillator. Denne komponent fungerer som en timing mekanisme eller et system ur, for edb-systemet.

    Da 80486 mikroprocessor blev indført af Intel i 1992, mikroprocessoren hastigheden var lig med systemets klokfrekvens på bundkortet. Med andre ord havde en computer med en 25 MHz 80486DX mikroprocessor en krystal oscillator, der også kørte ved 25 MHz.

    I 1994 blev mikroprocessorer designet til at formere klokfrekvens internt. For eksempel blev en 66 MHz 80486DX2 mikroprocessor stadig drives af en krystal oscillator kører ved 33 MHz , men mikroprocessoren vil internt fordoble kloksignal , hvorved der frembringes en mikroprocessor , der kan udføre to operationer i en taktcyklus .

    da hastigheden af ​​mikroprocessor nu var hurtigere end systemets klokfrekvens er to forskellige indikatorer anvendes til at kvantificere hastigheden som den vedrører en mikroprocessor : System clock (eller "bus "), hastighed og mikroprocessor hastighed ( et større antal , som er et multiplum af bus hastighed).
    Single -Core vs multi-core processorer

    centralenheder, indtil 2006 , havde en enkelt mikroprocessor, som håndteres alle de forarbejdning opgaver og arbejdsbyrde af edb-systemet . Selvom en mikroprocessor kan have været i stand til at håndtere enhver én opgave nemt , når flere opgaver blev udført på edb-systemet ( såsom at have flere programmer åbne på én gang ), ville dette skabe en flaskehals , der ville bremse computer ned .

    i 2006 udgav både AMD og Intel en ny type central processing unit - multi- core processor. Denne type CPU bruger to eller flere diskrete mikroprocessorer i en chip. Den multi- processor opstillingen af ​​denne CPU giver mulighed for delt arbejdsbyrde mellem de to mikroprocessorer og dermed forbedre den samlede ydeevne.

    Hver processor i en multi- core CPU opererer på det noteret processorhastighed og bus hastigheden. For eksempel har en dual-core CPU med et børsnoteret hastighed på 2 GHz to mikroprocessorer hver kører på 2 GHz.

    X86 processorer vs x64 processorer

    Microprocessors , der er annonceret som x86-processorer også er kendt som " 32-bit "-processorer . Disse mikroprocessorer er i stand til at fortolke instruktioner, der er 32 bits , eller binære cifre , brede . Salg

    mikroprocessorer bærer x64 betegnelse er også kendt som " 64 - bit "-processorer . Disse mikroprocessorer er i stand til at fortolke instruktioner, der er 64 bit brede , samt 32-bit instruktioner.

    En 32 - bit processor er ikke så velegnet til at håndtere flere åbne programmer , som en 64- bit processor. Derfor vil selv hvis processor hastigheder er de samme for begge processorer , en computer med en 64- bit processor køre hurtigere end en computer med en 32- bit processor , når flere programmer kører på en gang .
    < br > Overclocking og underclocking

    Som nævnt i " bus Speed ​​vs processor Speedm " processorhastigheden er et multiplum af systemet bus hastigheden. Med mange computer bundkort , kan processorhastighed justeres ved hjælp af software til at justere multiplikationsfaktoren. Normalt det børsnoterede processor hastighed er den maksimale nominelle frekvens for hvilke processor vil køre pålideligt.

    Overclocking en mikroprocessor omfatter justering multiplikator til at gøre mikroprocessoren løbe hurtigere, end nominel hastighed . Dog kan overclocking forårsage mikroprocessor til at overophede , og det kan få det til tidligt mislykkes.

    Underclocking indebærer reducere multiplikator til en værdi under den maksimale nominelle frekvens. Normalt er der ingen iboende fare for underclocking .
    Hvilken processor er hurtigste og Hvilket skal jeg købe?

    Lige bus hastigheder , en multi- core, overclocket vil 64- bit processor køre den hurtigste. Men alt efter hvordan du agter at bruge din computer, kan du ikke bruge den hurtigste mikroprocessor til rådighed. For brugere, der kører ét program ad gangen, kan en 32-bit , single- core processor passer regningen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er Beskyttet søgning 
    ·Sådan Udskift en CMOS batteri G35 AV600 
    ·Sådan gendannes et ikke-gemt skærm på en computer 
    ·2000 Professional Registry Key Recovery 
    ·Sådan fjerne programmer fra My Quick Launch Bar i XP 
    ·Sådan foretages fejlfinding af Windows XP ActiveX Cont…
    ·Sådan får større skrifttyper på min skærm 
    ·Sådan Clean ubrugte filer 
    ·Spyware Terminator Instruktioner 
    ·Sådan Lås Microsoft Office 2007 guiden Aktivering Bek…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan at gendanne din computer indstillinger ved hjæl…
    ·Min Logitech Unifying -modtager er ikke fundet 
    ·Hvordan at slippe af web Annoncer på Mit skrivebord 
    ·ASUS G73JH Subwoofer Problemer 
    ·Hvad er Beskyttet søgning 
    ·Sådan Konverter Real Player Præsentation til MP3 
    ·Sådan testes en HP Bundkort 
    ·Som starter -up-programmer er behov & Hvilket kan deakt…
    ·Sådan Fix batterierne på Laptop 
    ·Sådan fjernes FindFM Toolbar 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com