| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Mikroprocessor Arkitektur Tutorials
  Mikroprocessorer fungerer som " hjernen" i en computer system. Som teknologien har udviklet , mikroprocessorer er blevet hurtigere , mindre og stand til at gøre mere arbejde per clock cycle.However , når de forsøger at vælge en mikroprocessor , er det vanskeligt at forstå, hvad de betegnelser betyder. Hvis du vælger en x64 -processor eller en x86 processor? Er en dual- core hurtigt nok , eller har du brug for en quad- core processor? Forstå forskellene i mikroprocessor arkitektur vil støtte i beslutningsprocessen . X64 vs X86

  En mikroprocessor kan opført til salg som en " x86 -processor " eller en " x64 processor. " Hvad er forskellen , selvom ?

  En " x86 " er en mikroprocessor , der er stand til at behandle oplysninger i 32-bit stykker (kaldet "instruktioner" ) . Hver " bit " er et stykke information , som computeren bruger til at overføre information, køre beregninger og udføre andre sådanne processer . En processor med x86-arkitekturen anses for at være en efterfølger teknologi til de oprindelige mikroprocessorer anvendes i IBM PC . Da den oprindelige processor, der anvendes i en IBM PC var baseret på Intel 8086 mikroprocessor , har successive mikroprocessorer anvender samme sæt af instruktioner til at køre blevet navngivet tilsvarende - 80286 , 80386 og 80486 , for eksempel nær

  . mikroprocessor bruger x64 arkitektur er lidt anderledes end den x86 processor. En x64 -processor er i stand til at behandle ikke kun 32 -bit instruktioner, men også 64-bit instruktioner som godt. Grund af den øgede kapacitet af x64 mikroprocessor , en computer, der bruger en x64 mikroprocessor er også i stand til at udnytte mere hukommelse ( 128 GB maksimum vs 4 GB maksimum ) end en computer med en x86 mikroprocessor .

  En x64 mikroprocessor ville derfor være det bedste valg , hvis du planlægger at bruge computeren til hukommelseskrævende programmer , eller hvis du har brug for bedre generel ydeevne ud af din computer system.
  Dual-Core vs Quad -Core Architecture

  Mange mikroprocessorer fra Intel og AMD er multi -core processorer . Hvad dette betyder er , at inden for en mikroprocessor, der er to eller flere centralenheder ( kerner) inden for én integreret kredsløb pakke.
  P Som deres navne indebærer , " dual- core" multiprocessorer har to CPU-kerner i multiprocessor pakken og " quad -core " multiprocessorer har fire CPU-kerner . Afhængig af software , der bruges , operativsystemet computersystemet har installeret, og mængden af ​​tilgængelig hukommelse til edb-systemet , en quad -core system er i stand til at køre flere samtidige processer end en dual-core system.
  < P > Men nogle ældre software eller styresystemer (såsom Windows 95, Windows 98 eller Windows Me) er ikke i stand til at udnytte multi-core mikroprocessorer. Hvis softwaren eller operativsystemet er i stand til at udnytte de tilgængelige ressourcer ved hjælp af en multi-core microprocessor er ikke anderledes end at bruge en single-core microprocessor .
  Hvilken Arkitektur er rigtige for mig?

  Hvis du planlægger at bruge flere programmer på én gang, eller hvis du bruger programmer, der er memory -intensive, en quad -core , x64 mikroprocessor er nok den rigtige for dig . Hvis du bruger din computer til mindre opgaver, såsom tekstbehandling og e-mail , en enkelt eller dual- core x86 mikroprocessor vil højst sandsynligt passer til dine behov pænt.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan deaktiveres Sikkerhedsadvarsel i IE7 
  ·Sådan fjernes msoobe.exe 
  ·Sådan gendannes gamle e-mail -konti 
  ·Sådan Reparation Computer fryser i Windows Media Playe…
  ·Sådan installeres en Visual Basic Runtime Library 
  ·Sådan gendannes Gateway MT6821 
  ·Sådan gendannes menuen Start Programmer 
  ·Hvordan at reparere en Sound Device 
  ·Hvordan laver knapper på proceslinjen Stor 
  ·Hvordan man gør Systemgendannelse på Vista 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan skal tjekkes RAM Type Brug Win XP 
  ·Sådan installeres og aktiveres ActiveX Controls 
  ·Hvordan at slippe af Microsoft Genuine Validation 
  ·Sådan Konverter en VOB film fil til WMA format 
  ·Sådan ændres et filsystem fra UDF til NTFS i Vista 
  ·Sådan fjernes Winbutler Med Hijackthis 
  ·Hvordan jeg afgøre, hvilket produkt nøglen er tilknyt…
  ·Generisk Vs . Brand Name Printpatroner 
  ·Sådan Konverter WAV fil til MIDI 
  ·Driver A11 mangler på min Dell Latitude D600 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com