| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Computer Shop Fordele
    Hvis din computer skal repareres , en hardware-opgradering , eller en software ekstraudstyr, kan du blive fristet til at prøve at gøre det selv , eller sende computeren slukket til producenten for reparationer. Men har du overvejet at bruge en computer butik ? Computer butikker tilbyder mange fordele , som ikke kan rivaled af computerproducenter . Direkte kommunikation

    Mange computerproducenter tilbyder support muligheder for deres hardware, men at komme i kontakt med en levende person kan kræve, at du hopper gennem flere bøjlerne. Det er sjældent at være i stand til at ringe til en pc-producent hotline nummer og nå frem til en person, med det samme. I stedet skal du navigere gennem en trykknaptelefon menu , og kan endda være nødvendigt at indtaste dit telefonnummer , postnummer, og selv computerens fabrikat, model eller serienummer, før du endelig er i stand til at tale med en menneske . En computer butik , på den anden side, giver direkte kommunikation , der er tilgængelig over telefonen eller personligt. I mange tilfælde behøver du ikke engang behøver at ringe i forvejen for at lave en aftale . Du skal blot pakke det udstyr du har problemer med og tage det i butikken.
    Lokalt ejet og drevet

    Computer butikker er praktisk, fordi du ikke har at beskæftige sig med besværet med at bestille Pakkematerialet og efter kæmper for at passe din voluminøse computer i emballagen lider besværet med at arrangere en drop- off eller afhentningssted . I stedet kan du indlæse din bil med din computer og kører direkte til computeren butikken. Ved at bruge de tjenester af en lokal computer butik , vil du ikke kun behandle dig selv til en bekvem metode til at få din computer repareret , vil du også være støtte din lokale samfund.
    Konsekvent Omkostninger

    fleste nye computere leveres med forsikringsdækning for hardware fejl og teknisk support for software og operativsystem spørgsmål. Men den støtte, der er til rådighed , er begrænset , og mange virksomheder kun tilbyde hardware support for en kort tid. Det kan være forvirrende at vide , hvilke ydelser en computerproducent covers og hvor længe, ​​hvilket er grunden til en computer butik kan være et bedre valg . Computer butikker tilbyder ikke restriktioner på bestemte dækning muligheder , eller kræve, at du kontrollere, hvilken type computer du har , eller når du har købt det. Gebyrer for tjenesteydelser er klart skitseret og er de samme, uanset hvilken type computer du har, eller hvor længe du har haft det for .
    Quick Reparationer
    p Hvis du har nogensinde sendt på computeren til producenten , der skal repareres , så ved du , at reparationer kan ofte tage flere uger , og forsendelse og behandlingstid kan tage en ekstra par dage. Men med en computer butik , har du bekvemmelighed slippe fra din computer til service og sandsynligvis at plukke den op på bare et par dage.
    Brugervenlige services

    computer butikker er også gavnligt , fordi de tilbyder et stort udvalg af tjenester. De fleste computer reparationsværksteder kan fejlfinde og reparere computere, bærbare computere , printere og håndholdte enheder som digitale kameraer, digitale musikafspillere, Brombær, og more.Many computer butikker kan også levere data recovery tjenester , som ofte er nødvendige , hvis en computer er inficeret med en virus , eller hvis dataene utilsigtet slettes.
    Vedligeholdelse Options

    fleste computer værksteder gøre mere end reparation computere. De har også fejlfinding grundlæggende problemer , og selv give værdifuld software og hardware-opgradering og vedligeholdelse . Uanset om du ønsker at fjerne virus fra din computer eller oksekød op din eksisterende antivirus-software, kan en computer butik helt sikkert tage sig af dig.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan til Mount BIN & CUE til Virtual Drive Software 
    ·Hvordan man gør en fuld Reboot på Windows Professiona…
    ·Hvordan at slippe af Hacktool Rootkit 
    ·Sådan annulleres Startup Gennem Regedit 
    ·Sådan at beskytte følsomme data Under en computer Rep…
    ·Min eMachine M6810 Er Overophedning 
    ·Sådan deaktiveres Microsoft Search Indexer 
    ·Sådan ændres en computers sprog fra fransk til engels…
    ·Sådan ændres ventilatorhastigheden på en bærbar 
    ·Sådan deaktiveres Auto Arranger i Windows 7 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Find fejlsikret tilstand Reboot på Toshiba Sate…
    ·Hvordan kan jeg slippe af Backdoor.Win32.Small.cz 
    ·Sådan installeres en Epson 3490 Photo driver 
    ·Sådan Initialiser HP Photo & Imaging Director 
    ·Sådan Fix Wlanapi.dll 
    ·Sådan kopieres og Indsæt et Word dokument og sende de…
    ·Hvordan du optimerer din personlige computer (PC) 
    ·Definition af download hastighed 
    ·Sådan geninstalleres regedit.exe 
    ·Sådan Konverter musikfiler til MP3 for Free 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com