| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Hvordan at slippe af Trojan Downloader
    Trojan.Downlaoder ( Downloader Trojan ) er ondsindet program, der hemmeligt installeres på din computer, forklædt som et legitimt program . Når det er installeret, starter automatisk , når computeren startes , og henter en anden ondsindet program fra en ekstern site og udfører det på det lokale system . Det giver også andre ormen parasitter og bagdør trojanske heste til at sprede sig selv over internettet. Fordi det er en farlig program , fjerne det sikkert uden skadelige systemkomponenter. Instruktioner
    1

    Backup din computer , før du fortsætter til at fjerne denne ondsindede program. For at gøre dette , skal du klikke på Windows " Start" knappen og klik på " Alle programmer". Rul op og klik på " Tilbehør ". Klik på "Systemværktøjer" og klik på " Systemgendannelse " for at åbne backup guiden.
    2

    Klik på "Opret et nyt gendannelsespunkt " på guiden velkomstskærmen. Skriv et navn til backup og klik på " Opret ". Din computer backups af systemet ved hjælp af et gendannelsespunkt , du kan komme tilbage til , hvis du laver en fejl , når du fjerner dette ondsindede program .
    3

    Deaktiver Systemgendannelse. For at gøre dette , skal du klikke på Windows-knappen og højreklik på "Denne computer ". Klik på knappen "Egenskaber" for at åbne vinduet Egenskaber for system .
    4

    Klik på " Systemgendannelse " fanen. Klik på " Sluk Systemgendannelse ". Klik på " OK" for at gemme ændringerne og klik på " Nej" når du bliver bedt om at genstarte computeren .
    5.

    Start din anti- virus program, og opdatere den til at installere den nyeste spyware og virus definitioner ( dette varierer med forskellige anti- virus programmer ) . Luk programmet efter opdatering.
    P Hvis du ikke har en anti- virus program , kan du downloade og installere en gratis en , såsom Avast eller AVG ( se både i ressourcer).
    6 < p> Start programmet du downloadede, og installere, og klik på knappen "Opdater" for at installere den nyeste spyware og virus definitioner . Lukke programmet efter endt opdateringen.
    7

    Genstart computeren og tryk på "F8" gentagne gange inden Windows-logoet vises. Du er rettet til Windows menuen Avancerede indstillinger .
    8

    Rul ned i menuen og vælge "Safe Mode". Tryk på " Enter" for at logge på Windows fejlsikret tilstand. Fejlsikret tilstand , som navnet antyder , er sikkert for at fjerne ondsindede parasitter , fordi det deaktiverer netværksfunktioner og tillader kun en vis mængde af chauffører og systemkomponenter til at køre.
    9

    Start din anti- virus program, og køre en fuld scanning. Slet alle de filer detekteret som Trojan.Downloader . Luk programmet, når fjernelsen er fuldført.
    10

    Klik på Windows " Start" knappen og klik på " Kør" eller " Start søgning " ( Windows Vista-brugere ) . Skriv " regedit " (uden anførselstegn ) og tryk " Enter" for at åbne registreringsdatabasen .
    11

    Klik på " HKEY_LOCAL_MACHINE " mappe placeret på venstre panel og klik på " software". Klik på "Microsoft" og klik på " Windows ". Klik på " CurrentVersion " og klik på "Kør ". Slet eventuelle værdier benævnt Trojan.Downloader fra højre panel.
    12

    Klik på " File "-knappen på hovedmenuen og klik på "Exit " for at lukke registreringsdatabasen. Genaktiver Systemgendannelse fra System Properties konsollen og genstart computeren normalt for at fuldføre fjernelsen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan faxes et dokument fra Windows 7 
    ·Sådan Gør min PC hurtigere for Free 
    ·Sådan fjernes Msiexec.exe 
    ·Hvorfor er spyware, Bad 
    ·Hvordan kan man se , som Facebook venner spiller Hvad A…
    ·Hvordan ved du, hvis din computer har en trådløs Inte…
    ·Sådan Drej Laptop Screen på en Dell 
    ·Hvordan stopper jeg popups på min computer 
    ·Sådan Fix ActiveX 
    ·Sådan kan du kontakte Dell Computers Via Email 
      Anbefalede Artikler
    ·DameWare Ikke Tilslutning 
    ·Sådan deaktiveres Kodak Ink Monitor 
    ·Sådan Clear filer fra en gammel Gateway Computer 
    ·Hvad er Timer Tick Manglende på en Dell bærbar 
    ·Sådan Skriv på RW - cd'er 
    ·Den Usp10.dll Virus 
    ·Sådan Fix en langsom Vista-pc 
    ·Sådan bruges ScanDisk Med Vista 
    ·Sådan gendannes mistede Computer Filer 
    ·Sådan Find et adressekartotek på en harddisk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com