| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Hvordan jeg rydde op i min harddisk
    ? En computers harddisk er en fysisk disk , der gemmer operativsystemet , programmer og andre data såsom dokumenter og mediefiler . Som harddiske bliver fuld af data, kan det tage længere tid at få adgang til en given fil, som kan resultere i langsommere ydeevne . Fastholdelse af en harddisk ved at slette gamle data kan forbedre computing hastighed og gøre plads til nye filer og programmer . Sletning af data

    Den mest effektive måde at slette data fra en harddisk er at manuelt slette gamle filer og programmer. Mediefiler såsom videoer , musik og fotos kan tage op enorme blokke af plads på en harddisk , men de er meget nemme at slippe af med. Find mediefiler ved at gennemføre et system ransagning af deres filtypenavne --- såsom " . Avi, " " . Mp3 " eller " . Jpeg ". Dette vil give dig mulighed for hurtigt at finde alle filer af en bestemt type og beslutte, hvilke der skal slettes. Hvis du vil slette en fil , skal du blot flytte den til papirkurven og tøm den. Hvis du ønsker at gemme visse mediefiler og dokumenter , skal du tilslutte en ekstern harddisk til din computer og kopiere filerne over til det , før du sletter dem fra din primære harddisk.

    Anden kilde til junk data ofte er gamle program filer . At slette gamle programmer på Windows - baserede pc'er , gå til " Control Panel" og bruge " Tilføj /Fjern Programmer " menuen for at finde og afinstallere programmer, du ikke længere bruger . Selv hvis du ikke kan tænke på nogen gamle programmer , som du kan afinstallere , er det værd at tjekke dit program listen med jævne mellemrum. Der er en god chance for du vil se nogle program, som du har glemt eller ikke længere ønsker at bruge.
    Diskoprydning

    Disc Oprydning er et hjælpeprogram på Windows pc'er, der lokaliserer unødvendige data --- ligesom midlertidige Internet filer, dump filer og hentede programfiler --- og automatisk sletter dem . Adgang til hjælpeprogrammet Diskoprydning ved at gå til "Start" menuen , vælge "Tilbehør" og derefter " Systemværktøjer ". Oprydning nytte vil tage et øjeblik til at scanne din harddisk og derefter bede dig om at kontrollere, hvilke typer filer, du gerne vil have den til at fjerne . Det vil liste , hvor meget ledig plads du vil vinde ved at slette filer og funktionen af ​​de filer , du sletter .
    Defragmentering

    Når en computer adgang til en bestemt program , vil det fungere hurtigere, hvis alle data for dette program er gemt på den samme del af harddisken i stedet for at deles op i forskellige dele . Disk defragmentering er en proces, hvor data på en harddisk bliver reorganiseret for at optimere adgang gange . At defragmentere en pc , skal du åbne menuen "Start" , derefter " Tilbehør " mappe , og vælg derefter "Systemværktøjer" og til sidst " Diskdefragmentering. "

    Defragging kan tage flere timer afhængigt af, hvor rodet data på din harddisk er . Sletning junk data , før du forsøger at defragmentere kan bidrage til at reducere den samlede tid, det tager , men hvis du har forsømt at defragmentere i mange måneder eller endda år , er det en god ide at køre processen natten over.
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Print Out Photography on Paper 
    ·Sådan at slette filer fra karantæne i Norton Internet…
    ·Sådan importeres Music Into Media Player 11 
    ·Hvad er kopiering Spyware 
    ·Sådan fjernes Mfpmp exe-filer 
    ·Sådan gendannes data fra en formateret harddisk i XP 
    ·Sådan installeres Froyo på en AT & T Dell Streak 
    ·Hvordan finder jeg ud af Processor I Have 
    ·Rootkit Techniques 
    ·Hvorfor skulle Pictures Kig Blurry på en computerskær…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan udskifter jeg DLL filer 
    ·Sådan Gør PC Performance Hurtigere 
    ·Hvordan laver man en HP Pavilion 7955 gendannelsesdisk 
    ·Sådan Sikker Deaktiver startelementer Brug Msconfig 
    ·Hvad Er Trojanske heste 
    ·Adobe Reader Hent Problemer 
    ·Kan jeg bruge Netflix Instant Streaming på min laptop …
    ·Sådan slette filer på en DVD -RW 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Dell D620 display, der …
    ·Fejlfinding Tips til en Slow Laptop 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com