| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan Fix My Slow PC
    Langsomme computere kan være ret frustrerende , især for en person , der bruger computeren ofte. Diagnosticere en langsom PC kræver ikke nødvendigvis en professionel, bare nogen vidende om pc'er og deres arbejdsmetoder . Der er ting , du kan gøre for at bevare sundheden for din computer og fremskynde det lidt op . Når det bruges regelmæssigt, kan disse tips har en computer i det bedste stand på alle tidspunkter. Hvad du har brug
    Computer
    Disk reparation software (om nødvendigt)
    Anti- virus eller anti -malware-software
    Vis Flere Instruktioner
    1

    View hvor meget plads du har til rådighed på din harddisk . Du skal have mellem 200 - 500 MB ledig plads. Noget mindre , og din pc er tilbøjelige til at løbe langsommere.
    2

    Fjern dine midlertidige internet filer. Dette kan gøres ved at få adgang Internetindstillinger via dit kontrolpanel . Når Internet Options er åben , skal du sørge fanen Generelt er valgt. Under Browserdata , skal du klikke på Slet. Vælg ' Slet alt ', når du bliver spurgt.
    3

    Kør et program, der scanner din harddisk, som Scandisk , som er indbygget i Windows-operativsystemet. Dette vil sikre, at der ikke er potentielt dødelige problemer med din computers harddisk . Hvis der er problemer med din harddisk, kan du hente en disk reparation software som Disk Reparation Software 10.x.
    4

    Kør en Diskdefragmentering. Dette vil omarrangere filer gemt på en disk med henblik på at øge adgangen hastighed. Defragmentering din harddisk også hjælper også til at reducere start- tider af computeren. Disk defragmentering software er indbygget i de fleste operativsystemer , eller du kan bruge en tredjeparts defragmentering løsning.
    5.

    End alle programmer, du ikke bruger på din computer. Med mange programmer kørende i baggrunden, kan belastning gange tage længere tid. Luk programmer ved at trykke på CTRL , ALT, DELETE på tastaturet på en gang. Åbn Jobliste og afslutte alle programmer , der kører , som du ikke har brug for. Må ikke afslutte et program, medmindre du ved, hvad programmet er , da det kan få computeren til at holde op med at reagere.
    6

    Kør en anti-virus og anti- spyware scan på din computer. Dette vil sikre, at virus, spyware eller malware ikke har inficeret din computer.
    7

    Åbn Enhedshåndtering gennem dit kontrolpanel. Chauffører , der er behov for reparation vil have et gult udråbstegn ved siden af ​​dem . Sørg for at ingen chauffører er behov for reparation , og hvis de er , skal du køre en reparation på dem ved at højreklikke dem , vælge " Opdater drivere ", og følge instruktionerne på skærmen.
    8 < p > Mærk bunden af ​​computeren i nærheden af ​​aftræk eller ventilator . Er det meget varmt ? Overophedning kan forårsage skade på din computer og få det til at køre langsommere . Vær sikker på at din computer sidder på en hård, tør , flad overflade , væk fra enhver tekstiler. Computerens ventilatorer og ventilationskanaler må aldrig blokeres.
    9

    Geninstallér styresystemet og starte forfra igen. Dette bør kun bruges som en sidste udvej . Når computeren har mange kritiske fejl , eller hvis du har konsulteret en række eksperter til ingen nytte , geninstallere dit operativsystem er en anden mulighed. En frisk installation kan gøre underværker !

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan til at justere lydstyrken på computeren 
    ·Hvad er Qttask.exe 
    ·Sådan fjernes Walmart Photo Program 
    ·Sådan Stop en WGA Popup 
    ·Sådan fjernes gamle DLL -filer , der stadig kører 
    ·Sådan Se Logon historie i Windows XP 
    ·Hvordan redigerer registreringsdatabasen Uden for Windo…
    ·Sådan gendannes en Missing Registry 
    ·Sådan Reset en Eee PC til Factory 
    ·Sådan Monitor Dell XPS 400 CPU Temperatur 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix APPCRASH fejl på en computer 
    ·Hvad er en Registry Fejl 
    ·MSI Uninstall Utility 
    ·PC renere programmer 
    ·Sådan Konverter en WAV fil til en CD 
    ·Hvordan at hente en Glemt Windows Password 
    ·Sådan Hold brugere Minimering eller lukning af en Brow…
    ·Sådan aktiveres Internet Options 
    ·Hvordan at sende en Screen Shot 
    ·Hvorfor er min Cursor et Blinkende Box 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com