| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    DDR2-hukommelse Problemer
    Må ikke føle sig alene , hvis du undrer dig over DDR og DDR2 RAM , det er et fælles problem blandt computerbrugere. Hukommelsesmoduler DDR og DDR2 ser det samme , men er ikke og kan ikke byttes . At fastslå, at du har brug for DDR2 er kun én kamp, ​​du skal også konfigurere BIOS. Så lad os se på bundkortet kompatibilitet, BIOS-indstillinger og almindelige fejl , når du installerer DDR2 hukommelse. Kompatibilitet

    hukommelsesmoduler til bærbare computere i overensstemmelse med den SODIMM standard. Hukommelse til desktops kaldes DIMM . Dette omfatter DDR RAM og DDR2 . Men chipset af bundkortet dikterer , hvilken slags DIMM eller SODIMM er used.Motherboard chipset uforenelighed er en af ​​de vigtigste problemer, du kan støde på. Sikre kompatibilitet ved at købe matchede bundkort og RAM. Når du køber standalone RAM, undersøge, om den RAM er " Bundkort Kvalificeret Hukommelse. "

    Ifølge DRAM Uddannelse, SODIMM SDRAM har 168 pins, DDR har 184 pins og pinouts for DDR2 og DDR3 er 240 pins . Desuden er der en mini - DIMM DDR2 modul med 244 ben . DDR2 og 3 har den samme mængde af stifter , men er elektrisk ikke kompatible.
    Fejl

    To fejlmeddelelser er fælles for hukommelse installationer og opgraderinger. Et bip angiver en DRAM problem , og det kan muligvis løses ved at reseating modulerne. Den anden fejlmeddelelse vises på skærmen som "CMOS hukommelse størrelse mismatch. " Disse fejl er direkte relateret til hukommelsesproblemer . Der er andre fejlmeddelelser relateret til hukommelsen.

    Når hukommelsen konfiguration er drastisk ude af whack , vil systemet fryser .
    Diagnosticering Issues
    < br >

    hukommelsesproblemer kan undertiden behandles med software. Et stadig mere populært program er Memtest86 . Det er open source software, hvilket betyder , at det frit distribueres . CPU -Z er et andet værktøj bruges til at diagnosticere og samle information om hukommelse . Det er freeware. Begge disse hjælpeprogrammer kan bruges med DDR2-hukommelse . Se Ressourcer til links.
    BIOS Settings

    Konfiguration af indstillinger for tider og spændinger er afhængige af BIOS på bundkortet . Valg af multiplikatoren sker i BIOS. Indstillingsmuligheder for multiplikator intervaller direkte indflydelse front-side bus ( FSB) hastighed. FSB hastighed kan også justeres i BIOS panel til DDR2 RAM. Den ventetid og spændinger er konfigureret i BIOS. Foretage ændringer én ad gangen . Test for stabilitet efter hver ændring . Ellers vil det være svært at afgøre, hvilke justeringer forårsagede ustabilitet.
    Forsigtig

    Gør kun én gradvis forandring ad gangen for at undgå forveksling med fejlfinding. Undgå store spring i indstillingerne. Stol kun bevist diagnostisk software som CPU -Z og Memtest86 , og få disse værker fra bona fide kilder såsom links i Resources.

    Undersøgelse bundkortet manual. Kendskab til dit bundkort vil udstyre dig til effektivt at diagnosticere og løse dine hukommelsesproblemer .
    Summary

    Opgradering RAM eller hukommelse er en surefire metode til at øge ydeevnen. Dette er en afprøvede og sande metode . Men med hver opgradering i hardware der er en tilknyttet indlæringskurve , så opgradere din tech viden , også.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres Ejerens navn på en PC 
    ·Sådan Find ud af hvad Browser computeren bruger 
    ·Hvordan kan man øge Modem Speed ​​
    ·Sådan fjernes WinSpy 
    ·Sådan gendannes en Gennemsnit Notebook 
    ·Sådan ændres farve og størrelse på My Cursor 
    ·Jeg kan ikke bruge Recovery Disk på HP nc8430 
    ·Hvorfor Er Fan Støjende på en computer 
    ·Grundlæggende Sprog Computer Tutorials 
    ·Sådan Reparation Automatiske Opdateringer 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan man øge en computers virtuel hukommelse 
    ·Hvordan laver de Cursor Stop fremhævning 
    ·Sådan installeres Windows Update ActiveX 
    ·Sådan gendannes mistede Historie filer 
    ·Hvordan man åbner en ny mappe i Windows 
    ·Sådan Konverter RealAudio til MP4 
    ·Sådan Fix fejl i Internet Explorer Vista 
    ·Sådan Reparation Korrupte Registry filer 
    ·Sådan gendannes en krypteret partition 
    ·Sådan kopieres reg-filer til en anden computer i Vista…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com