| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    DDR1 vs DDR2-hukommelse
    Folk får ofte forvirrede , når de forsøger at finde ud af , hvad slags hukommelse til at købe for deres computer. Med så mange valgmuligheder til rådighed , er det vanskeligt at afgøre, hvad slags hukommelse er passende. Mange computere og bundkort er i stand til ved hjælp af enten DDR eller DDR2 -hukommelse. DDR-hukommelse

    Forkortelsen DDR står for " double- data-rate ". Dette er for at betyde , at to dataoverførsler til eller fra hukommelsen opstår per clock cyklus. Arkitekturen i DDR-hukommelse er sådan, at for hver clock cyklus ( målt i hertz, eller Hz), kan hukommelsen overføre to "ord " ( 16 bit hver) af data.

    DDR-hukommelse hastighed er opført på en af to måder . Den første er ved nominel datahastighed. For eksempel er DDR-hukommelse , der opererer ved en nominel klokfrekvens 133 MHz bedømt som " DDR266 . " Da data rate er to "ord" per clock cyklus ( snarere end et "ord " per cyklus for single data rate) , den nominelle data rate er 266 MHz .

    Andre midler til notering DDR-hukommelse hastighed er ved anvendelse af hvor mange megabyte per sekund hukommelsen er i stand til at overføre . For eksempel er DDR-hukommelse , der opererer ved en nominel klokfrekvens 133 MHz stand til at overføre 2,1 GB /sekund . Dette ville blive noteret som " DDR PC2100 " memory

    DDR-hukommelse kommer i tre varianter: . PC2100 , PC2700 og PC3200 . PC2100 har en nominel datahastighed på 266 MHz , og kan overføre 2,1 GB /sekund. PC2700 har en nominel datahastighed på 333 MHz og kan overføre data med en hastighed på 2,7 GB /sekund. PC3200 har en nominel datahastighed på 400 MHz og en dataoverførselshastighed på 3,2 GB /sekund.
    DDR2-hukommelse

    DDR2-hukommelse er baseret på samme koncept som DDR , men DDR2 opererer ved højere nominelle klokfrekvenser nær

    DDR2 nomenklatur svarer til DDR . . For eksempel ville en DDR2-hukommelse modul, der opererer ved en nominel clockfrekvens på 266 MHz sælges som enten DDR2 533MHz eller DDR2 PC4200 (siden hukommelsesmodulet overfører data med en hastighed på to gange , hvad en DDR PC2100 modul ville) .

    DDR2-hukommelse kommer i tre varianter så godt. PC4200 har en nominel datahastighed på 533 MHz og en dataoverførselshastighed på 4,2 GB /sekund. PC6400 har en nominel datahastighed på 800 MHz og en dataoverførselshastighed på 6,4 GB /sekund.

    Tredje DDR2 hukommelse hastighed er opført på tre forskellige måder . DDR2, der har en nominel datahastighed på 667 MHz er opført som enten PC5300 eller PC5400 . Grunden til dette er, at dataoverførselshastigheden på DDR2 667 MHz er 5,336 GB /sekund, og mens nogle virksomheder afrundede deres pc nummer ned , andre rundet op . Men PC5300 og PC5400 hukommelsesmoduler er kompatible med hinanden og er indbyrdes udskiftelige.
    Cost

    Mens mange teknologiske elementer er dyrere, hvis de opererer på et hurtigere hastighed eller har større lagerkapacitet , udgifter til DDR og DDR2-hukommelse er relativt similar.For eksempel i 2009 købte Kingston ValueRAM fra selskabets hjemmeside var prissat til $ 40 ( USD) for en 1 GB , DDR 333 MHz modul. A 1 GB, DDR2 800 MHz Kingston ValueRAM modul var prissat til $ 23 ( USD).
    Warning

    computerens bundkort kan indeholde slots til både DDR og DDR2 -hukommelse. Fordi DDR og DDR2 -hukommelse fungerer ved forskellige nominelle clock hastigheder og nominelle datahastigheder , ville de være uforeneligt til brug sammen .

    En anden fare så godt. DDR-hukommelse fungerer ved en højere spænding end DDR2 -hukommelse. Derfor vil forsøge at installere både DDR og DDR2-hukommelse samtidig beskadige hukommelsen og computerens bundkort .
    Overvejelser

    computerens bundkort kan kun have én type hukommelse slot tilgængelig . I så fald hvilken type hukommelse vælger er enkel. Men da omkostningerne ikke er meget af en faktor , hvis computerens bundkort er i stand til at acceptere enten type hukommelse , vil DDR2 opererer typisk hurtigere end DDR .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slet ubrugte programmer 
    ·Sådan ændres skærmopløsningen i Windows 7 
    ·Sådan oprettes en planlagt opgave på en fjerncomputer…
    ·Sådan Upload billeder til din PC 
    ·Sådan Fix din Task Bar 
    ·Sådan downloader en Windows XP Recovery Disk 
    ·Sådan geninstallere drivere på Windows XP for at korr…
    ·Sådan Find min servicekode nummer for min Dell Inspiro…
    ·Hvordan at slippe af et Hiss i videofiler 
    ·Sådan Tænd languge på en Latitude D810 Fra spansk ti…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan opdaterer DirectX til version 8.1 eller højere 
    ·Sådan fjernes et program ikke er nævnt i Tilføj /Fje…
    ·Sådan nulstilles System Password på en Dell Dimension…
    ·Sådan at redigere arabisk tekst 
    ·Hvad skal man gøre , hvis Windows har opdaget en spywa…
    ·Laser Scanning Software 
    ·Sådan fjernes den trojanske Goldun 
    ·Sådan kører en Malware Removal Tool 
    ·Sådan installeres et drev billede 
    ·Sådan bruges en printer med en bærbar 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com