| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    PC Reparation for begyndere
    Computere er nyttige redskaber til arbejde, kommunikation og fritid, men selv de mest godt lavet computer er tilbøjelige til at opleve problemer på et eller andet tidspunkt. Når en computer funktionsfejl , kan det gøre uerfarne pc-brugere føler sig hjælpeløse uden ekspertrådgivning , men mange edb-problemer er enkle at diagnosticere og afhjælpe uden at betale en reparationsservice. Diagnosticering Problemer

    Måske den sværeste del af at reparere en defekt pc diagnosticere kilden til problemet. Pc'er har mange forskellige enheder og software -komponenter , der kan være kilde til problemer , men når du ved, hvad kilden er, er det ofte let at rette. Dit første mål i at diagnosticere et problem skulle være at finde ud af, om det er en hardware eller software spørgsmål. Hardwareproblemer er fejl i fysiske enheder som harddiske , grafikkort , bundkort og diskdrev . Software problemer er spørgsmål , der opstår fra data på din harddisk. Oftest et problem vil opstå nogle ændringer foretaget til pc'en , det være sig nye software , hardware , en ændring i vaner , temperatur , osv. , der skal vende nogen seneste ændringer kan løse dit problem. Hvis computeren går ned , nedskrive så mange oplysninger som muligt om eventuelle nedbrud skærme eller dialogbokse og søg efter løsninger på problemet på internettet . Nedbrud er ofte ledsaget af visse fejlkoder , der kan føre dig til kilden til problemet. Det er også en god ide at køre flere virus og malware scanner , hvis computeren går ned for at sikre et skadeligt program er ikke kilden til dine problemer. Hvis du for nylig har installeret en ny hardwareenhed , enheden eller enhedsdrivere er en sandsynlig årsag til problemer . Hver gang du installerer ny driversoftware det kan forårsage ustabilitet i systemet , hvis nedbrud opstå efter installation af en ny driver, tilbage til gamle driver versioner. Hvis computeren ikke starter op på alle , har du sandsynligvis en hardware emne som en dårlig strømforsyning , RAM, harddisk eller bundkort .
    Fastsættelse Problemer

    PC reparation er ofte en proces med trial and error. Den bedste ting at gøre er at finde den mest sandsynlige årsag til problemet, og test eller adresse dette spørgsmål. Hvis det ikke løser dit problem , bør du fortsætte ved at teste den næste mest sandsynlige kilde til problemer. Software spørgsmål kan ofte blive fastsat ved at slette problematiske programmer , slette vira og malware , og skiftende chauffører . Det er en god ide for helt at opdatere din version af Windows, hvis du oplever softwareproblemer. Hvis din tro, at computeren er ramt af en hardware- problem , vil du sandsynligvis nødt til at åbne din pc for at løse problemet. Åbning af en computer og installere eller afinstallere enheder kan virke som en skræmmende opgave, men det er faktisk meget simpelt og kræver som regel en enkelt skruetrækker. Bare sørg for at tage alle ledninger fra pc'en og røre sagen jævne mellemrum for at aflade statisk elektricitet. Hvis du har mistanke om en bestemt enhed er årsag til et problem , kan du prøve at afinstallere enheden og teste det på en anden pc eller bytte den med en anden enhed. Hvis strømforsyningen , hukommelse og harddisk alle synes at fungere korrekt , kan du have et problem med dit bundkort , og i dette tilfælde er det en god idé at returnere computeren til reparation , hvis det er på garanti eller tage den til en reparation shop.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Acer Aspire 3100 Wireless Driver vil ikke installeres 
    ·Sådan ændres programmer på Startup 
    ·Hvordan jeg ændre tapet på en Asus Mini Laptop 
    ·Sådan slette partitioner på en harddisk 
    ·Sådan ændres NIC kort på en PC 
    ·Sådan får du vist øjebliksbilleder 
    ·Sådan Sikker fjernelse af hardware i Usbstor.sys 
    ·Sådan bruges franske Diakritiske markeringer med XP 
    ·Sådan Slet karantæne Cookies 
    ·Sådan oprettes Geninstaller diske til Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan udføres Disk Vedligeholdelse på en Mac 
    ·Min Trend Micro Låst en Virus & jeg kan ikke fjerne de…
    ·Com Fejl i Usbport.sys 
    ·Sådan slettes en Security Toolbar 
    ·De bedste måder at konvertere en MP4 til en MP3 
    ·Sådan foretages fejlfinding Øresund på min computer 
    ·Hvordan konverterer jeg en M4B til en mp3-format 
    ·Hvordan at reparere Windows Med CD 
    ·Sådan nulstilles en glemt Administrator password på m…
    ·Recovery Software til en 305- S5919 Toshiba Satellite 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com