| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    LimeWire & Java Downloading Problemer
    LimeWire og Java er begge almindeligt anvendte værktøjer . Generelt er de både nemt at downloade og installere på din computer , og processen tager minutter at udfylde , da de ikke er meget store programmer. Der er tidspunkter , men når du kan løbe ind downloade problemer, der kræver et par trin til fejlfinding for at løse dem. Fordele ved Java og LimeWire

    Java er et progamming sprog, som giver dig mulighed for at se 3D- billeder , chat og spille online spil, bare for at nævne nogle få aktiviteter . I enkle vendinger, er det internettet mere interaktiv ved at tillade programmer ( LimeWire ), der skal integreres med internettet. Det er et krav om at køre LimeWire . LimeWire er et peer -to- peer-fildeling program, der giver dig mulighed for at søge efter og downloade filer (f.eks musik og billeder) fra brugere over hele Gnutella -netværket. Ikke alene er det gratis , er det også til gavn for lokalisering og downloade svært at finde indhold.
    Firewall

    En firewall er et sikkerhedsprogram, der afgørende på en computer, fordi det beskytter den mod ondsindede filer og netværk indtrængen . Fælles firewall-programmer inkluderer Internet sikkerhedsprogrammer. Mens de er til gavn for edb-sikkerhed , de også forårsage Java og LimeWire Download problemer, fordi de blokere porte og filer , der er nødvendige for at installere disse programmer. Hvis de er indstillet til ekstreme niveauer , de forårsager Java Download fejl og kan også blokere port LimeWire bruger til at få adgang til Gnutella-netværket .

    Internet Connection Problemer
    < p> En beskadiget eller korrupte internetforbindelse vil forårsage Java og LimeWire problemer med download . Internetforbindelsen problemer er forårsaget af en række faktorer, såsom en overophedning modem, manglende detektere IP-adressen og problemer med netværksserver i dit område. Java vil vise en 2755 eller 1624 fejlmeddelelse under download og installation , hvis den opdager , at internetforbindelsen er mislykkedes. LimeWire viser også netværksfejl når du forsøger at installere installationsfilerne er nødvendige for at køre den.
    Tidligere installeret progams

    Tidligere afinstalleret versioner af Java og LimeWire kan give problemer , når du installerer nyere versioner . Hver gang du installerer Java og LimeWire , de gemmer filer i registreringsdatabasen, som bruges til at konfigurere dem. Hvis disse filer bliver korrupte og ikke fjernes fra computeren , kan de forårsage fejl, når du installerer nyere versioner. Forkert afinstalleret ældre versioner af Java og LimeWire vil også efterlade filer i systemet mapper , som forårsager downloading og installation problemer. De kan også forårsage startproblemer senere, hvis du formår at installere programmerne.
    Solutions

    Tjek din internetforbindelse , hvis du løber ind i netværket fejl, når du installerer Java og LimeWire . Kontakt din Internet Service Provider (ISP) for yderligere fejlfinding , hvis problemet fortsætter . Sænk din firewall -indstillinger , og placer LimeWire porten på din firewall program, hvis du ikke er i stand til at få adgang til Gnutella -netværket. Korrekt afinstallere ældre versioner af både Java og LimeWire , før du installerer en nyere version . Kør en registreringsdatabasen renere program til at fjerne tilovers poster for installerede programmer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Tjek Video RAM på Windows Vista 
    ·Sådan slettes ting fra adresselinjen Historie 
    ·Hvordan man finder forsvundne filer 
    ·Hvad Er Det Add i Symantec Antivirus Vpmsece4.Dll kan i…
    ·Hvordan kan jeg genkende en 2.0 USB port 
    ·Den trojanske hest : Computing forholdsregler mod troja…
    ·Sådan fjernes en NetZero Toolbar 
    ·Sådan gendannes en HP Pavilion dv6000 bærbar 
    ·Hvordan at fusionere to dokumenter i et Paperport 
    ·Hvordan slipper jeg for denne Tryh - Blv.Exe 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at slippe af Hi5 Virus 
    ·Sådan fjernes Internet Optimizer Virus 
    ·Indstillinger for Diskoprydning 
    ·Sådan Konverter VOB-filer til MPEG- filer 
    ·Sådan finder du den ikoner Folder 
    ·Sådan Fix en PC Online 
    ·Computer Boot Problemer 
    ·Sådan oprettes en trådløs LAN 
    ·Sådan Defrag en professionel Serial 
    ·Hvorfor har min Gateway Laptop & Digipower oplader Heat…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com