| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    65W Vs . 90W AC adapter
    AC adaptere konvertere elektricitet i vekselstrøm form fra den ene spænding til en anden . Hvis du kigger på to AC-adaptere, begge konverterer , siger, 120V AC til 12V AC, kan det være forvirrende at se forskellige watt ratings (såsom 65W vs 90W ) for de to adaptere. Hvad er en Watt ?

    Watt er en måleenhed. Denne særlige enhed måler kraft eller evne til at gøre arbejdet. Watt lov (opkaldt efter James Watt , en 18. århundrede skotske ingeniør ), at en watt ( 1W) er, hvor meget strøm der er i et elektrisk kredsløb , hvor en ampere (1A) , eller amp, af de nuværende strømmer over en forskel på et volt ( 1V ) .
    Function

    Brug ligningen P = V x I , hvor P = effekt i watt , V = spænding, og jeg = strøm , kan vi bestemme, at en AC-adapter normeret til 65 watt med et output på 12 volt AC vil have en maksimal elektrisk strøm output på ca 5,42 ampere ( 12V x 5.42A = ca 65W ) .

    en AC -adapter med en rating på 90 watt med et output på 12 volt AC vil have en maksimal elektrisk strøm output på 7,5 ampere (12V x 7.5A = 90W ) . Derfor vil en AC-adapter med en højere effekt ( målt i watt) kunne levere mere strøm til en enhed , den er tilsluttet .
    Praktisk anvendelse

    Da begge AC adaptere er i stand til at levere den samme spænding , kan det virke som om der ikke er meget forskel mellem de to. Imidlertid bør mængden af ​​strøm adapteren kan levere spille en væsentlig faktor i din beslutning om, hvilken en du vil bruge.

    For eksempel vil en enhed, der kræver 12V AC og 6A kræver en AC-adapter , der er normeret til mindst lige så meget strøm ( 72W ) . Forsøg på at bruge en 65W AC adapter vil ikke give nok strøm , fordi AC adapteren ikke vil give nok elektrisk strøm . I dette tilfælde ville den 90W strømforsyning være et passende valg til magten elektrisk udstyr.

    Ligeledes da effekt anses for at være en " maksimalt tilladte effekt " indikation, kan en AC-adapter bruges til strømenheder der er vurderet på eller under deres magt rating. Hvis en enhed kræver 12V og 3A ( 36W ) , enten 65W eller 90W strømforsyning kan bruges til at drive det.
    Fotos Andre overvejelser
    p Hvis et elektrisk apparat indeholder et genopladeligt batteri , en AC-adapter , der har en højere effekt vil give mulighed for hurtigere batteriopladning : en AC -adapter med en højere effekt vil give mere elektrisk strøm til at flyde , der tillader mere af den uudnyttede elektrisk strøm til at flyde ind i batteriet < . br >

    Omkostninger kan også være en faktor. Normalt må da AC adaptere med en højere effekt være i stand til at levere mere elektrisk strøm for den samme mængde spænding, til de nødvendige komponenter samle en AC-adapter skal være mere robust end en lavere -power- rated AC adapter. < br >

    AC adaptere med højere magt ratings også afgiver mere varme end adaptere med lavere ydelse. Hvis der er overskydende varme er en overvejelse, kan en adapter med en højere effekt ikke være egnet til anvendelsen.
    Hvilken AC Adapter er den rigtige for mig?

    Mens en AC-adapter med en højere effekt vil give mulighed for hurtigere batteriopladning tider og øget elektriske belastninger , kan en AC-adapter med en lavere effekt tilstrækkeligt , især hvor der er en bekymring om overskudsvarme eller højere omkostninger.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Beskyt en computer fra uønsket adgang 
    ·Min computer mangler Bootmgr 
    ·Sådan fjernes webfiltre 
    ·Sådan skal du tage et skærmbillede Under et computers…
    ·Sådan Afslut VM understøttet tilstand 
    ·Sådan tilføjes en Google Search Bar til min hjemmesid…
    ·Sådan Fjern Registry 
    ·Sådan opgraderer Java på XP 
    ·Sådan Tilføj skrifttyper fra kommandolinjen 
    ·Sådan Genstart computeren fra en tidlig start Dato 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set en computer til fabriksindstillinger 
    ·Sådan gendannes MS Host filer 
    ·Sådan testes en strømforsyning uden en PC 
    ·Sådan fjernes W32/Zhelatin.gen eml 
    ·Sådan gendannes fabriksindstillingerne på min compute…
    ·Sådan Fix en Cut Line et bundkort 
    ·Sådan ryddes en zombie Process 
    ·Sådan Set Up VNC på Open Solaris 
    ·Gratis Fix for en Runtime Error 
    ·Sådan fjerner Parental Controls i Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com