| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Microsoft Vista Internet Connection Problemer
  at surfe på nettet ved hjælp af en webbrowser, du har brug for et gyldigt internetforbindelse, der er forbundet til en Internet Service Provider (ISP). Mange programmer og applikationer også stole på et gyldigt internetforbindelse til at fungere. Internetforbindelser på en Windows Vista kan mislykkes af en række årsager. For at løse disse problemer , er det vigtigt at forstå nogle af de almindeligste årsager . Firewall

  Firewalls er sikkerhedsprogrammer designet til at beskytte din computer mod farlige filer (f.eks virus, trojanske heste ), der kan forårsage skade på systemkomponenter. De omfatter værktøjer såsom internet-filtre . Firewalls vil forstyrre internetforbindelser , især hvis indstillingerne er højere end standard. Når indstillingerne er høje , kan de blokere porte , der er nødvendige for at få adgang til internettet eller blokere vigtige redskaber internettet behøver for at fungere ordentligt. Resultatet er en konstant visning af "Web kan ikke vise " fejl.
  Hardware og indstillinger

  En computer baseret på en modem (f.eks DSL , kabel) til at tilslutte til internettet ved hjælp af en internetudbyder. En uregelmæssig eller defekt modem vil forårsage problemer med internetforbindelsen . Et modem giver problemer , når det er overophedning eller har svært ved at generere den IP-adresse. Forkert tilslutning kan især når du bruger ekstra hardwareenheder såsom trådløse routere, og forkerte netværksindstillinger også forårsage problemer med internetforbindelsen og forhindre dig i at bruge internettet.
  Software og add- ons < br >
  p Der er nogle programmer (f.eks video acceleratorer ) , der interfererer med netværksforbindelser og enten blokere internetadgang helt eller skyld i visningsfejl på din Web browser. Programmer, der er afhængige af internettet til at fungere har evnen til at manipulere indstillinger i en god eller dårlig måde . Browser add -ons er programmer, der bruges til at lave en webbrowser mere interaktiv . De kan dog forstyrre internetforbindelser og være skyld i visningsfejl , især hvis de er uforenelige med web browser du bruger.
  Solution

  Genstart computeren for at nulstille alle browser og Internet forbindelsesindstillinger Denne enkle trin kan løse mange problemer med forbindelsen . Tjek din internetforbindelse , hvis du kører ind i konstante visningsfejl på din Web browser. Sørg for, at hardwaren er tilsluttet korrekt , og indstillingerne er konfigureret korrekt . Kontroller dine firewall-indstillinger og sænk dem til "Standard ", hvis du stadig ikke er i stand til at få adgang til internettet . Følg internetforbindelsen fejlfinding guiden, der følger med din internetudbyder. Dette giver dig mulighed for at finde ud af, hvor roden af ​​forbindelsen problemet er.
  Ekspert Insight

  Ring til din internetudbyder, hvis du stadig har problemer med internetforbindelsen . Der er en stor chance for, at din netværksforbindelse linie skal nulstilling. Din internetudbyder vil også være i stand til at kontrollere , at serverne fungerer i dit område , og om din konto er gyldig eller ej . Din internetforbindelse muligvis er blevet opsagt af grunde som fakturering. Forsøg ikke flere fejlfindingstrin , end du er dygtige i at udføre . I stedet skal du kontakte din internetudbyders tech afdeling for yderligere fejlfinding på nulstilling af modem og kontrollere din IP-adresse.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Den Touchpad Vil ikke Rul på min bærbare 
  ·Sådan Slet alle historie fra en Acer bærbar 
  ·Sådan pakkes en ISO fil til en disk 
  ·Hvordan til liste filer efter størrelse i Aix 
  ·Hvordan deaktiverer jeg Forældrekontrol 
  ·Sådan deaktiveres Chkdsk ved opstart 
  ·Sådan Gør My Weigh -In på Wii Biggest Loser 
  ·Hvorfor er min laptop Frozen Efter McAfee Download 
  ·Sådan Format Rewritable dvd'er 
  ·Sådan Defrag en HP 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Slet Windows Picture & faxfremviser 
  ·Sådan foretages fejlfinding Format for Scrivener 
  ·Sådan Fix Park Wrapper Fejl i cPanel 
  ·Hvordan laver jeg en pc Arbejd hurtigere 
  ·Hvordan kan jeg sætte videoer på en GPX MTP Device 
  ·Lop Trojan Removal 
  ·Sådan gendannes en disk for eMachines 
  ·Sådan Se WEP-nøgle i Linksys 
  ·Sådan ændres startrækkefølgen for en Toshiba Satell…
  ·Sådan Test PC Performance Online 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com