| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Hvordan jeg fremskynde min computer
    ? Mange mennesker, der ejer en computer eller regelmæssigt bruger en bestemt computer på skolen eller på arbejde vil bemærke computer langsommere over tid. Ligesom enhver anden maskine , slid og ælde og rod kan hæmme en computers ydeevne og gøre det køre langsommere over tid. Tage skridt til at rydde op spild , reducere dit forbrug af systemressourcer og opgradere hardware og software kan bidrage til at fremskynde din computer. Vedligeholdelse

    Vedligeholdelse er en kritisk vigtig del af at holde en computer, der kører hurtigt. Hvis du undlader at opretholde en computer ordentligt , vil det sandsynligvis blive rodet med data fragmenter , og muligvis malware , hvilket vil kompromittere dens hastighed . En af de første ting at gøre, er at du har et opdateret antivirusprogram , der kører på din computer, og jævnligt kører en fuld scanning for virus. Når du er på internettet , du har brug for et antivirus program til at beskytte din pc mod trusler. En anden vigtig vedligeholdelsesopgave er defragmentere harddisken . Defragmentering er en proces, hvor computeren reorganiserer data på harddisken for at gøre det nemmere at få adgang . Jo længere du går uden at defragmentering , jo langsommere og mere rodet din harddisk er tilbøjelige til at blive . Du kan defragmentere på Windows - baserede pc'er ved hjælp af Diskdefragmentering , for at få adgang til det , klik på " Start", " Alle programmer ", " Tilbehør" og " System Tools ". Det er også en god ide at køre en firewall -program, mens du er på internettet for at blokere potentielt farlige forbindelser.
    Processer

    En af de største syndere for at gøre en computer kører langsomt er alle de processer computeren kører. Hvis du gør din computer køre alt for mange programmer og processer på én gang , vil det have til at udføre flere beregninger og bruge op mere random access memory (RAM) , hvilket kan gøre det køre langsommere. For at forbedre ydeevnen , kun køre et program ad gangen, og bruge Task Manager (hold Kontrol , Alt og Delete ) for at annullere processer , du ikke behøver at køre . Mange computere er indstillet til at køre flere unødvendige programmer ved opstart , hvilket gør processen tage længere tid og spild af systemressourcer. Du kan annullere disse unødvendige startup programmer på Windows -baserede computere ved at klikke på "Start", "Run ", skrive " msconfig " og derefter ændre de afkrydsede programmerne under " Start" fanen . Hvis du foretager ændringer , skal du sørge for at klikke på "Apply" før du afslutter vinduet.
    Hardware og software opdateringer

    Ligegyldigt hvor godt du begrænse systemet ressource bruge og vedligeholde din computer , kan det stadig køre langsomt , hvis du simpelthen ikke har nye nok hardware. En måde at hjælpe ældre computere køre hurtigere er at installere ekstra RAM. RAM opbevarer data midlertidigt, og overfører den til processoren , men når RAM er fuld, vil computeren halter da den venter på data fra harddisken. Ældre computere har ofte en lav mængde RAM , der fylder op hurtigt , udvide mængden af ​​total RAM kan nedsætte lag

    Opgradering andre komponenter som harddiske og grafikkort kan også give nogle performance gevinster . . En anden mulig synder af langsommelighed er gamle hardware drivers . Drivere er software- komponenter til hardware, der hjælper din computer bruge hardware-enheder. Nye driver versioner er ofte udgivet af hardware beslutningstagere , der øger ydeevne af det udstyr og kan reducere computing lag. Det er en god idé at tjekke din computer producentens websted for driveropdateringer hvert par måneder .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjerne de farvede kasser fra skrivebordsikoner 
    ·Sådan Fix Kernel32.dll fejl 
    ·Corporate Mobile Device Politikker 
    ·Hvordan Kan jeg gendanne data fra en bærbar harddisk 
    ·Sådan Gennemse Systemgendannelse Files 
    ·Sådan Spar Websites til pc computere fra internettet 
    ·Hvordan man laver en Sengetæppe Out of frottéhåndklæ…
    ·Brother Vs. HP laserprintere 
    ·Hvordan sletter jeg web-adresser i Vista 
    ·Sådan fjernes Antivirus Plus Trojan 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjerner Green AV fra computeren 
    ·Hvorfor har min Zone Alarm Langsom computer 
    ·Sådan Konverter RealPlayer til MP3 
    ·Sådan Se Time Nogen Var på en computer 
    ·Sådan Konverter WAV-filer til AU -filer 
    ·Sådan Konverter PCM til WAV 
    ·Sådan får du adgang VISTA uden en adgangskode 
    ·Hvor Er Chkdsk Logs Lagret 
    ·Computer Reparation & vedligeholdelse 
    ·Sådan oprettes en startdiskette for PowerEdge T105 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com