| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Computer Frysning Problemer
    En computer kører mange processer og programmer på en daglig basis , selv når det ikke bruges. Det er konstant på radaren af ​​angriberne , der ønsker at få adgang til din computer og beskadige systemkomponenter. Der er mange grunde til en edb-program eller systemet fryser . Ved at forstå årsagerne bag disse fryse problemer , bliver det lettere at løse dem. Ondsindede programmer

    Ondsindede programmer såsom virus , trojanere, spyware og orme har evnen til hemmeligt installere på en computer-system og slette vitale systemfiler , inficere programmer, og få computeren til at fryse, når du forsøger at lancere eller bruge programmer de har også evnen til at kapre browsere og justere start-up funktioner, og som et resultat få computeren til sidst ned. Da nogle af disse ondsindede filer har evnen til at kopiere sig selv , kan de overmande din computer og forhindre dig i at bruge det.
    Kompatibilitetsproblemer

    Installation af et program på en computer, der ikke har de nødvendige hardware-og systemindstillinger ressourcer til at håndtere det kan ikke kun få computeren til at bremse ned , men også forårsage programmet til stadighed fryses. Mange store medier programmer , for eksempel, kræver store mængder system RAM og processor hastighed. De vil løbe ind i mange fejl, hvis de er installeret på en computer med utilstrækkelige midler. Før du installerer programmer , er det vigtigt altid at tjekke systemkravene for at se, om din computer opfylder dem.

    Registry Problemer

    Registreringsdatabasen er en stor database , der indeholder de indstillinger og konfigurationer , der er nødvendige for at køre programmer , applikationer og systemkomponenter på din computer. Det kan blive negativt påvirket af afinstalleret programmer , der forlader poster i det. Det kan også blive korrupt på grund af forkert computer styring og som følge årsag systemfejl , som forårsager programmer og systemkomponenter til at fryse. Fordi registreringsdatabasen bruges hver gang du installerer eller afinstallerer et program, dens resultater er afgørende for , hvordan resten af computeren udfører .
    Solution
    p Hvis et specifikt program holder frysning , afinstallere den og prøve at geninstallere det igen. Du bør køre hyppige virusskanninger at opdage og fjerne ondsindede filer . Hvis du ikke har et antivirusprogram , kan du overveje et gratis antivirus program som AVG (se Referencer ) . Undgå at installere programmer, som computeren ikke har tilstrækkelig hardware til . Hvis et program kræver et minimum af 1 GB RAM og din computer har kun 128MB RAM, det er nok ikke en god ide at installere det på din computer. Kør en registreringsdatabasen renere program som CCleaner (se Referencer ) til at fjerne unødvendige registreringsdatabasefilerne.
    Warning

    Forsøg ikke mere end du kan håndtere, når fejlfinding frysning problemer . For eksempel, hvis du ikke er dygtige i manuel fejlfinding registreringsdatabasen ikke forsøge det, fordi det er en vanskelig proces, der yderligere kan skade din computer. Altid back up din computer før du udfører fejlfinding , så du har et gendannelsespunkt , du kan komme tilbage til , hvis du laver en fejl . Må ikke bruge internettet , hvis du ikke har et antivirusprogram installeret på din computer , fordi du uforvarende risikerer at downloade skadelige programmer, der kan skade din computer system.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan slettes filer fra en cd 
    ·Sådan ændres størrelsen på Internet Sider vises på…
    ·Sådan at starte fra SATA stedet for IDE 
    ·Skridt til at defragmentere en computer 
    ·Sådan Udvid din Computer Desktop til dit tv 
    ·Sådan konfigureres Windows Vista for Performance 
    ·Sådan slettes en REGEDIT Nøgle 
    ·Sådan bruges F-tasterne til at gendanne Windows XP 
    ·Sådan slette en harddisk og ikke operativsystemet 
    ·Sådan Clean en Cooling Laptop 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter MP3 til HE -AAC 
    ·Sådan bruges Restore CD for eMachines 
    ·Sådan genkender Metaller i et bundkort 
    ·Sådan installeres drivere til en HP Deskjet Windows 98…
    ·Sådan gendannes en diskgruppe 
    ·Hvorfor har min MacBook Tilfældigt Genstart 
    ·Sådan flytter en værktøjslinje tilbage til bunden 
    ·Hvad er Alert for en System Core Overbelastning på en …
    ·Hvad er Chkdsk F 
    ·Bluetooth til min Dell Inspiron E1405 Er Ikke i orden 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com