| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Hvad er meningen med vedligeholdelse
    ? Der er mange grunde til, at en computer bliver mindre i systemets hastighed , ydeevne og pålidelighed . Nogle af disse problemer kan i sidste ende medføre en computer til at gå ned. De fleste af årsagerne en computer løber ind i problemer er på grund af dårlig vedligeholdelse . En computer vil kun være så sunde som de forskellige vedligeholdelse truffet foranstaltninger . Diskoprydning

    Disk oprydning er en af ​​de grundlæggende opgaver, der ikke kun hjælper slet unødvendige filer , men også øger computerens hastighed og frigør systemhukommelse. Disk oprydning indebærer sletning midlertidige Internet filer, browser cache og unødvendige filer gemt i system mapper. Det indebærer også afinstallere programmer og applikationer, som du ikke bruger til at fjerne rod i harddisken , der forårsager system afmatning . Når værktøjet Diskoprydning kører, det scanner din computer for filer, der er sikkert at slette , og automatisk sletter dem, så de ikke længere bruger hukommelse, der kan bruges af andre komponenter.
    Disk defragmentering

    Når du bruger din computer til at downloade , gemme og gemme og slette filer og mapper , dit system bliver fragmenteret. Et fragmenteret disk sinker drastisk , fordi systemet har til at bevæge sig gennem en række forskellige sektorer til at åbne en bestemt fil , som du ønsker . Denne proces medfører harddisken at spinde hurtigere og arbejde hårdere . Det er vigtigt at defragmentere harddisken og indsamle spredte data i centrale filer, så computeren ikke behøver at bruge så meget RAM til at lokalisere tabte strenge.
    Registry Rensning
    < br >

    registreringsdatabasen er en stor database, der er kernen i en pc. Den indeholder indstillinger og konfigurationer til programmer , applikationer og systemkomponenter . Hvordan den fungerer bestemmer din computers ydeevne. Registreringsdatabasen bliver korrupte igen og igen , fordi hver gang du installerer eller afinstallerer komponenter , er det ændret. Sommetider disse ændringer kan have negative virkninger og forårsage registreringsdatabasen fejl , som igen afskrækker computerens ydeevne. Mens registreringsdatabasen er meget indviklet manuelt vedligeholde, kører simple registreringsdatabasen rengøring værktøjer som CCleaner kan hjælpe med at løse mange registreringsdatabasen problemer.
    Virusrensning

    En computer er altid sårbar for angreb fra ondsindede programmer som virus , trojanske heste, spyware, orme og meget mere. Mange af disse ondsindede programmer har evnen til at ændre idrifttagningsfunktioner , juster værdier i registreringsdatabasen og forårsage alvorlige skader på systemkomponenter som i sidste ende fører til et nedbrud. Fastholdelse af en computer kræver kører hyppige virusskanninger med velrenommerede anti-virus programmer som AVG . For at undgå at miste vitale systemfiler eller at skulle geninstallere operativsystemet , er det vigtigt at sikre, at et sikkerhedsprogram kører og overvåge processer på din computer.
    Ekspert Insight

    Forsøg ikke at udføre mere fejlfinding og vedligeholdelse trin på computeren, end du har erfaring i at gøre. Snarere end at løse problemer , risikerer du at beskadige registreringsdatabasen og andre systemkomponenter , hvis du ikke ved hvad du gør. Sørg altid for dit antivirusprogram kører , før du bruger internettet, fordi en ubeskyttet computer er en åben invitation til ondsindede programmer, der kan hemmeligt installere på din computer fra internettet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan finder Manufacturing Date på din pc 
    ·Fejlfinding Computerskærm Dæmpning 
    ·Hvordan man bruger Remote Assistance Med et andet subne…
    ·Sådan at starte fra CD-drev 
    ·Sådan fjernes PCSecurityShield 
    ·Hvordan vælger Garantier og servicekontrakter for din …
    ·Hvordan får jeg den trådløse router ID-nummer på en…
    ·Sådan Fix en støjende harddisk 
    ·Hvordan kan jeg redigere AVI'er 
    ·Sådan Slet Asus Boot Screen 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Flyt proceslinjen i Windows til bunden af ​​skæ…
    ·Sådan Konverter WAV til FLV 
    ·Hvordan man kan forbedre Buffering af videoer 
    ·Hvordan slipper jeg af Mscorsvw.exe 
    ·Sådan Indsæt en database i Word 2007 
    ·Sådan fjernes EPO Agents 
    ·Sådan Reparation Power Jack på en Dell bærbar 
    ·Sådan fjernes Aveo Attune 
    ·Laptop Screen Resolution Problemer 
    ·Hvilke ting til Vælg på Diskoprydning 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com