| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Årsager til Blue Screen of Death
    Den " blå skærm af død " er en af ​​de mest usædvanlige fejl fundet på Windows-operativsystemer : du er midt i arbejde og pludselig , hvad der er foran dig forsvinder, og i stedet kommer en blå skærm op med computer - tale på det , hvilket indikerer en kritisk fejl . Anytime dette sker, er du nødt til at genstarte din PC. At være i stand til at forhindre eller minimere forekomster af " blå skærm af død" , er det vigtigt at forstå nogle af dens årsager. Problemer med harddiske

    computerens harddisk gemmer programmer , applikationer og systemkomponenter er installeret på computeren . En beskadiget harddisk er en af ​​de vigtigste årsager til den blå skærm af dødsfald. Når dit system harddisk kører ind i en NTFS_FILE_SYSTEM fejl , er der en stor chance for, at det er blevet korrupt og som et resultat vil løbe ind i kommunikationsproblemer med andre komponenter på computeren. Når komponenterne er i stand til at kommunikere effektivt med harddisken , du løber ind i blå skærm af dødsfald fejl.
    Registry Problemer

    Registreringsdatabasen er den centrale database , hvor indstillinger og konfigurationer for programmer , applikationer og systemkomponenter er gemt. Hver gang du installerer eller afinstallerer drivere, programmer og applikationer , der poster enten installeret eller fjernet fra registreringsdatabasen. Når disse poster blive korrupt , registreringsdatabasen løber i flere problemer, som overarbejde forårsager blå skærm af dødsfald fejl. Den indskrive kører også computer opstart og nedlukning funktioner, som når beskadiget forårsage, at Windows uventet lukning og vise " Registry fejl " på den blå skærm af dødsfald.

    Ondsindede filer

    Farlige filer såsom trojanske heste ( Trojans ) , vira og orme har evnen til at skade systemkomponenter og forårsage blå skærm af død fejl. Mange af disse programmer hemmeligt installere på din computer og ændre indstillinger i registreringsdatabasen og Windows -systemmappen som derfor føre til fejl , der forårsager din computer til at gå ned. Disse ondsindede programmer også justere opstart og nedlukning indstillingerne forårsager din computers ydeevne at mindske hvilket resulterer i ofte vises blå skærm af død fejl.
    Forebyggelse

    Mens dens svært at sige når du vil sandsynligvis løbe ind i en blå skærm af død fejl , er der mange enkle vedligeholdelsesopgaver, du kan udføre for at mindske sandsynligheden for dens udseende. Løb hyppig virus scanner til at fjerne skadelige programmer er et vigtigt skridt i bekæmpelsen af ​​dette problem. Det er også vigtigt at køre værktøjet Diskoprydning jævnligt at fjerne unødvendige filer, der anvender systemer ressourcer uden tilsat fordel for computeren. Det er også tilrådeligt at køre en registreringsdatabasen renere som CCleaner (se Resources) og næ for at fjerne ubrugelige poster i registreringsdatabasen og reparere registreringsdatabasen problemer.
    Ekspert Insight

    Hvis du konstant løbe ind i problemer med harddisken og se den blå skærm af død oftere end ikke , bør du kontakte din computer producenten for yderligere fejlfinding . Forsøg ikke yderligere fejlfindingstrin , som du ikke har erfaring med at udføre . Forsøg på at manuelt rense eller reparere registreringsdatabasen med lidt viden om, hvordan man gør det kan have yderligere negative effekter på din computer, fordi du risikerer chancen for uheld at slette en vital komponent .
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fjernt Installer et INF File 
    ·Sådan Fix Windows XP From Genstart automatisk fra Star…
    ·Sådan fjerner du manuelt Antivirus XP 08 Malware 
    ·Min e-mail vil ikke sende vedhæftede filer 
    ·Kan ikke forbinde til Rhapsody 
    ·Sådan tilføjes Mappeikoner 
    ·Sådan finder du den NTLDR fil i Windows Vista 
    ·Hjælp med HP Healthcheck for Window Vista 32 
    ·Definition af isuspm.exe 
    ·Hvordan til at identificere dubletfiler 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter en 3PG fil til MP3 
    ·Sådan Udskift DC Jack i en Latitude C640 
    ·Sådan Fix Crypt32 Fejl 
    ·Hvordan konfigurerer jeg Port COM 3 på en Toshiba Sate…
    ·Sådan oprettes en e-mail Link, der sender et svar 
    ·Sådan bruges en Restore CD 
    ·Sådan Fix en computer skærm Tilbage til almindelig vi…
    ·Hvad er Runtime Error 339 
    ·Sådan Gør din pc Super Fast 
    ·Sådan Fix en indbygget for en Acer bærbar Mic 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com