| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Hvad er årsagerne til en computer langsommere
  ? Der er ikke noget som at købe en ny computer og starter den op for første gang , vel vidende , at din harddisk er en blank tavle , som du kan fylde med de programmer , du ønsker. Problemet er, jo mere du bruger din computer, og jo flere data, du indlæser på det, jo mere sandsynligt er det at bremse eller halter på grund af data rod, hardware spørgsmål og andre stress-relaterede faktorer. Utilstrækkelig RAM

  Random access memory eller RAM er en computers korttidshukommelsen . RAM gemmer bits af data fra harddisken , at processoren skal have adgang til hurtigt at køre igangværende programmer og processer. Når processerne ophøre , RAM falder de unødvendige data for at gøre plads til nye krav. Når du kører mange programmer på samme tid, kan RAM blive fuld af data. Når dette sker , vil computeren langsommere , da den vil blive tvunget til at vente på data fra harddisken regelmæssigt . Installation mere RAM kan ofte resultere i en betydelig stigning i computerens ydeevne.
  Multitasking

  Multitasking er en af ​​de vigtigste årsager til , at computere langsommere . Når du forsøger at køre flere programmer på én gang, det tvinger CPU til at udføre beregninger for forskellige formål på samme tid, hvilket øger sin arbejdsbyrde , og kan få det til at nå sit højdepunkt driftshastighed . Hvis processoren når 100 procent af sin beregning hastighed, vil din computer halte , da det må vente for flere beregninger for at finde sted.
  Malware

  Malware er en generel betegnelse for ondsindede programmer, der kan inficere en computer, når den er tilsluttet et netværk til andre computere eller når dårlige data indlæses fra en disk . Malware omfatter ting som computer virus, trojanske heste , orme, spyware og adware . Ikke alene malware optager plads på en harddisk , men det er ofte designet til at skabe problemer , ligesom nedbrud og pop-ups , som kan gøre en computer køre langsommere .
  Information Clutter

  Når en harddisk er nær sin samlede datakapacitet , vil det køre mere trægt og tage længere tid at få adgang til data . Dette udmønter sig i langsommere data overføre til din RAM, hvilket betyder, at din computer vil halte mere , når adgang programmer og datafiler . Et andet problem med at tillade en harddisk til at fylde op , er, at data bliver uorganiseret eller " fragmenterede ". Fragmentering opstår, når data for en bestemt fil eller et program , skal splittes op og gemt på forskellige sektorer af en disk , fordi der ikke er nok fri plads til at gemme det hele på én sammenhængende sektor. Defragmentering en harddisk kan bidrage til at mindske virkningerne af data rod på computing hastighed .
  Forældede drivere

  Drivere er software- pakker, der fortæller din computer , hvordan du bruger visse hardware -enheder . Som tiden går , hardware beslutningstagere frigive nye drivere til at optimere deres enheder til nye programmer og applikationer. Hvis du undlader at opdatere dine drivere til versioner beregnet til at håndtere mere moderne programmer , kan din computer køre langsommere som følge heraf. For at forhindre dette , så tjek for driveropdateringer til din computer eller hardware maker hjemmeside hvert par måneder .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Clean diskplads på Laptop Med Windows Vista 
  ·Sådan ændres alle fil Mappeikoner 
  ·Sådan Gør Mig Computer Open Faster 
  ·Sådan copy & paste en Song 
  ·Fordele & Ulemper af PC Performance Scan 
  ·Sådan at åbne en ArcMap fil fra en hjemmeside 
  ·Sådan gendannes IBM-computere til fabriksindstillinger…
  ·Hvordan til at øge videohukommelse på en bærbar 
  ·Sådan Slet fra DataGrid 
  ·Sådan gendannes et ikke-gemt fil 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Konverter MP3 til AC3 
  ·Sådan bruges en HP Recovery Disk 
  ·Sådan foretages fejlfinding virtuel hukommelse er for …
  ·Sådan Fix Validering Identity Fejl på trådløse netv…
  ·Hvordan at køre en fuld Systemgendannelse 
  ·Sådan at slette indspillede tastetryk på Laptop 
  ·Sådan Konverter MP4 til MIDI 
  ·Sådan bruges Task Manager til at kontrollere RAM Anven…
  ·Hvordan du ændrer en RPC service konto 
  ·Sådan slette pop-up annoncer 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com