| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Dell Hard Drive Recovery
    Harddisk opsving fra en Dell-computer eller fra nogen anden computer indebærer at tage skridt til at hente data , når computeren ikke længere fungerer korrekt . Når en bruger har behov for at gendanne data fra en Dell-computer er der en række ressourcer og nogle konkrete skridt , der bør følges . Dell -brugere bør udnytte disse muligheder for at hjælpe dem begrænse de omkostninger, som harddisk fiasko . Ud over offentlig støtte , kan ejere af Dell-produkter kontakte en række professionelle services, der specialiserer sig i at inddrive data fra Dell harddiske. Gendannelse vs Gendannelse

    Gendannelse en computer er den proces for at returnere harddisken (HDD) til fabriksindstillingerne normalt ved at indsætte en række restaurering cd'er eller dvd'er. Gendannelse sletter eksisterende oplysninger fra harddisken . Recovery indebærer adgang til en computer disk som en del af en indsats for at redde data . Recovery bruges, når en disk undlader at udføre korrekt, og der er ingen backup af dataene.

    Dell ejere, der har et problem med deres HDD skal være klar om behovet for at gendanne data vs deres behov for at gendanne indstillinger . Hvis du ikke længere har adgang til dine data på grund af en fejl i opstart sekvens , så opsving kan være i orden . Hvis dine data er sikre på en anden disk , og du har problemer med at få din Dell-computer til at starte ordentligt op , kan du vælge at gendanne drevet ved hjælp af de relevante cd'er eller dvd'er. I begge tilfælde kan du få hjælp bestemme dine behov fra Dells supportwebsted på http://support.dell.com/.
    Recovery Providers

    Som enhver firma, der sælger edb-systemer, Dell er klar over, at en række problemer vil opstå , og har implementeret processer til at hjælpe og beskytte forbrugerne. Noget af denne bistand er omfattet af en garanti. Dells begrænsede garanti tilbyder nogle dækning mod mistede data. Ifølge Dells websted , er opsving tjenester til rådighed for forbrugerne i 30 dage efter købsdatoen " for harddiske i ikke- RAID- konfigurationer på Dell OptiPlex ™ , Dell Precision ™ , Dell Latitude ™ og Dell Vostro & # x2122 ; . " (Se reference 1) Drev ikke af den type, som tidligere nævnt, og kører forbi den 30- dages garanti kan stadig blive inddrevet men forbrugeren skal betale for den service , som Dell tilbyder .

    Forbrugere , der har brug for at betale for recovery-tjenester bør være klar over , at der er mange virksomheder, der specialiserer sig i servicering Dell harddiske såsom ECO data Recovery ( http://www.ecodatarecovery.com ) og RESCUECOM ( http://www.rescuecom.com ) . Omkostningerne kan variere afhængigt af selskabet , så det er i forbrugernes interesse at sammenligne priser , før du betaler Dell eller nogen anden virksomhed til at udføre data recovery . Nogle recovery firmaer tilbyder en pengene tilbage garanti for deres Dell harddisk opsving tjenester. Disse virksomheder ikke opkræver en kunde, hvis de ikke kan få dækket nogen af ​​de data . Dette er en værdifuld mulighed, da data recovery kan koste hundredvis af dollars afhængigt af mængden og tilstand af drevet.

    Recovery Likelihood

    Forbrugerne bør vide, at en harddisk fiasko betyder ikke nødvendigvis , at alle data er gået tabt. I nogle tilfælde er skaden begrænset til et sæt af filer, der findes i en beskadiget sektor på harddisken. Hvis skaden på harddisken er resultatet af korrekt brug , er sandsynligheden for at genskabe data forbedres. Men hvis skaden er forårsaget ved at droppe , hårdtslående , overdreven varme eller andre eksterne faktorer, så er sandsynligheden falder. Harddiske kan ikke fungerer ordentligt for en række årsager, herunder " skrive hoved " skade ", hoved arm " fejl eller fad korruption . Dell-computere ikke synes at stå over for eventuelle mere harddisk problemer end nogen andre virksomheder, men en lille procentdel af harddiske er bestemt til at have problemer.
    Retningslinjer
    p Hvis du har mistanke om du har en harddisk problem, du bør tage skridt til at minimere skaderne. Undlad at prøve at starte computeren op , fordi du måske gøre yderligere skade ved en fejltagelse. Flyt drevet så lidt som muligt og tale med en recovery ekspert højre væk. Når recovery firma har computer, de kan begynde at forsøge at hente data .

    Standard Dell-computere ikke er konfigureret til at trække data fra beskadigede harddiske. Årsagen til dette er ganske enkel . De fleste Dell-computere køre operativsystemet på den samme disk , der holder forbrugerens data. Når harddisken er beskadiget, kan operativsystemet miste kritiske filer forhindrer systemet i at starte op. Recovery tjenesteudbydere forbindelse til en forbruger drevet som en ekstern datakilde . Da de ikke behøver at køre forbrugerens operativsystem, de har mere fleksibilitet til at få ram på de data på disken antagelse, at disken er stadig læsbar.
    Overvejelser
    < p> arten og omfanget af den skade, bestemme mængden af ​​data, der kan nyttiggøres . For eksempel kan data, der er på en beskadiget sektor af en skive ikke kunne hentes på alle, men dataene på resten af ​​disken, kan være reddes . Et andet vigtigt spørgsmål at huske på, er status for de gendanne diske til computeren. Mange virksomheder , herunder Dell ikke længere sende gendanne diske sammen med nye computere. I stedet er en partition lavet på HDD med de nødvendige data , der giver forbrugerne mulighed for at lave deres egne gendannelsespunkter diske. Retableringen kan udslette , at partition eller disken funktionsfejl kan medføre , at du mister det hele disken. Hvis gendannelsesmedier ikke blev skabt forud for HDD svigt , kan gendanne data være væk for evigt . Dog kan Dell arbejde med dig , selvom du er forbi den 30-dages garanti, men det er ikke en sikker ting . Hvis du har mistet disken og gendannelsespartitionen kan du bede Dell til at sende dig operativsystemet og driverne , men hver situation er anderledes.

    Et sidste punkt at huske før du betaler for en tjeneste , eller tage nogen handling . Så snart du ved, at du har et problem , bør du altid tjekke med Dell om at bestemme status og omfanget af din garantidækning ved at ringe 1-800-WWW-DELL . Omkostninger , der er opstået som følge af en HDD-fejl kan ofte begrænses med et simpelt opkald. Selv hvis du er forbi garantiperioden, kan der altid være et kendt problem med et drev , at en producent er villig til at fastsætte. Gør dig selv en tjeneste og tjek med dem først.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix Laptop Parametre 
    ·Sådan gendannes en disk til Dell Demension 3000 
    ·Sådan deaktiveres dvaletilstand på en eMachine Desk T…
    ·Sådan Slet User Profile XP Home 
    ·Sådan aktiveres DLL Med svchost.exe Syntax 
    ·Sådan geninstalleres Windows søgefunktionen 
    ·Kan ikke forbinde til Rhapsody 
    ·Hvordan til at identificere 32 eller 64 Bit 
    ·Sådan gendannes partition Data 
    ·Sådan omdøber links i MSN 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan stopper jeg Happili Fra Omdirigering 
    ·Sådan fjernes Window Login Screen i Windows XP 
    ·Sådan Fix XP Boot Record Uden en cd 
    ·Hvorfor har min computer Processor Hold Løb 
    ·Sådan bruges en Genie Intellicode trådløst tastatur …
    ·Sådan vælges , hvilke programmer er ved opstart 
    ·Sådan ændrer registreringsdatabasen for at Check Disk…
    ·Sådan Fix den frygtede Windows Installer ikke er tilgæ…
    ·Sådan Konverter Ogg Vorbis til MP3 Med Winamp 
    ·Overophedning i My Inspiron Desktop 537ST 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com