| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Grundlæggende oplysninger om Computere
    Computere er ved at blive en fast del af hverdagen. Når du køber en computer, vil du støde på mange muligheder og opgraderinger , der kan gøre det svært at vide, hvad du virkelig har brug for . Med en smule information om de grundlæggende komponenter i en computer , vil du nemt kunne vælge og oprette en simpel computer station, der vil lade dig opbygge og udskrive billeder og dokumenter samt adgang til internettet. Væsentlige komponenter

    at komme i gang med en computer , du har brug for et par grundlæggende dele. Du skal have en computing enhed med et operativsystem installeret , plus en skærm, et tastatur og en mus. En bærbar computer har computerkraft enheden allerede er tilsluttet tastatur og skærm , og som regel har en touchpad indbygget til at fungere som en mus. Hvis du køber en stationær computer, kan disse komponenter kommer hver for sig. Hvis du køber en ny stationær pc , vil din computer sandsynligvis kommer med en mus og et tastatur inkluderet i boksen . Nogle computer pakker inkluderer en skærm , men du normalt nødt til at købe en skærm separat
    User Interface Devices

    tastatur og mus - . Ofte omtalt som brugergrænseflade enheder - er nødvendige, fordi de hjælper dig med at kommunikere med din computer. Musen styrer en skærmen symbol kaldes en markør. Markøren kan du klikke på objekter på skærmen. Tastaturer og mus , som opererer trådløst er også tilgængelige. Trådløst interface enheder er nyttige, fordi de fjerner ledningen tangles fra din arbejdsplads. Dit tastatur og mus stikket i din computer , og ofte bruger enten USB eller PS /2 stik til at forbinde til computeren.
    Computer Unit

    computer er den vigtigste del af din computer setup. En computer består af flere dele , bl.a. et bundkort , et grafikkort, et lydkort , en harddisk , RAM, et netværkskort og en strømforsyning. Din computer kan også omfatte særlige enheder, såsom en cd- rom-drev, Webcam , DVD-afspiller eller hukommelseskortlæser . Computere varierer i magt, og de ​​er dyrere afhængigt af hvor stærk computeren er . Komponenter, som kan påvirke styrken og hastigheden af computeren omfatter processor, RAM og harddisk. Du har brug for et modem eller lignende netværk udstyr til at komme på internettet .
    Monitor

    Afhængig af hvordan du har købt din computer, kan du blive nødt til at købe en separat monitor i med henblik på at komme i gang med computeren. De mest almindelige typer af skærme er CRT-skærme og LCD- skærme. CRT-skærme er meget større end LCD-skærme , og bliver mindre almindelige grundet besværet af deres størrelse og vægt. En skærm, der har en højere opløsning og en højere DPI bedømmelse vil have et bedre billede end en lav opløsning skærm med lav DPI . DPI står for dots per inch , og betegner hvor mange bittesmå dots per inch bruges til at definere et billede.
    Printer
    p Hvis du ønsker at udskrive billeder fra din computer på papir , skal du bruge en printer. Printere er billige at købe , men du bør tjekke prisen på udskiftning blæk til din printer , før du forpligte sig til en printer mærke. Alt -i-én printere er et godt valg, hvis du har brug for en fax eller scanner i tillæg til din printer. En alt-i - én maskine vil generelt udskrive, faxe, kopiere og scanne, og kan være den samme pris eller billigere end en grundlæggende printer uden ekstra funktioner.

    For at kunne køre , en printer skal være tilsluttet computeren . De fleste printere er nu forbundet til computeren via USB-stik .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Secure en HP bærbar 
    ·Sådan Find slettede Pics 
    ·Sådan fjernes en trojansk Zbot 
    ·Sådan Turn On JavaScript i Windows 
    ·Hvordan man laver en gradtegn på Computer 
    ·Sådan Genstart en Remote computer fra en kommandopromp…
    ·Sådan Luk Din Stardoll konto 
    ·Sådan deaktiveres Firewall i Windows 2003 
    ·Win32 Trojan Alureon Fjernelse 
    ·Hvordan til at sende faxer på Win 7 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at slippe af skrattelyde Mens Bufferlagringen M…
    ·Hvad skal man gøre , når Spyware Doctor hjælper ikke…
    ·Hvordan får jeg Into Computer Diagnostics på en Dell …
    ·Sådan fjernes Video grænsen fra Windows Media Player 
    ·Systemgendannelse Fix for XP SP2 
    ·XP Startup Diagnostics 
    ·Sådan oprettes en Toolbar 
    ·Hvordan kan jeg gendanne min Gateway Notebook til fabri…
    ·Sådan åbner automatisk gemte ASD Files 
    ·Sådan fjernes blokeringen af ​​en firewall på din ege…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com