| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Hvilke andre programmer er ligesom Registry Defender
    ? Der er mange registreringsdatabasen renere programmer derude , nogle effektive og andre ikke så effektiv. Registry Defender er en nem -at-bruge program, der scanner registreringsdatabasen for fejl , og hjælper dig med at løse dem automatisk , uden at beskadige din computer. Det er ikke en dårlig idé, men at vide af lignende registreringsdatabasen renere programmer , du kan bruge, hvis en eller anden grund , du ønsker at prøve en anden registreringsdatabasen rengøring program . Registry

    Windows registreringsdatabasen er en database, der bruges til at gemme oplysninger er nødvendige for at konfigurere systemkomponenter, samt programmer og applikationer. Når du downloader og installerer programmer, registreringsdatabasen vokser sig større og bliver rodet med unødvendige poster og bliver fragmenteret . Resultatet er en langsom ydende computer , startproblemer og kommunikationsfejl mellem applikationer og endda med internettet. Ved hjælp af en registreringsdatabasen renere program til at rette fejl er det vigtigt at bevare sundheden for din computer.
    CCleaner

    CCleaner , gerne Registry Defender er et freeware program, der kan være downloades og installeres nemt på din Windows-computer. Den kan indstilles til at starte automatisk , når computeren startes , og kan også bruges til at fjerne startprogrammer , ligesom Registry Defender. CCleaner scanner registreringsdatabasen for manglende ActiveX og DLL filer, ugyldige poster og sidesten poster til installerede programmer. Ud over funktioner , der svarer til Registry Defender , har det også en meget brugervenlig grænseflade , der giver dig mulighed for at scanne og automatisk slette poster i registreringsdatabasen sikkert og med lidt indsats .
    RegCure < br >

    RegCure , ligesom CCleaner , er meget lig Registry Defender. Det kan bruges i alle Windows-operativsystemer. Det omfatter også en brugervenlig grænseflade, der tillader dig at overvåge scanninger i realtid samt styre og rydde op startup programmer. En god registreringsdatabasen program bør omfatte backup utilities , så du kan sikkerhedskopiere dine registreringsdatabasen, før rengøring eller foretager ændringer. Dette er vigtigt , hvis du laver en fejl . RegCure , ligesom CCleaner og Registry Defender , indeholder denne meget vigtige funktion .
    Misforståelser

    Registry Defender , CCleaner og RegCure vil ikke beskytte din computer mod ondsindet spyware, virus , trojaner, malware og orme. Selv om disse programmer kan fjerne nogle parasitiske filer , edb-sikkerhed og beskyttelse er ikke deres primære funktion . Ikke alle computer problemer kan løses ved hjælp af en registreringsdatabasen renere program. En computer problem kan være forårsaget af en hardware eller software problem. Registry renere programmer såsom Registry Defender bør kun bruges som en sidste udvej til at scanne for og rette fejl .
    Warning

    Må ikke installere eller køre mere end én registreringsdatabasen renere program. Selv om det kan synes som den bedste løsning for registreringsdatabasen problemer , er det i virkeligheden skadelig for registreringsdatabasen, fordi det forårsager conficts interessekonflikter mellem ansøgningerne. Fordi CCleaner og Reg Cure ligner Registry Defender , installer kun én ansøgning . Forsøg ikke manuel rengøring af registreringsdatabasen , hvis du ikke har den fornødne viden. Det er en meget indviklet proces, der kan være skadelig for din computer, hvis du laver en fejl .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Tilslut to skærme til at se det samme Screen 
    ·Sådan Omdøbe en Jump Drive Letter 
    ·Hvordan at finde den Proxy Server Port Number i Windows…
    ·Hvorfor har jeg brug for en XP Disk at omformatere en D…
    ·Sådan kontrolleres en bærbar Configuration 
    ·Msconfig vil ikke køre 
    ·Sådan Opdater Definitioner manuelt i Ad- Aware 
    ·Standard Operating Procedure til computere 
    ·Sådan deaktiveres Dell Latitude D620 Touchpad 
    ·Sådan Find identiske filer på Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man laver en Game spille bedre på en bærbar 
    ·Hvor hen til Genoprette Overstreget FAT32 Files 
    ·Sådan fjernes den trojanske Goldun 
    ·Sådan Fix Øresund på en Mac computer 
    ·Sådan Clean midlertidige filer i Windows XP 
    ·Sådan geninstalleres en mikrofon driver 
    ·Hvordan du manuelt fremskynde en computer 
    ·Sådan Fix Klif.sys i Windows XP 
    ·Sådan geninstalleres en Acer Aspire T135 
    ·Min Gateway Laptop vil ikke starte 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com