| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Den nemmeste måde at konvertere WMA til MP3
    WMA ( Windows Media Audio) filer er nemt konverteres til MP3 ( Moving Picture Experts Group Audio Layer 3) filer med Windows Audio Converter. Denne software bruger " wizard "-konceptet . Dette er, når brugeren foretager valg fra disse muligheder, der fremlægges inden for en dialogboks , og derefter skal du trykke på " Næste" for at fortsætte. Windows Audio Converter er strømlinet i sin troldom ved at aktivere de centrale valg , der skal foretages fra blot én dialogboks. Langt, til MP3-filer transformeret på denne måde WMA har udnyttet en af ​​de mest brugervenlige metoder til dato. Forberedelse

    sortere og gruppere alle de filer, du vil konvertere til MP3-format . Læg dem i et let tilgængeligt mappe, så du vil være i stand til at lokalisere dem, når du er klar til at starte konverteringen opgaven. Dette er yderst nyttigt, hvis du bliver afbrudt under enhver fase af processen , fordi du vil være i stand til at søge i et indsnævret område og lokalisere, hvor du sidst standsede .
    Strategiske henstillinger

    Åbn den mappe , der indeholder de WMA-filer , som du gerne vil konvertere til MP3 -format. Fremhæv en eller flere af filerne. Hvis du placerer filerne i et område , kan du vælge at markere mere end én fil ad gangen for at strømline konverteringen opgaven. Og hvis du vælger at gøre dette, fremskynde processen endnu hurtigere ved allerede at have disse filer samles og sorteres efter deres bestemmelsessted før den blev gennemført transformation. Når du er færdig fremhæve disse filer , skal du højreklikke og vælge "Konverter lydformat " fra filen undermenuen.

    Brug " Output Format " drop- down listen og vælg " MP3 ". Juster "Kvalitet" -indstillingen ved at flytte skyderen på tværs i området fra 128 kbps for at spare plads eller til 320 kbps for en større fil med begrænset kvalitet ændring. Hvis du ønsker , kan du teste en prøve -fil for at sikre, at lydkvaliteten standard opfylder dine behov. Gå til "Output Folder " sektionen og vælg et drev og en mappe placering til lagring af dine lydfiler eller klik på " Browse" for at bringe sig yderligere placeringsmuligheder . Tryk på " Næste" og derefter klikke på "Start Conversion ". Denne proces vil tage et par øjeblikke til at fuldføre. Hvis du konverterer mange filer på én gang, vil det tage lidt længere tid . Når " Afsluttet Conversion " vises, tryk på "OK . "

    Må ikke være foruroliget , hvis du modtager en advarsel prompt i " Details " sektionen , der hedder " Fuldført med advarsler . " Dette er normalt en ubetydelig problem, og kan opstå, når lillebitte metadata ikke konvertere. Alligevel bør det ikke påvirke din fil , og derfor er ikke nødvendigt for en vellykket konvertering. Men hvis det sker, skal du blot klikke på knappen for " Details ". Gem detaljer logfilen med dine optegnelser.

    Test din konvertering succes ved at placere en af ​​filerne under MP3-format. Brug Søgeassistent at gøre dette. Gå til " File Name" tekstfeltet og indtaste navnet på det dokument, men type ". MP3 " som filtypen . Gå derefter til "Da det blev ændret " og bruge pil ned for at vælge option " Angiv datoer ", og indtast dags dato . Klik på filen for at spille det.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvem Manufactures eMachines Computers 
    ·Sådan ændres udløbsdatoen på Midlertidige filer 
    ·Sådan slettes registreringsnøgler 
    ·Sådan Geninstaller Min Computer Operating System 
    ·Sådan fjernes PokerStars fra registreringsdatabasen 
    ·Sådan Lås Regedit 
    ·Sådan Skjul proceslinjen 
    ·Sådan Find en NIC driver 
    ·Sådan får du flere Virtual Memory Når du spiller et …
    ·Hvordan deaktiverer jeg Forældrekontrol 
      Anbefalede Artikler
    ·Computer System Disaster Recovery Plan 
    ·Sådan bruges Summation funktion i Excel 
    ·Hvordan kan du lave en Sløret skærm 
    ·Sådan geninstalleres en Acer Aspire T135 
    ·Sådan Fix en computers Amplified Speakers 
    ·Sådan fjernes en ToggleEN Toolbar 
    ·Hvorfor har min skærm flimmer når jeg tekst på My Ph…
    ·Sådan Fix Lydstyrke på en Gateway Computer 
    ·Sådan får du en gammel computer til at køre hurtiger…
    ·Sådan Fix en Black Screen Problem på en HP Pavilion d…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com