| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Computer lydfejlfinding
    brum , skæve statisk lyd og manglen af lyd er alle almindelige spørgsmål, der kræver lydenhed fejlfinding. Hvis computeren er indstillet for tæt på andet elektrisk udstyr, kan en summende støj der genereres på grund af den kombinerede overspænding . Statisk og forvrængning kan være effekten af computerens lydstyrke standardindstillinger bliver sat for højt . Og når der ikke er nogen , der udsender lyd fra enheden på alle, hvilket gør simple software justeringer kan være alt der er behov for. Anbefalet strategiske tiltag

    Opret og arbejde med en sund fejlfinding tjekliste , der arbejder baglæns ved først at identificere effekten og derefter mulige oprindelse . De løsninger , der blev gennemført i sidste ende vil fortælle dig, hvad der virker og hvad der ikke ved deres resulterende fiasko eller succes .

    Kontroller lydstyrken knap eller hjulet på din computer, som bør være placeret på toppen eller omkring den forreste område . Efter at kontrollere lyden software. Adgang til " Volume" ikonet på computerens proceslinje. Højreklik på "Volume "-ikonet. Fravælg alle felterne ud for " Mute" i alle de sunde kategorier. Juster alle skydere til midten til halvhøj niveauer og retest for lyden. At dæmme op for gentagne fejlfinding , markere hvert forsøg fra din fejlfinding liste som hver lyd løsningen er testet og viser, om problemet blev løst eller ej.

    Anmeldelse egenskaber højttalerne ved at vælge "Lyde og lydenheder Egenskaber " kategori efter højreklikke på " Volume "-ikonet. Juster enhedens højttalerindstillinger ved at flytte skyderne til et højere niveau. Dette område er også , hvor du kan klikke på knappen "Avanceret" og derefter gå til "Performance " fanen for at justere "Sample Conversion " sats af lyd for bedre lyd kvalitet.

    Slut computeren til internettet hvis det ikke allerede er aktiveret . Mens han stadig i " Lyde og lydenheder Egenskaber " dialogboksen , skal du gå til "Hardware " fanen for at kontrollere de lyddrivere . Vælg hver enkelt separat , og klik derefter på " fejlfinding " knappen for hver lyd driver separat. Sådan opdaterer audio driver, skal du klikke på fanen "Hardware" igen og derefter klikke på knappen "Egenskaber" . Vælg " Driver"-fanen for at finde de tilgængelige driver markeringer af "Opdater" , " Fortryd " eller " Fjern".

    Opdatere driveren og derefter teste lyden. Du kan være nødt til at rollback føreren, hvis opdateringen mislykkes . Og hvis det sker , skal du kontrollere computerens producentens hjemmeside og se, om en chauffør er angivet for at downloade. Op til opdaterede nyheder og produktinformation bør være tilgængelig fra deres hjemmeside så godt.

    Bemærk at opdatere en driver særskilt vil ikke nødvendigvis være den eneste nødvendige løsning til at løse alle dine lydproblemer . Find ud af , om computeren har brug for en hotfix eller systemet kræver en opdatering ved at gå til "Windows kataloget " hjemmeside .

    Endelig før ty til udskiftning af lydkort med fabrikanten kontrollere, om en liste over kompatible dem så ned linjen lydproblemer vil blive mindsket, og din investering forlænges.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes en Asus Netbook 
    ·Sådan slettes ting Off My Computer 
    ·Sådan Slet Google & AutoCAD Historie 
    ·Hvordan man laver en sort farvet Taskbar 
    ·Sådan installeres Solaris Fra Console Piletasterne 
    ·Wirless Internet Options 
    ·Sådan installerer programmer på Citrix 
    ·Hvordan kan jeg synkronisere mapper mellem to computere…
    ·Sådan Upload billeder på en computer 
    ·Hvordan Tør en Compact Disc 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan jeg konvertere musik til en ringetone i AAC…
    ·Hvordan at slippe af ZLauncher 
    ·Sådan får du flere D Drive Space 
    ·Sådan ændres Vista Filassociationer Tilbage til Stand…
    ·5 potentielle risici ved Personal Computer 
    ·Sådan fjerner du manuelt Antivirus XP 08 Malware 
    ·Sådan Find ud af om din computer er blevet hacket 
    ·Sådan fjerner Mirar Fra Windows ME 
    ·Hvordan kan man se Hvis en PC er Tracing My Computer 
    ·Toshiba TE2000 Recovery 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com