| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Rapportering Microsoft Problemer
    Det er almindeligt kendt, at Windows-operativsystemer har lidt af problemer, der frustrere deres brugere. Mens det faktum, at disse spørgsmål var til stede var skuffende at deres brugere , er Microsoft ikke gøres bredt kendskab til mange af disse spørgsmål i temmelig lang tid . Hvis flere brugere benyttede sig af fejlen rapporteringsværktøjer af Windows , vil Microsoft blive underrettet om disse spørgsmål skal hurtigere. Windows XP

    Microsofts bug rapportering værktøj vil opdage, når der er program eller et system går ned, og præsenterer brugeren med et vindue beder, hvis de ønsker at rapportere styrtet og dens detaljer til Microsoft, så Microsoft forske i problemet. For at få adgang til fejlrapportering i Windows XP , skal du klikke på "Start " og derefter " Kør " og skriv sysdm.cpl, som vil bringe op i systemet egenskaber dialogboksen. Nu , skal du vælge fanen "Avanceret" og klik på " Fejlrapportering " knappen i nederste højre hjørne. Klik radioen option cirklen ved siden af ​​"Aktiver fejlrapportering . " Herfra har du mulighed for at indberette kun Windows fejl , eller du kan også rapportere fejl i forbindelse med specifikke programmer .

    Fleste brugere har valgt at rapportere kun Windows fejl , men at give Microsoft den mest gavnlige oplysninger, der kan føre til at fjerne flere problemer med Windows, skal du vælge både " Windows-operativsystemer " og " programmer ". Når programmerne er valgt , vil du nu have mulighed for at klikke på " Vælg programmer" knappen. "Vælg programmer" vinduet giver dig mulighed for at vælge, hvilke programmer vil rapportere fejl til Microsoft, eller rapportere fejl fra alle programmer. Når du er færdig med at vælge programmer , klik på " OK" to gange for at gemme alle indstillingerne.
    Windows Vista

    Windows Vistas fejlrapportering er lidt anderledes fra Windows XP. Som standard fejlrapportering er aktiveret. For at få adgang fejlrapportering og løsninger i Vista, skal du klikke på "Start" og simpelthen typen "problem rapporter" , og klik på " Problemrapporter og løsninger " ovenfor. Når du har fået adgang til problemet og løsninger vinduet , klik på " Skift indstillinger " i venstre side af vinduet . Her kan du vælge " Se efter løsninger automatisk " eller " bede mig om at kontrollere, om der opstår et problem . " Du kan også vælge "Advanced " indstillinger , hvor du kan vælge din computer til at sende fejlrapporter vedrørende program forbrug i modsætning til blot Windows specifikke fejl .

    De avancerede indstillinger giver dig mulighed for at deaktivere fejlrapportering for specifik -programmer, og gør det muligt for hver bruger på computeren for at vælge forskellige muligheder for fejlrapportering . De avancerede indstillinger giver dig også mulighed for at blokere enkelte programmer fra rapportering listen. Alle disse muligheder til at give dig mulighed for at styre dit privatliv, mens den på samme tid giver Windows-brugere den bedst mulige oplevelse gennem Microsoft skabt løsninger til Windows-problemer .
    Privacy

    Uanset om du bruger Windows XP eller Vista, privatlivets fred bekymringer er , hvad stopper de fleste Windows-brugere fra at indberette fejl til Microsoft. Dette er en dobbelt kanter klinge , da rapporterer ikke forårsager brugere til at have en mindre behageligt og problemfri oplevelse, når du bruger Windows , mens rapportering problemer kan overføre private data til Microsoft. Mens odds Microsoft bruger oplysninger indhentet via fejlrapportering er minimal , den vigtigste af problemet genlyder privatliv fortalere rundt omkring i verden . Når du foretager din endelige beslutning om, hvorvidt at overføre oplysninger om Windows fejl til Microsoft, mener, at personoplysninger er typisk kun overføres, når der opstår en fejl ved hjælp af tekstbehandling, regneark ledelser og andre data input applikationer. Det er sagt, ved et absolut minimum , overveje transmission Windows fejl , men ikke specifikke program fejl .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Forældet Device Drivers fra computere 
    ·Sådan Bo et Active Partition 
    ·Sådan gendannes Admin rettigheder til registreringsdat…
    ·Sådan oprettes en AUTOEXEC.BAT 
    ·Sådan Find identiske filer på Vista 
    ·Hvilket batteri Har eMachines E725 DVD Multi Premium T4…
    ·Sådan Systemgendannelse HP Pavilion Slimline S7600n 
    ·Hvordan laver man en HP Pavilion 7955 gendannelsesdisk 
    ·Hvordan kan man se , hvad computere bruger min router 
    ·Maxkernl.dll blev ikke fundet 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes en skjult Desktop 
    ·Asus F5 Bluetooth Problem 
    ·Sådan Fix Runtime Error 153 Med Registry Patrol 
    ·Sådan Konverter MP3 Software til MR4 
    ·Sådan foretages fejlfinding DV6000 Screen Rolls 
    ·Sådan Tilpas Windows XP Toolbar 
    ·Sådan nulstilles adgangskoden på en Dell Latitude 
    ·Brother Vs. HP laserprintere 
    ·Sådan Find en enhed af PCI Vendor og Device 
    ·Hvordan stopper jeg min computer fra besvare telefonopk…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com