| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Måder at genoplive en Dead Hard Drive
    Genoplivelse en harddisk er ikke en eksakt videnskab med garanterede resultater , som held er en klar del af ligningen . Mekaniske og elektriske problemer , hardware fejl, beskadiget software og bruger fejl er de førende årsager til datatab. Varme kan ødelægge en harddisk og statisk elektricitet kan ødelægge et bundkort . Men der er skridt alle kan tage for at forsøge at redde en harddisk. Hvis disse trin ikke fungerer der er mange eksperter på området, som eventuelt kan genoprette dataene. Vurdere problemet

    Undgå at drage forhastede konklusioner , bare fordi harddisken ser ud til at være fejl . Når harddiske stoppe med at arbejde , siger eksperter deres er enten " døde" eller " opfattet død." Hvis det blot opfattes død , kan problemet være forårsaget af datakabel eller strømstikket bliver klem , en dårlig boot sektor eller ikke engang harddisken på alle. En dårlig processor , bundkort, hukommelse eller IRQ konflikt forårsaget af en anden enhed kan være synderen . Den ulejlighed måske også tilskrives til BIOS Battey , BIOS eller måske MS Windows er korrupt . Folk fejlagtigt antager harddisk spørgsmål hele tiden.
    Risiko for Data Recovery Software

    Installation softwaren efter data skade øger risikoen for data bliver overskrevet. Når du bruger sådan software undgå at inddrive filer til den samme disk . Brug et andet drev , et netværk eller flytbare medier. Tjek applikationer til at se, om de stadig køre . Selv de bedste recovery software kan ikke garantere 100 procent resultater . Må ikke købe varer mod spam henvendelser sendt til din e-mail , som kan gøre problemet værre.
    Brug Data Recovery Software

    Hvis harddisken ikke er tilgængeligt, tage det ud og gøre det til en anden harddisk på en anden pc og derefter køre data recovery software til at se, om dataene er synlig. Hvis dataene ikke er synligt, harddisken er toast. Hvis det er synligt , kan du reparere det og hente alt, hvad du har slettet. Recovery programmer involverer valg af disken, hvor mistede filer er placeret og lade programmet analysere indholdet af disken, hvilket tager tid. Vælg derefter de filer du ønsker at gendanne og give en placering, hvor du ønsker at gemme dem . Nogle af de populære software, der bruges til data recovery omfatter Windows Data Recovery , Linux Data Recovery , Mac Data Recovery , Novell Data Recovery og Unix Data Recovery. Hvis du kører recovery software selv ikke virker , overveje at tage harddisken til en data recovery specialist.
    Frys Hard Drive

    En mulighed for at prøve, hvis indledende forsøg mislykkes , er at fryse harddisken i en vandtæt pose . Dette gør data mere tilgængelige i det mindste midlertidigt , især hvis harddisken er blevet overophedet. Sørg når du håndterer en harddisk, du behandler det meget forsigtigt , da det kan nemt blive beskadiget . Efter en time i fryseren geninstaller harddisken . Derefter se, om du er i stand til at hente data. Hvis ikke, sætte harddisken tilbage i fryseren natten over og prøv at hente data igen den næste dag. Lad ikke harddisken bliver for varm. Hvis drevet ikke gør en klikkende lyd kopiere data så hurtigt som muligt . Hvis drevet er spinding med fejl , kan du være ude af lykke .
    Forebyggelse er nøglen

    Som med menneskers sundhed , forebyggelse af problemer er altid bedre end behandling problemer . En af de mest basale ting, du kan gøre for at undgå beskadigelse af hardware bruger ordentlig ventilation og fans , så harddisken bliver aldrig overophedet. Vær forsigtig , når du flytter en computer , og sørg for at lukke for strømmen først. Du kan reducere risikoen for farlige strømstød ved at forbinde til en nødstrømsforsyning (UPS) . Sørg for, at placeringen af ​​computeren ikke er udsat for statisk elektricitet. Hold dig opdateret på firewalls og virusbeskyttelse . Endelig back up data så ofte som muligt og ikke gør softwareopgraderinger uden sikkerhedskopier. Sørg for, at mindst én backup forbliver offline .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan slette en fil, kan ikke læses 
    ·Sådan Udskift CMOS batteriet i en Averatec 6200 
    ·Værktøjer til PC teknikere 
    ·Sådan fjernes Java Through Regedit 
    ·Hvordan til at gemme billeder på computeren 
    ·Sådan Fix Laptop Parametre 
    ·Sådan Find ud af hvilken slags eller bundkort du har p…
    ·Sådan Find My CPU-brug 
    ·Sådan Fremskynde Download Time for Free 
    ·Sådan fjernes en Mislykket Disk Fra RAID 5 Software 
      Anbefalede Artikler
    ·PC Reparation Tutorial 
    ·Sådan konverteres fra iTunes til Android 
    ·Min MacBook Stalls hver få sekunder 
    ·Sådan bruges Rundll32 printui.dll 
    ·Hvordan kan jeg overføre data fra en pc til en anden p…
    ·Min computer har magt , men vil ikke komme On 
    ·W32 Conficker Worm Removal Tools 
    ·Computer Keyboard Tricks 
    ·Sådan Set Up en Microsoft Fax 
    ·Sådan slettes en nøgle i Windows-registreringsdatabas…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com