| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Hvad er de typer af CPU Fans
    ? Mens en computer er i brug, en række forskellige programmer og processer er i drift på samme tid . Hver af disse processer forårsager en lille mængde strøm til at passere gennem forarbejdning kerne ( eller kerner) af computerens CPU . På grund af den høje rate af datastrømmen gennem processoren , kan dette medføre en masse varme , der skal oprettes i en forholdsvis kort periode . Med for meget varme , vil processoren og andre komponenter begynde at opleve problemer og i sidste ende vil lukke eller blive beskadiget , behovet for en måde til at fjerne varme fra processoren er derfor indlysende . Brugen af varme -ledende dræn og CPU fans fjerner varme som det er skabt , forebygge skade på computeren og giver mulighed for problemfri drift. Flere forskellige typer af CPU fans og køling muligheder findes dog . Fan -Free Heat Sink (luftkølet )
    p mest basale form for køling løsning for en CPU er simpelthen en grundlæggende køleprofil. De har ingen vedhæftet fan, og stole på computerens sag fan til at fjerne varmen genereret af CPU. De fleste fan -fri varme dræn har en plastik " sleeve ", der forbinder køleplade og sagen fan, der sikrer, at den sag fan meste er fokuseret på at fjerne CPU varme fra computerens kabinet . Fjernelse af denne ærme generelt resulterer i en opbremsning af computeren som tilfældet temperaturen begynder at stige , over tid kan dette føre til systemnedbrud eller CPU skader
    Fan -Free Heat Sink (Liquid - Cooled ) .

    Ikke alle fan -fri køleprofiler afhængige af sag fan til at fjerne varme fra CPU'en , dog. Computere , der har en flydende kølesystem vil have en specialiseret køleplade der giver mulighed for kølemiddel til at passere gennem det , fjerner varmen fra CPU'en og returnere den opvarmede kølevæske til computerens kølervæske lagertank . Disse fan -fri varme dræn tilbyder højeffektive fjernelse af varme , selvom det flydende kølesystem kan kræve lejlighedsvis vedligeholdelse og væskeniveau observation for at undgå overophedning og andre problemer såsom lækager eller alger vækst.
    < br > Integreret køleplade og CPU Fan

    fleste moderne køleplader kommer med en CPU vedhæftet fan, så varmen kan trækkes væk fra kølepladen og spredt i computerens kabinet eller ud af sagen gennem ventilationshuller . I nogle enheder vil CPU fan og køleplade være helt adskilt, og blot holdes sammen af ​​klemmer eller skruer , andre muligheder har en fan, der er indeholdt inde i varmen synke selv. Ventilatoren drives af en lille ledning , der sættes i bundkortet.
    Single- Speed ​​CPU Fan

    Ældre CPU fans var ofte for én hastighed sort, hvilket betyder, at ventilator ville køre med en konstant hastighed uanset mængden af varme , der produceres af CPU'en . Single- speed CPU fans koster mindre end andre sorter , selv om deres køling måske ikke være så effektive , fordi de ikke er i stand til at tilpasse deres hastigheder for at gøre op for forskelle i CPU og case varme.
    Multi -Speed CPU Fan

    Multi- speed CPU fans har en sensor, der gør det muligt for computerens bundkort at overvåge ventilatorens omdrejningstal og justere dem efter behov . Dette gør det muligt for blæseren til at dreje hurtigere, hvis computeren begynder at blive varmere , og dermed trække mere varme ud af kølelegemet og holde CPU cool. Når computeren tomgang og overordnede temperaturer er lavere , kan blæserhastigheden reduceres for at spare strøm og forhindre unødvendige slid på fan komponenter.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan til at øge videohukommelse på en bærbar 
    ·Sådan Start Windows i Safemode 
    ·Hvad er en proxy -adresse 
    ·Sådan slettes en nøgle i Windows-registreringsdatabas…
    ·Sådan Clean Dll filer 
    ·Hvordan sletter jeg History nedtonet 
    ·Min Dell 420 kan ikke forbinde til mit trådløse 
    ·Sådan gendannes en tabt fil på XP 
    ·Den bedste måde at åbne Windows XP i fejlsikret tilst…
    ·Sådan deaktiveres Microsoft Defender 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes en USB på Windows XP 
    ·Sådan oprettes Recovery diske til Sony 
    ·Sådan Gør din Windows XP-pc Start Hurtigere 
    ·Hvordan fjernes NVT Malware Malware Remover 
    ·Sådan Slet Historie og Cookies i Windows Vista 
    ·PXE Cable Fejl 
    ·Sådan Clean Computer Registry filer 
    ·Hvad er forskellen mellem TIFF, BMP og RAW 
    ·Vigtigheden af ​​Computer Vedligeholdelse 
    ·Sådan Udskift en Compaq bundkort 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com