| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    De bedste måder at forbedre computerens ydeevne
    hverdagens slitage kan stinke ravage på din computers ydeevne. Den bedste måde at minimere faktorer, der påvirker ydeevnen er at udføre en vedligeholdelse rutine mindst en gang om måneden. Du kan gøre det manuelt eller bruge hjælpeprogrammer er tilgængelige på computeren eller internettet. Hvis du føler dig utilpas udfører nogle af procedurerne , søge professionel hjælp fra en computer butik eller værksted. Ydelsesfaktorer

    Velkendte faktorer, der bidrager til dårlige resultater omfatter rodet registre , begrænset diskplads, disk fragmentering , dårlige sektorer på din harddisk og spyware . Hertil kommer, så teknologien ændrer sig hurtigt , kan en computer, du har købt for to år siden kræver mere hukommelse og /eller et opgraderet grafikkort til at opretholde den hastighed , integritet og kvaliteten af ​​din computers ydeevne i forhold hvad du vil bruge det til.

    Oprydning Registry

    et register er en database, der indeholder oplysninger af afgørende betydning for at køre din computer , ligesom brugerprofiler , konfiguration data og applikationer /hardware installeret på din computer. Hvis din registreringsdatabasen ikke opretholdes det vil bremse din præstation , forårsager fejlmeddelelser og systemnedbrud . For at undgå at slette programmer, der kræves for at køre din computer , er det bedst at bruge en registreringsdatabasen værktøj til at rengøre, reparere og optimere din registreringsdatabasen. Som en sikkerhedsforanstaltning , back up dine registreringsdatabasen, før den rengøres.
    Forøg diskplads

    En af funktionerne af din harddisk er at gemme data og filer på din computer. Holde det rent og organiseret øger diskplads , hastighed og harddisk performance. Slet midlertidige Internet filer, indholdet af papirkurven , operativsystem komponenter, installerede programmer og datafiler , du ikke bruger . Organiser dine personlige filer i mapper. For at bruge Diskoprydning , skal du gå til din primære drev (normalt C :) , venstre klik , klik på Egenskaber og derefter på Diskoprydning. Det identificerer filer, og giver dig mulighed for at vælge, hvilke dem, du ønsker at slette.
    DeFrag Computer

    som din computer aldre , få filer, der interagerer med hinanden flyttes rundt. Defragmentere computeren arrangerer disse filer på ét sted. Dette forbedrer ydeevnen og den tid det tager at hente filer . Ledig plads til venstre fra defragmentering er konsolideret, så nye filer kan gemmes effektivt. Computere har et hjælpeprogram til at udføre disk fragmentering . For eksempel skal du klikke , hvis du har Windows på start, alle programmer , tilbehør, systemværktøjer , Diskdefragmentering .
    Fejlkontrol

    Over tid , nogle af filerne er gemt på din harddisk bliver ødelagt og resultere i dårlige sektorer , der bremser ydeevne og forstyrre din evne til at gemme data . Din fejlkontrol nytte vil give dig mulighed for at inddrive dårlige sektorer , hvis de kan fastsættes. Klik på start , min computer , drev , du vil kontrollere , eksempel: venstre klik på C-drevet , vælg egenskaber , klik på værktøjer , og klik fejlkontrol . Vælg den indstilling , der siger " scanne for ", og forsøge at gendanne beskadigede sektorer .
    Fjern Spyware

    Spyware er downloadet på din computer fra internettet og reducerer ydeevnen . Er altid kører i baggrunden indsamling af oplysninger om dig og videreformidling til annoncører og andre interesserede parter . Adware normalt viser bannere eller uønskede pop-up -vinduer. De fleste sikkerhedspakker indeholder antivirus og antispyware-software, og der er gratis programmer på nettet. Planlæg ugentlige scanninger til at styre spyware .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan deaktiveres en Script Blocker 
    ·Sådan installeres Windows XP Recovery drevet uden en c…
    ·Jeg kan ikke forbindelse til MKS med VMWare 
    ·Sådan Skift en Master Boot Record 
    ·Sådan Send en RAI i Vista 
    ·Hvordan jeg Lås side på My Toshiba Satellite Laptop a…
    ·Hvordan man skal fortolke sikkerhedsbulletiner fra Micr…
    ·Sådan gør du: Faner i Avant Browser 
    ·Sådan deaktiveres en Broken Billede Ikon i IE 
    ·Video Controller installation af hardware 
      Anbefalede Artikler
    ·Fejlfinding en bærbar computer med blank skærm på Bo…
    ·Sådan Konverter VGA -udgang til HDMI -indgang 
    ·Sådan aktiveres Redigering i Regedit 
    ·Sådan Fix Electronic Devices 
    ·Hvor hen til Genoprette filer fra en Boot CD 
    ·Sådan Fix Runtime Error 131 
    ·Hvordan man undgår den trojanske hest Virus 
    ·Sådan slette hukommelsen for iPAQ 6925 
    ·Sådan fjernes en Dual boot-skærmen fra Windows XP 
    ·Sådan fjernes en Dialer Administrator 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com