| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Grundlæggende Computer Krav
    Det er vigtigt at huske på, at de grundlæggende computer krav kan variere fra bruger til bruger . Hver person skal bestemme, hvad deres personlige computing behov er. Uanset om du bruger din computer til skole, arbejde eller spil, kan påvirke dit valg at vælge eller opgradere dit system . Hvis du er studerende tage online kurser, vil du nødt til at opfylde de minimale systemkrav som skitseret af din skole. Den samme elev, som er et spil entusiast vil gerne have den computerkraft der kræves for høj kvalitet gaming. Hvis den primære brug for dit system er business -relaterede dokumenter, sende og modtage e- mail og adgang til internettet, kan du kun behøver de nøgne basics. Når du foretager en beslutning, du skal overveje hardware, software og eksterne enheder , der vil forbedre din brugeroplevelse. Husk på, at der er minimale og anbefalede systemkrav. Operativsystem

    styresystem (OS ) udfører mange bag -kulisserne funktioner, der holder din computer kører problemfrit og drift med rimelig sikkerhed på en dag- til-dag basis. Den OS hjælper computere til at koordinere aktionerne i den hardware tilsluttet systemet . Det er også et værktøj til organisering og ledelse af de mange programmer installeret på din computer. Derudover letter OS brugerens interaktion med computeren . Valg af et operativsystem er virkelig et spørgsmål om din preference.The mest populære valg er Windows, Mac og Unix. Operativsystemet tildeler systemet ressourcer og sin bærbare kodning giver brugerne mulighed for at foretage ændringer i systemet. Dette er normalt gøres ved at installere software, såsom en sikkerhed ansøgning , eller endda ændre operativsystemet. Nogle mennesker foretrækker Windows-operativsystemet , fordi det har den største sortiment af software-applikationer . En Mac er billigere og mange brugere føler, at det er lettere at lære.
    Bundkort

    Hver komponent, der hjælper til at betjene computeren skal gå gennem bundkortet. Formålet med bundkortet er at placere CPU og tilvejebringe de nødvendige tilslutninger til andre hardware . Bundkortet indeholder den centrale regneenhed , logik -system og basic input /output system ( BIOS) . Der er også et ur til at holde systemets indstillinger og tid. Havne, og slots på bundkortet bruges til at fastgøre hardware, ligesom video og lyd kort, netkort og forskellige eksterne enheder. Nøglen til at vælge et bundkort er at kigge efter hastighed og funktionalitet.

    Hard Drive

    Harddiske er de primære lagerenheder til data i alle computere. Det er der, hvor computerens operativsystem , filmfiler , videospil software applikationer og andre informationssystemer filer og mapper er gemt. Det er direkte forbundet til bundkortet. Hvis du stole på din computer til spil eller multimedia-funktioner , kan du bruge en større , kraftigere og mere pålidelig harddisk til at opfylde dine grundlæggende computer requirements.The MAC OSX Snow Leopard kræver 5 GB ledig plads på harddisken. Windows Vista Basic s minimum er 20 GB med 15 GB ledig plads . Forhåndstilsagnene udgaver af Windows Vista kræver mindst 40 GB og 15 GB ledig plads på drevet.
    Mikroprocessor

    Uanset om det er personlige computere , servere eller bærbare computere, i centrum af computerens drift er en mikroprocessor . Det kaldes også den centrale behandlingsenhed ( CPU ) . Det er sammensat af en enkelt chip, der kommer i mange mærker og brands. Intel og AMD mikroprocessorer er de mest populære CPU'er på markedet. Som du overvejer dine grundlæggende computer krav , skal du beslutte på mikroprocessoren . Et centralt mål for præstationer i CPU'er er uret hastighed.stænger hurtigere uret , jo hurtigere vil din computer udføre beregninger . En anden sammenligning er størrelsen af ​​cache-hukommelsen . Igen, jo mere du har, jo bedre resultater . Bus hastighed er også et mål for en processor ydeevne. Kvaliteten af ​​CPU'er spænder fra budget forarbejdning enheder til højtydende mikroprocessorer. Intel Pentium 4 og AMD Athlon CPU'er er top -line CPU'er , der kan operere med en gennemsnitlig hastighed på 2,0 gigahertz.It er vigtigt at vurdere , hvordan du planlægger at bruge din computer. En computer primært fuldføre opgaver , såsom at surfe på internettet og hjemmearbejde ikke har brug for behandling hastighed eller magt en computer fokuserede primært på multimediefunktioner.
    RAM

    øjeblikket de fleste nye computer ejere har minimum 512 MB ​​hukommelse. Har mere end tilstrækkelig hukommelse til at køre dine programmer er vigtig for udførelsen af ​​din computer system. Den mindste RAM, du har brug for, hvis du kører Windows Vista Basic og Mac 10.5 er mindst 512 MB. Windows Vista Home Premium , Business og Ultimate versioner kræver mindst 1 GB RAM . Den ældre Windows XP foreslog minimum hukommelse er 64 MB. Mac 9.0 behov 50-250 MB hukommelse.
    Grafikkort

    nyeste laptops og pc'er generelt har den grafiske komponent integreret i bundkortet. For de fleste brugere , er det tilstrækkeligt for at opfylde deres basics computer krav . Dog kan spillere , video redaktører og multimedie brugere har brug for en højere kvalitet grafikkort, som også kaldes grafikkort. Grafikkort tager bittesmå prikker kaldet pixels og skabe de billeder, du ser på din skærm. Windows Vista Home Premium , Business og Ultimate kræver mindst 128 MB grafikkort hukommelse.
    Andre overvejelser

    Nogle andre hardware , du nødt til at overveje , er printere dvd-drev , lydkort og netkort . Mange nye systemer leveres med grundlæggende tekstbehandling og regneark programmer. Du kan være nødt til at overveje Microsoft Office til at opgradere dit system. Der er også behov for en webbrowser . Windows Stifinder, og Firefox er den øverste valg og er også gratis. Måske er den vigtigste af de grundlæggende computer krav er at træffe beslutning om en sikkerhed ansøgning for at beskytte dit system mod smitte fra orme og vira.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan læses en Disk Partition 
    ·Sådan fjernes en Fake Screen Trojan 
    ·Hvordan ved jeg, hvad min Acer Video Driver er 
    ·Sådan Stop Animationer 
    ·Sådan installeres og aktiveres ActiveX Controls 
    ·Dell Inspiron 2200 System Recovery 
    ·Sådan afbrydes en computer 
    ·Hvordan man gør en Dell Restore for en GX240 
    ·Sådan justeres Screen Saver på Vista 
    ·Sådan geninstalleres eller Fix IE8 på XPSP3 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix HAL DLL 
    ·Hvordan laver Potting Forme for Electronic Indkapsling 
    ·Straks inddrives en tabt fil 
    ·Hvordan kan du Defragmenter 
    ·Sådan Tweak min PC 
    ·Sådan sparer Windows Søgeresultater 
    ·Hvordan man laver en Recovery CD til HP Pavilion TX2000…
    ·Sådan får Reflekterende prikker på scannede billeder…
    ·Fejlfinding en Digital Signatur 
    ·Sådan kopieres MP3 til CD 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com