| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Hvad skal du se efter , når de køber en brugt bærbar
    købe en brugt bærbar computer er ikke meget anderledes fra at købe en brugt stationær . Der er nogle komponenter på en bærbar computer, der er mindre holdbare end deres desktop modstykker , og du bliver nødt til at kontrollere disse komponenter er i orden . Som med desktops , skal du være sikker på basale komponenter såsom DVD Rom og harddisk fungerer korrekt. Specifikt for bærbare computere, skal du også være meget opmærksomme på skærmen , tastaturet batteriet og bærbare trådløs internetforbindelse kapaciteter. Kontroller Screen

    Gå til Windows Desktop og hold højre museknap og vælg " Egenskaber". Under Egenskaber vælge " Desktop " fanen og inde i " Baggrund Window" indstille den til Ingen. Dette ændrer skrivebordet til konstant blåt . Kig på skærmen nøje og kontrollere, at hele skrivebordet baggrunden er blå , og at der ikke er nogen vildfarne pixel , der er rød eller sort , som ville vise, at du har døde pixels på skærmen. En eller to døde pixels er ikke dårlig , men hvad du leder efter , er store samlinger af pixels , der ikke dukker op . Når baggrunden er blå , vil disse agglomerationscentre af døde pixels være indlysende.
    Kontroller Keyboard

    Må alle nøglerne trykkes korrekt? Når du trykker på de taster nede , kommer de op igen med det samme uden at blive stukket ? Sørg for, at Numbers Lock og Caps Lock nøgler arbejde , samt mellemrumstasten. Åbn et dokument , og skriv et par sætninger , så du får fornemmelsen af ​​tastatur, og kontroller , at den svarer korrekt.
    Kontroller Power Cable

    Make Kontroller, at ledningen ikke har nogen elektrisk tape viklet på det, og ikke har masse slid og ælde. Også skal du kontrollere , at den gren i kablet ikke er bøjet . Hvis strømkablet ikke har været godt vedligeholdt , men stadig strøm til computeren , så du kan stadig købe den bærbare computer, men husk på , du måske nødt til at udskifte strømkablet snart.
    Gør en Software Inspection

    Tænd den bærbare computer og sørg for den starter i operativsystemet . Derefter køre Scandisk værktøj til at kontrollere, at harddisken er i orden . Hvis det ikke returnere nogen fejl i rapport, så harddisken bør være fint. Kontroller, om DVD-afspilleren eller CD- ROM-afspiller fungerer ved at indsætte en disk og sikre den læser diske. Hvis filmen ikke er installeret på den bærbare computer , skal du blot sikre, at du kan browse filerne på DVD i Windows Stifinder.
    Tjek batteriet

    Med den bærbare computer tændt og tilsluttet, og batteriet strøm til 100 procent , siden tag strømkablet og sikre, at den bærbare computer bliver drift . Vent ca 5-10 minutter, og kontrollere batteri-indikatoren i nederste højre hjørne af skærmen. Kontroller, at du har mindst 75 procent magt, fordi det ikke skulle løbe mere i et par minutter.
    Check Wireless Internet Connectivity

    Gå til en position , hvor du ved, der er trådløs internetforbindelse . Kontroller, at den bærbare computer kan finde tilgængelige netværk , og kan med held deltage i et trådløst netværk automatisk uden særlig konfiguration . Åbn en browser og sørg for, at du kan surfe på internettet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Defrag MS -DOS 
    ·Sådan fjernes en DVD -rom-drev fra en PC 
    ·Sådan Boost Download Speed ​​
    ·Sådan Fix Windows XP From Genstart automatisk fra Star…
    ·Hvordan installerer jeg TCP /IP i Windows XP 
    ·Sådan løses RunOnce 
    ·Hvorfor cd'er kan ikke afspilles i din bærbare compute…
    ·Sådan fjerner mærker fra en Laptop Screen 
    ·Sådan Optag My Desktop & Sound 
    ·Sådan finder du den Processor & Bundkort 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres Video Metadata 
    ·Computer Vedligeholdelse Tips for Dummies 
    ·Sådan fjernes ActiveX komponenter 
    ·Hvordan skal tjekkes for virus på Flashdrives 
    ·Sådan Reparation en langsom PC 
    ·Rescue & Recovery for en Thinkpad T42 
    ·En computer er Stammen & Fungerende meget langsomt 
    ·Sådan bruges Print Screen på en pc 
    ·Sådan gendanne slettede filer i Vista 
    ·Sådan fjernes Dr. Watson Postmortem Debugger 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com