| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Hvordan man laver gamle spil kører på Windows Vista
  Kom ældre spil til at arbejde på en Windows Vista -operativsystemet er ofte en udfordring . Selv om der er indbygget funktioner, der gør denne proces angiveligt lettere , faktum er , at der er mange spil , som forbliver helt uspillelig på Vista . Der er dog flere forskellige teknikker , der kan bruges til at få ældre spil til at køre normalt , hvoraf mange ikke kræver dybtgående kendskab til computere eller operativsystemer . Ting du skal
  Windows Vista
  A Computer
  internetadgang
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Vælg det spil, du ønsker at spille , og starte installationen som normalt. Nogle spil vil opleve problemer på dette stadie , og andre vil installere normalt, men derefter nægter at spille .
  2

  Sørg for, at dine drivere er alle op til dato. For at gøre dette enten tjekke Microsofts hjemmeside og se om der er nogen Vista opdateringer , eller se på producenterne af computerens lyd og grafikkort for at tjekke for opdateringer og eller drivere . Ofte ved hjælp af en anden driver vil gøre ældre spil køre lettere og Vista opdateringer indeholder normalt støtte til et bredere spektrum af spil og programmer.
  3

  Ofte ældre spil wont arbejde på grund af det faktum, at den nyeste version af Vista er 64 bit , mens de er som regel enten 32 eller 16 bit . Hvis du har mulighed for enten at bruge eller installere 32 bit, så dette vil løse mange gaming problemer. De fleste 16 bit spil vil arbejde på 32 bit Vista, men meget få vil arbejde uanset hvad du prøver på 64 bit .
  4 p Hvis dine spil installerer men så plejer at spille , er der flere årsager til , hvorfor dette der sker. Før du starter dit spil , skal du højreklikke på ikonet og vælg " Kør som administrator ". Dette vil løse visse spørgsmål , men ikke mere alvorlige. Hvis det ikke lykkes , skal du højreklikke på ikonet og vælge "Egenskaber" fra menuen. Dette vil vise grundlæggende oplysninger om spillet. Vælg " Kompatibilitet ", og derefter kontrollere den tomme boks ved siden af ​​" Kør dette program i kompatibilitetstilstand for." Menuen nedenunder bliver nu tilgængelige og giver dig mulighed for at vælge et andet operativsystem til at køre spillet med . Vælg det operativsystem , der bedst passer det tidspunkt, hvor spillet blev udgivet , og derefter gemme ændringerne. Herfra starter simpelthen spillet som du normalt ville , og se, om det nu vil køre normalt .
  5.

  Kontrollér, om der er nogen patches til spillet , som kan hjælpe med at løse nogle af de problemer, det har med Vista. Disse kan enten findes ved hjælp af en generel søgning efter navnet på spillet plus ordet patches eller ved at kigge på spillets producentens websted.
  6

  Ofte have købt en ældre udgivelse af et spil kan være problem , som let kan løses, hvis spillet er genudgivet senere. For eksempel DVD udgaver af spil snarere end originale udgivelser er mere tilbøjelige til at arbejde så ældre versioner. Når spil er frigivet igen, de normalt omfatte alle de nyeste patches , samt eventuelle rettelser , der er nødvendige for at gøre dem forenelige med Vista, som de ikke ville have haft før.
  < br >

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan kan jeg downloade videoer Faster With My Slow I…
  ·Sådan installere din egen Wireless Security System 
  ·Sådan gendannes IBM-computere til fabriksindstillinger…
  ·Sådan installeres Powershell Version 2 
  ·Hvordan sporer jeg stjålet eller tabt Notebooks & Lapt…
  ·Sådan Set MFT Size 
  ·Sådan kopieres en lyd-cd til en MP3-afspiller 
  ·Sådan bruges Stellar Phoenix Photo Recovery 
  ·Sådan Skjule papirkurvikonet 
  ·Sådan ændrer du din computer Icon billede 
    Anbefalede Artikler
  ·De problemer med mine Ikoner & musemarkøren 
  ·Hvordan kan jeg se det Speed ​​& Memory of My Dell Insp…
  ·Hvordan at reparere en ridset TFT Monitor 
  ·Sådan fjernes den tomme side Virus 
  ·Sådan gør IE8 Tool Bar Bigger 
  ·Hvordan at reparere en Flash.ocx Fejl 
  ·Sådan spiller AMR -filer i Windows Media Player 
  ·Sådan Reboot Efter en Virus Fix 
  ·Sådan ændres brugernavn på en Windows-computer 
  ·Sony Vaio ikke gå i dvaletilstand efter lukning af lå…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com