| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Logitech Mouse Fejlfinding
    Logitech tilbyder en bred vifte af pegeredskaber : trackballs , oplægsholdere , mus og tastatur /mus kombinationer. Mens mange af de oplysninger om fejlfinding er den samme , vil denne artikel fokusere på Logitechs mus , både trådede og ikke- trådede . Identifikation af Problem

    Det første skridt til at løse et problem er korrekt at identificere den. Er musen ikke fungerer på alle, eller er det fungerer dårligt ? Du skal også til at bestemme præcis hvilke mærke og model af Logitech mus, du bruger, og om det er trådede eller ej. Derudover bør du vide, hvilke edb-system og operativsystem du bruger ( fx Windows, Mac eller andet).
    Ikke fungerer på alle
    p første kontrollere, at mus vil arbejde med din computer og operativsystem. Næsten alle Logitechs mus virker i Windows-miljøet , men ikke alle arbejder i Mac eller andre miljøer. Derefter afgøre, om din computer understøtter den type forbindelse . For eksempel kræver en Bluetooth- mus en computer, der understøtter Bluetooth. En ledning mus kan eller ikke kan støtte en PS /2 tilslutning.
    P Hvis du har besluttet, at du har den relevante mus til din computer system, det næste skridt er at se, om det er tilsluttet korrekt . For eksempel er en USB-port en rektangulær port , og forbindelsen skal passe så intet metal viser . Hvis det ikke passer ordentligt , vend stikket i , og sæt . Du kan også ønsker at kontrollere ledningen, og se om der er nogen pauser i det. Hvis det er muligt , skal du slutte musen i en anden USB-port på den samme computer. Hvis det stadig ikke virker der, se om det virker på en anden kompatibel computer.

    I tilfælde af en trådløs mus med en modtager , der er modtageren sat ind i USB -porten. Igen , sørg for at det er tilsluttet korrekt med ingen pauser i ledningen.

    Med en laser mus , hvis den er tilsluttet korrekt , vend det , og se om der er et lys. Hvis der ikke er lys , og det er en trådløs mus med batterier , udskifte batterierne . Hvis du har en trådløs mus med en modtager , skal du trykke på knappen Connect på modtageren , og modtagerens førte lys skal begynde at blinke. Tryk derefter på knappen Connect på undersiden af ​​musen, og blinkende bør stoppe kortvarigt og derefter vende tilbage til den tidligere tilstand . Hvis du har en trådløs mus og tastatur , vejledningen til dette vises under tastaturet.
    Drivers

    Forudsat du har en måde at bruge computeren , tage cd'en, der fulgte med musen og indsætte det i din computer. Den bør automatisk køre setup for musen. Hvis du har forlagt din cd , og du kan oprette forbindelse til internettet , gå til Logitechs hjemmeside og hente de nyeste drev for din specifikke mus og computerens konfiguration (se Resources nedenfor).
    Fungerer dårligt < br >

    Et af de mest almindelige problemer med optiske og laser mus er, at de er følsomme over for den overflade , hvor de sidder . Glas skriveborde, reflekterende overflader eller ujævne overflader ofte forårsager vanskeligheder. I disse situationer , enten bruge en musemåtte eller sætte et stykke papir mellem musen og den reflekterende overflade for at løse problemet .

    Trådløse mus har ofte intermitterende problemer, når batterierne begynder at gå . Skift batterierne og se, om problemerne forsvinder .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Giv en Xbox båndbredde på en router 
    ·Sådan installeres Hjælp og Support Services i Windows…
    ·Sådan slettes en Omdirigering Host File 
    ·Hvad betyder NTLDR mangler Mean 
    ·Hvordan kan man øge en computers virtuel hukommelse 
    ·Sådan Clean Up og Vedligehold en computer 
    ·The Drive Letter ændret efter Systemgendannelse 
    ·Sådan får stillbilleder i PalTalk 
    ·Sådan Stop dvaletilstand på en computer 
    ·Brother Vs. HP laserprintere 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Partition & Format HDD Uden for en Maskine 
    ·Sådan Setup Wireless Security 
    ·Sådan spiller RO -filer 
    ·Hvordan at reparere skærmen Monitor på en bærbar 
    ·Sådan fjernes WinDefender Virus 
    ·Sådan at starte fra en installation disk 
    ·Hvad betyder at skabe et system gendannelsespunkt Do 
    ·Hvordan kan man se , hvis nogen har Put Keylogger på c…
    ·Sådan Reset en Windows Task Bar 
    ·Sådan Spar filer til en uformateret partition på hard…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com