| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Definition af Adware
    Adware er software, der , når downloadet til din computer, automatisk displays eller downloads reklamer på din computer. En særlig invasiv form for adware kendt som spion-ware endda sporer dine personlige oplysninger uden dit samtykke. Mange computerprogrammer hentes gratis eller til en lav pris bruge adware som en måde at øge indtægterne. Adware kan få computeren til at køre langsommere og øger antallet af pop -up-reklamer , når du browser på internettet (eller endda på tidspunkter, hvor du ikke søger på nettet ) . Hvordan virker Adware på en computer?

    Adware normalt piggybacks onto software , som du downloader fra internettet. Gratis eller meget billigt softwareudviklere sommetider balancere deres omkostninger ved at medtage sådanne reklamer betalt af forskellige sponsorer. Når du downloader et af disse programmer , såsom en peer -to- peer-fildeling program som Kazzaa , er du også downloade adware -fil. Når du kører programmet , du hentede , er adware aktiveret. De fleste adware er uskadelige, men nogle adware er så invasive , at det kan fortsætte med at køre , selv når du ikke bruger det program, det kom with.Beware af pop -up-reklamer beder dig om at "klik her for at se, hvad du har vundet " eller annoncer, der har en "annuller" eller " Exit" knappen til højre i annoncen . De kan være skadelige adware downloads forklædt som andre annoncer . I stedet for at klikke på knapperne annoncen bestemmer , altid "X" ud browservinduet direkte for at forhindre uønskede downloads.
    Hvad er formålet med Adware?

    virksomheder, der giver dig mulighed for at downloade deres software gratis (freeware ) eller meget lidt omkostninger ofte nødt til at bruge adware for at generere indtægter. Reklame virksomheder betaler software virksomheder til at omfatte adware med programmet , svarer til den måde annoncørerne betaler tv-stationer til at medtage deres reklamer med regelmæssigt planlagte programmering. Mange software virksomheder giver forbrugerne mulighed for at betale for en adware -fri version af deres ansøgninger , eller downloade en gratis version betalt af adware.Malicious former for adware , der påvirker computerens ydeevne er normalt ikke downloades med freeware. En masse gange , ondsindet adware , også kaldet "malware ", er hentet uden brugerens viden, når de besøger bestemte websteder . Denne form for adware er normalt reklamer , der ikke var betalt for.
    Hvad betyder Adware Do?

    Normalt adware er uskadelig og kører i baggrunden, mens du bruger freeware. Det gør det muligt reklamer der skal vises på bannere i programvinduet. Mere invasive former for adware forårsage pop- up-reklamer , der blokerer skærmen , nogle gange, når du ikke engang bruger freeware. Nogle gange, adware er en form en spyware , der sporer de typer af websteder, du besøger , og genererer reklamer baseret på denne information. Faren for den slags spyware er, at mange gange er det ikke bare indsamle statistik om din web browsing , men også personlige oplysninger til at sælge til tredje parties.Adware negativt kan påvirke computerens ydeevne . Med ekstra programmer kørende i baggrunden, bruger computeren mere RAM , og ikke arbejder ved optimal ydeevne. Af denne grund vælger mange mennesker at få adware - blokering eller adware - programmer til fjernelse til at slette uønskede programmer .
    Kontrol for Adware

    En masse af den tid , freeware du downloader kommer med en bruger aftale, der forklarer, hvor meget og hvilken slags adware er inkluderet i softwaren. Det er ikke altid tilfældet , men du bør altid læse brugeraftale just in case. Det kan endda gå så langt som til at lade dig vide, hvis adware er spyware , og hvad slags oplysninger spyware er collecting.There også er mange tegn på, at din computer kan blive påvirket af adware og spyware. Hvis du bemærker et stort antal reklamer, når du kører bestemte programmer , disse programmer har adware. Også en vigtig tegn er, hvis din computer er oplever pop -up-reklamer på skrivebordet , især hvis du ikke kører freeware eller surfe på Internettet. Hvis din Internet-hjemmeside er pludselig anderledes, eller hvis du ser nye værktøjer i din værktøjslinje , kan de også være tegn . Flere tegn omfatte nye , uønskede bogmærker; automatisk omdirigering væk fra webstedet webadresser, du skriver i , din computer kører langsommere end normalt , din Internet-applikationer kører langsommere end normalt , din computer fryser ofte , eller andre programmer på din computer ikke kører effektivt.
    at komme af Spyware

    Den nemmeste måde at holde din computer kører godt, er at undgå adware til at begynde med . Undgå at downloade gratis software , læs bruger aftaler grundigt , og du ikke klikke på mærkelige reklamer og pop- ups.Also sørg computerens anti- virus software er up to date. De fleste anti- virus software i disse dage omfatter anti -spyware protection.If du ved, hvilke programmer er de skadelige , kan du fjerne disse programmer manuelt, hvis du ved hvordan. Der er også mange anti -adware og anti -spyware-programmer tilgængelige på internettet . Disse programmer er designet til at scanne din computer for skadelige spyware og adware og fjerne disse programmer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at udslette en harddisk & Start Over 
    ·Sådan Slå SSDP On 
    ·Gratis måder at rense ud en computer 
    ·Værktøjer, Alle Computer Reparation virksomheder har …
    ·Sådan fjernes Findfast.exe 
    ·Sådan gendanne min computer til oprindelige programmer…
    ·Sådan slette historikken Folder i WinXP 
    ·Sådan Stop Vista Fra Automatisk Installation af en enh…
    ·Sådan Slet NIC Card Information Efter kortet udskiftes…
    ·Hvordan man laver en Gateway Notebook Hurtigere 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan debug en Script Error 
    ·Banshee Fejlfinding 
    ·Sådan Fix en bærbar efter at få vand i det 
    ·Sådan Konverter MIDI til MP3 
    ·Sådan deaktiveres Windows Picture Viewer 
    ·Hvordan at reparere en Gateway MA7 Laptop 
    ·Linux Windows File Recovery 
    ·Sådan Konverter MP3 til Mid File 
    ·Sådan udskrives en liste over filer i Windows Vista 
    ·Sådan fjernes System Alert Pop -Ups gratis 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com