| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan fjernes LuCallbackProxy.exe
    Er du spekulerer på , om LuCallbackProxy.exe , opført i Windows Task Manager er i roden af ​​din computers seneste træghed ? Faktisk kan vores computere forsumpe af for mange software processer, der kører samtidig, men om din synder er LuCallbackProxy.exe vil kræve yderligere undersøgelser. Hvis du i øjeblikket kører Symantecs Norton Internet Security -softwaren på din computer, så den LuCallbackProxy.exe processen er afgjort kører i baggrunden som en del af software-program Live Update-funktionen . Da softwaren er designet til at beskytte din computer mod indtrængen , bør du endda overveje at fjerne LuCallbackProxy.exe processen fra din Task Manager? Vil du være at placere computeren i fare ved at fjerne LuCallbackProxy.exe proces? I denne artikel vil vi kort diskutere , hvad LuCallbackProxy.exe processen er, og hvad den gør. Så vil du være i stand til at vurdere , om du skal fjerne LuCallbackProxy.exe proces , og hvis ja , vil du lære , hvordan du gør det. Fjernelse af software proces vil være let. Vurdering af, om du burde fjerne LuCallbackProxy.exe proces er, hvad der kræver en smule mere overvejelse. Ting du skal
    Windows PCSymantec Norton Internet Security software
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Åbn din Windows Task Manager. Klik Ctrl + Alt + Delete og Windows Task Manager Box vises. Klik på fanen Processer og kigge efter den LuCallbackProxy.exe processen. Hvis din Norton Internet Security-software kører i øjeblikket en Live Update af softwaren , vil du se LuCallbackProxy.exe inkluderet i hvad der sandsynligvis en lang liste af software processer, der kører på din computer. Den LuCallbackProxy.exe processen er forbundet med den automatiserede Live Update funktionen indbygget i din Norton- software, som Symantec har designet til at holde din internet sikkerhedssoftware up -to- date og din computer fri for virus, spyware og trojanske heste. Baseret på kundesupport fora på Symantecs Product Support website , rapporterer nogle kunder, at deres computere lider af en meget mærkbar træghed , når de forsøger at surfe på internettet eller bruge andre programmer på samme tid , at Live Update-funktionen kører. < Br >
    2

    Forstå hvad LuCallbackProxy.exe processen er. Begynd med at slå det op på online Uniblue Process Library database ( link nedenfor), og læse alt om processen. Uniblue Process Library indeholder detaljerede oplysninger om tusinder af software processer, der kører i Windows-operativsystemet. Hvis du ønsker at vide , om en bestemt software proces skal køre på din computer, vil ProcessLibrary.com give svaret . I tilfælde af LuCallbackProxy.exe anbefaler ProcessLibrary.com at du ikke fjerne, eller opsige den LuCallbackProxy.exe proces, fordi det er en proces, der er forbundet med din internet sikkerhedssoftware. Du vil ønske at tage det i betragtning , før du vælger at fjerne processen.
    3

    Beslut, om du ønsker at gå videre og fjerne eller ophæve den LuCallbackProxy.exe proces. Du ønsker måske at fjerne processen for at teste, om det er en årsag til din computers dårlige resultater . Selvom det ikke anbefales, vil fjerne LuCallbackProxy.exe processen fra din Task Manager liste ikke ødelægge din computer. Men du kan være at øge din computers sårbarhed. Derfor tager ekstra forholdsregler , før du fjerner LuCallbackProxy.exe proces, og afbryd alle internet-og netværksforbindelser , som du har på din computer, herunder frakoble netværkskort tilsluttet til din computer.
    4

    Return til Windows Jobliste Processer listen, LuCallbackProxy.exe proces fremhæve , og klik derefter på Fjern. En Task Manager Advarsel boks vises beder dig bekræfte, at du ønsker at ende denne proces. Hvis du er sikker på at du ønsker at gøre det , og klik derefter på Ja. Afslutning af LuCallbackProxy.exe vil opsige en af ​​de processer , der er forbundet med Live Update -funktionen. Fjernelse af processen fjerner ikke processen permanent. I stedet ender det nuværende Live Update session og straks frigør computerressourcer.
    5.

    End hele Live Update session ved at fjerne eller afslutning , alle de processer, der er forbundet med Live Update . Slå op hver af de følgende processer i din Task Manager , highlight , og klik på Fjern : Lucomserver.exe eller Lucoms ~ 1.exe , AUpdate.exe , NDetect.exe og Luall.exe . Når du har afsluttet alle disse processer , vil Live Update session være helt afsluttet. Når Norton Live Update indleder igen næste gang, LuCallbackProxy.exe proces , sammen med de andre, synes igen i Windows Task Manager.
    6

    Re - slutte computeren til din internetforbindelse og genoptage arbejdet på din computer, hvilket gør opmærksom på , om din computer ser ud til at løbe hurtigere nu , at LuCallbackProxy.exe processen ikke længere kører i baggrunden.
    7

    Kontakt Symantec produktsupport, hvis du fortsætter med at har problemer med din Norton Internet Security -software, og specifikt med eventuelle processer i forbindelse med live Update , herunder LuCallbackProxy.exe . Symantec produkt supportfora omfatter mange diskussioner om denne proces , såvel som andre , og giver anbefalinger til fejlfinding og løse problemer plager computere, der kører Norton Internet Security -software.
    8

    Kør Norton Internet Security-software live Update , før du logger på din computer for dagen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en iPhone 
    ·Sådan Split din Windows Vista 
    ·Data Recovery Kurser til PC 3000 
    ·Sådan får du din computer til ikke sakke Mens Playing…
    ·Sådan at starte fra en flytbar disk 
    ·Sådan Hent data fra Credential Manager 
    ·Job Beskrivelse af en Quality Assurance Coordinator 
    ·Sådan bruges en Bluetooth USB Adapter 
    ·Hvordan man laver en Restore /Recovery- Disc - Dell Ins…
    ·Sådan ændrer du din Microsoft Office Server til indgå…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man gør en PC Diagnostic 
    ·Hvordan kan jeg få min pc til at Load Hurtigere 
    ·Fejlfinding en Toshiba Qosmio 
    ·Sådan installeres en ST340015A driver 
    ·Sådan Defrag en MacBook Pro 2010 
    ·Jeg kan ikke installere Microsoft LifeCam Cinema 
    ·Sådan downloader en MP3 Med højreklikke 
    ·Hvorfor er Final Fantasy VII kører langsomt på min iP…
    ·Sådan får du en tekststreng fra et dokument 
    ·Sådan konfigureres Internet Printing i Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com