| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan Lær Microsoft Computer Reparation
    Computer reparation færdigheder er en højt værdsat råvare , både i computer - reparation erhvervslivet og i generelle kontorprogrammer situationer. Mens der er nogle fysiske forskelle mellem brands, kan software være en anden historie. Microsofts proprietære styresystemer og software kræver undersøgelsen af ​​særlige materialer , i modsætning til den mere generelle oplysninger, der regulerer hardware support . Hvis du aldrig har forsøgt at lære computer reparation før, bør denne vejledning give dig nogle nyttige tips til at sende dig på din vej . Ting du skal
    høj kapacitet harddisk til sikkerhedskopiering af data
    grundstødning strop
    Computer reparation toolkit , som omfatter skruetrækkere og chip -trækker værktøjer
    Vis Flere Instruktioner
    < br > 1

    fortrolig med computer-relaterede jargon. At lære at visualisere dele og problemer , når de er beskrevet , vil hjælpe dig til at hjælpe med reparationer , selvom du ikke er fysisk tæt på den computer, der kræver reparationer. Det vil hjælpe dig med at lære at beskrive problemerne og dele uden at bruge deres navne. Hvis du vælger at reparere computere for andre, vil denne færdighed være nyttigt, hvis din kunde ikke er så fortrolige med computer terminologi , som du kan være .
    2

    Opret et personligt bibliotek af referencematerialer . Når du finder en løsning på et problem , så skriv det ned , gemme det på din harddisk , bogmærke det eller markere det. Nogle problemer ikke dukker op så ofte som andre, og du kan glemme løsningen. Holde en reference bibliotek vil give dig mulighed for at udføre reparationer hurtigere og mere omkostningseffektivt.
    3

    Find Skema. Computer beslutningstagere bruge forskellige designs for deres produkter ; når en computer er blevet åbnet , kan du finde en uvant layout. Skema er nyttige, når du udfører reparationer , der kræver demontering. Skema er undertiden benævnt som " service manualer . "
    4

    Watch andres arbejde. Hvis du medbringer en computer til reparation , det skader aldrig at spørge teknikeren , hvis du kan se tekniker arbejde. De fleste teknikere vil have lært tricks i årenes løb , der gør reparationer lettere og reducere den samlede ekspeditionstid.
    5.

    Praksis gør reparationer. Videresalg butikker er blevet gode steder at kigge efter ældre computere og dele. For en forholdsvis lav pris, kan en computer være købt som måske eller måske ikke arbejde. Disse er fantastisk til reparation praksis og udfører diagnostik . Når du har den computer, der kører , kan du endda re- donere det eller holde det til yderligere undersøgelse.
    6

    dig bekendt med software. Microsofts proprietære software linjer har haft mange bøger skrevet om dem , de er normalt tilgængelige på biblioteker , eller købes på boghandlere. Computer reparation teknikere vil møde mange forskellige softwareversioner , nogle af hvilke ikke produceres længere. Det er umuligt at blive en ekspert på hvert stykke software til rådighed, men det væsentlige er absolut den Microsoft Office Suite , alle versioner af Microsoft Windows og Internet browsere og e-mail klienter, som Internet Explorer og Outlook.
    7

    indkøb af udstyr og bruge tid og penge på professionelle certificeringer , hvis du er seriøs om computer reparation. Microsoft tilbyder flere forskellige certificeringer for teknikere i visse områder; CompTIA tilbyder flere universelle certificeringer , der ikke er brand -relaterede. A + (A plus) certificering, som omfatter almindelig computer reparation og software, support, betragtes som en vigtig certificering for en professionel teknikere.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan kontrolleres hardwarekomponenter en PC 
    ·Sådan Stop en WGA Popup 
    ·Hvad er knapperne på tastaturet 
    ·Sådan Fix en hacket computer 
    ·Sådan Fix en Microsoft driver 
    ·Instruktioner til Targus 32 i 1 Memory Card Reader 
    ·Sådan omformatere harddisken på en computer 
    ·Hvordan man skriver en rapport Problem Side 
    ·Sådan ændres Adgang fra Local Only 
    ·Sådan Gør din computer Run Like New 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan at åbne en LBL Filer 
    ·Hvad er Valueclick 
    ·Sådan Konverter M4B til MP3 Freeware 
    ·Den CD-drev på min Dell Dimension 4300S fungerer ikke 
    ·Hvad er ulemper ved at få hjælp til Opsætning af en …
    ·Setup Kunne Læs Krævede Display Driver 
    ·Sådan opdaterer Computer Drivers & Software 
    ·Computer Troubleshooting vs problemløsning 
    ·Sådan fjernes System Alert Pop -Ups gratis 
    ·Mit OpenOffice sidder fast i Recovery mode 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com