| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan Slet ubrugte filer
    fylde plads på din harddisk kan gøres meget nemt . Mens du browser på internettet , vil du komme på tværs af musikfiler , fotos, downloades applikationer og meget mere emner for at spare til senere adgang . Men du nødt til at slippe af med nogle af disse ting at gøre plads til nyere elementer. Med et par tips , vil du lære , hvordan du sletter ubrugte filer . Ting du skal
    papirkurven
    Folders
    Auto -Delete
    CCleaner
    Vis Flere Instruktioner
    manuelt fjerne filer
    1

    Open den mappe, der indeholder den fil , der skal slettes fra din computer system. Gennemse mappens indhold og udvælge de ubrugte filer, der nemt kan fjernes . Mapper som " mine downloads ", " My Pictures " og "My Music" kan indeholde filer, der ikke længere er nødvendige .
    2

    Fremhæv den ubrugte fil, du gerne vil slippe af med. Hvis der er mere end én fil , skal du holde "Ctrl "-tasten og klikke på hver enkelt af de filer , der skal slettes. Sørg for, at du ikke ved et uheld fjerner en nødvendig fil, når du gør dette.
    3

    Højreklik på filen eller filerne og se sæt ekstra menupunkter , der vises. Et par eksempler på menupunkter omfatter "Explore ", " Open ", "Del ", " Cut " og " Slet". Vælg " Slet" for at fjerne de ønskede filer . En anden måde at slette dine ubrugte filer er at trykke på Delete -tasten på tastaturet, mens filerne bliver fremhævet.
    4

    Se pop- up boks, der vises, når du sletter filer . Klik på " Yes " for at bekræfte den fil sletninger eller vil du ikke være i stand til at gå videre i processen. Hver fjernede fil vil automatisk blive sendt til " papirkurven " på din computer system.
    5.

    Åbn " papirkurv " ved at klikke på skrivebordsikonet . Hver fil, som du for nylig har slettet vil midlertidigt blive lagret i denne placering. Gennemse disse filer for at kontrollere, at du ikke fejlagtigt sletter en. Efter at gøre dette, fremhæve alle de filer ved at holde "Ctrl "-tasten og trykke på " A "-tasten. Vælg enten " Tøm papirkurv " linket øverst i vinduet eller tryk på "Slet "-knappen igen på tastaturet.
    Brug Software til sletning af filer
    6

    Hent et program til periodisk slette dine ubrugte filer for dig. Et par eksempler på programmer, der er i stand til at gøre dette omfatte "Auto -Delete ", og CCleaner .
    7

    åbne den downloadede programmer til at begynde at slette ubrugte filer på din computer system. Med CCleaner , har du chancen for at fjerne midlertidige internetfiler , cookies, browserhistorik og andre ubrugte filer. Klik på " Cleaner " ikonet placeret på venstre side af vinduet . Placer et flueben ud for hver komponent , du vil slette .
    8

    Start "Auto -Delete " program på din computer system. Indstille programmet til automatisk at starte ved opstart ved at placere et flueben ud for boksen. Vælg dit mål mappe ved at klikke på "Gennemse "-knappen. Det vil give dig mulighed for at vælge den mappe, som du gerne vil filer til automatisk at slette .
    9

    Pluk passende tidsinterval , at sletningen skal ske . Vælg mellem flere perioder , såsom en uge eller måned. Hver fil i dit valgte mappe vil omgående sletter på din ønskede tidspunkt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix Windows Tidstjeneste 
    ·Sådan downloader en NTLDR Fix på en Thumb Drive 
    ·Sådan Find ud af om nogen udspionerer din computer 
    ·Hvordan laver man en indrykning på Photoshop 
    ·Sådan Reparation Windows XP til Crash Recovery 
    ·Hvad er Hotbar 
    ·Hvordan jeg Vælg Start -Up Programmer 
    ·Sådan Slet Microsoft XP Historie Permanent 
    ·Sådan Fremskynde din pc 
    ·Hvordan man gør en Dell Restore for en GX240 
      Anbefalede Artikler
    ·At vælge en ny Cursor til XP 
    ·Sådan installeres skærmkort driver Opgraderinger 
    ·Sådan Format procent i JavaScript 
    ·Sådan Erstat på afbryderknappen på min computer 
    ·Sådan Konverter Real Player -filer til WMA 
    ·Hvad er en Kode 10 Fejl på en Audio Driver 
    ·Sådan Fix en Black Screen Problem på en HP Pavilion d…
    ·Sådan oprettes en Windows 2000 -cd 
    ·Hvordan til Mount billeder på oven på hinanden som i …
    ·Defekt Hard Disk Recovery 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com