| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Definition på en computer Hacker
    Computer hackere er teknisk defineret som computer-entusiaster , der bryder ind fjerntliggende edb-systemer, der kombinerer kraften af ​​internettet og særlige programmering færdigheder til at omgå avancerede sikkerhedssystemer for deres egen vinding , ignorerer eventuelle statslige og føderale love, de bryder i processen . Hackere mere bredt defineret inden for computer og internet samfund som enhver person, der ændrer eksisterende computer software ulovligt for deres egen personlige eller økonomiske vinding , eller enhver, der programmer skadelig software med henblik på at stjæle oplysninger fra eller ændre et andet edb-system. Roots

    Computer hacking udviklet og voksede sammen "telefon phreaking ", en bevægelse i sig selv , at anvendte teknikker til at udnytte de eksisterende telefonnetværk for personlig og økonomisk vinding. Telefon phreaking kan spores tilbage til udgivelsen af ​​"The Anarchist Cookbook ", en bog skrevet af William Powell , der omfatter vejledning til oprettelse af eksplosive anordninger , telefon phreaking teknikker, og andre ulovlige genstande. Det blev senere ændret og suppleret ved flere forfattere og senere distribueret på internettet. Hackere hurtigt tilpasset til internettet i begyndelsen af ​​1990'erne , skabe hjemmesider , fora og chatrum til at kommunikere og distribuere deres kreationer. Internettet blev også brugt som et netværk værktøj for mange grupper af hackere , der lancerede " cyberangreb " mod regeringskontorer og corporate edb-systemer i 80'erne og 90'erne . 2000'erne oplevede spredning af computervirus og orme , samt deres efterfølgende angreb på netværk og computere over hele verden.
    Typer

    Computer hacking kommer i mange former, fra programmeringen af ​​ondsindede programmer (kaldet spyware og malware ) til at bryde avancerede computer sikringssystemer. Mange programmører udnytter fejl i operativsystemer ( oftest Windows ), og sælge deres arbejde til virksomheder, der herefter distribuere ondsindet software i frie , let downloades programmer. Nogle hackere skjule deres kreationer i populære filer, der er fordelt på fildeling netværk. Der er ingen bestemt måde at kategorisere hackere - de ofte " gøre deres egne ting ", og bevæge sig frit til hvor deres motivationer og interesser tage dem
    Personlighed
    < . p> Hackere , selvom det ofte meget intelligente , lider ofte undertrykt vrede , ensomhed, vrede, eller en kombination heraf . Selvom det ikke er muligt fuldstændigt at klassificere personlighed af en hacker, det er sikkert at sige, at han får glæde af kontrol og undertrykkelse af andre gennem sin egen opfattede overlegenhed.
    Potentiale
    < p> Hackere , intelligente , som de er , ofte forlader den ulovlige hacking verden bag at finde mere lukrative arbejde i andre områder af computer og programmering videnskab. For eksempel , omregnet forfatter til "The Anarchist Cookbook " , William Powell, til kristendommen og forsøgte at få sin bog fjernet fra omløb i 2000 . Mange skabere af berygtede virus og orme er enten fængslet eller bøder , hvilket resulterer i deres efterfølgende rehabilitering.
    Internet Culture

    dag hackere dominere en væsentlig del af Internettet ikke normalt besøgt af den gennemsnitlige bruger. Uanset om de er en alvorlig trussel er svært at sige , men deres effekt på internettet modkultur bevægelse kan ikke benægtes. De bruger specialiseret sprog , der er blevet almindelig "Internet tale" i nogle kredse , og drive hjemmesider med ofte tvivlsomt indhold (lovlig og ulovlig ), der er notorisk svært at navigere med mange pop-up reklamer. Ondsindet software er nemt downloades fra disse websteder.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Data Recovery Kurser til PC 3000 
    ·Hvordan man kan optimere Windows Vista for Performance 
    ·Hvordan du udskifter en LCD driver 
    ·Sådan Set MFT Size 
    ·Hvordan at reparere en Sony E540 Monitor 
    ·Sådan licens til Active data Guard i Oracle 
    ·Sådan Tilslut en ventilator til en computer 
    ·Hvordan at slippe af Grokster 
    ·Sådan fjernes Dpupdchk.exe 
    ·Sådan Fix en dårlig kode i Windows XP- 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan åbnes WPS filer på en Mac 
    ·Hvordan at slippe af en inficeret Srvshost.exe 
    ·Sådan ændres System Partition drevbogstav i Windows X…
    ·Hvordan kan jeg bruge HP TX Tablet Feature 
    ·Sådan Fjernt fejlfinding en andens PC 
    ·Sådan Rengør autorun.inf virus 
    ·Hvordan kan jeg Fix en computer, der ikke Boot & har et…
    ·Sådan Fix Fejl for Free 
    ·Sådan Konverter VAW til MP3 
    ·Sådan Fix en Laptop Baggrundslys Problem 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com