| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Hvad er Fragmentering & Defragmentering
  ? Fragmentering er det udtryk bruges til at beskrive den ubrugte plads mellem den fysiske placering af filer på harddisken. Det har flere årsager, især simple brug af computeren, og kan have flere skadelige virkninger på de samlede resultater af din pc. For at løse opsplitning er en proces kendt som defragmentering brugt. Defragmentering omarrangerer filer, så at der ikke efterlades tomme rum på harddisken . Ekspert Insight

  For at forstå fragmentering , er man nødt til at overveje harddisken i rent fysiske vilkår . Harddisken er en faktiske objekt , med en begrænset mængde af fysisk rum, hvor alle data skal passe. Fragmentering beskriver en situation på harddisken , hvor det fysiske rum ikke bliver brugt optimalt kapacitet , samt den ubrugte plads. At se på det på en anden måde , fragmentering er flere tomme jordlodder i et kvarter, som er for små til at konstruere noget på - hvis parcellerne blev kombineret, ville rummet være stor nok , men da de er opdelt , er det ikke . Defragmentering forsøg på at bringe disse parceller sammen.
  Årsager

  Fragmentering er primært forårsaget af ineffektivitet i nogle data storage algoritmer. Det mest almindelige problem i disse algoritmer er, at de omgår en grundig scanning af harddisken for at bestemme det bedste sted at sætte filen , men i stedet placere filen i den lettest tilgængelige placering. At henvise til metaforen brugt før , ville dette være som at bygge dit hus, så det efterlader en tom plads af jord mellem de nærmeste naboer . En anden årsag til fragmentering er kendt som intern fragmentering , og det er ofte gange tilsigtet. For at lette adgangen , har mange filer , hvad der er kendt som slack plads. Slack rum er bevidst tom plads i mellem filer eller inde filer, som gør det muligt for computeren at hurtigere skelne forskellige instruktioner i koden . Intern fragmentering er generelt ikke skadeligt for din computer , da det er en mindre filstørrelse forhøjelsen til det oprindelige program .
  Effects

  De mest almindelige bivirkninger følgerne af denne opsplitning er afmatning. Fragmentering forårsager afmatning ved at forårsage din harddisk til at virke fyldigere end det er. Computeren har til fysisk at søge gennem harddisken , hver gang du beder om en fil eller få adgang til data , og jo mere plads på harddisken er i brug, jo længere tager det for computeren at hente filen. En lidt mere alvorlig bivirkning er hvad der er kendt som filfragmentering . Filfragmentering er et direkte resultat af ekstern fragmentering , og opstår, når , under processen af data fjernelse og ekspansion , et andet program skriver information ind i rummet tidligere var forbeholdt de tidligere data . Dette bevirker, at filen skal gemmes i en anden placering af nødvendighed , og kan forårsage programmet til funktionsfejl , funktion langsomt eller ikke fungere overhovedet.
  Forebyggelse /Solution
  < p> Den eneste mulige løsning på fragmentering defragmentering. Defragmentering kører en omfattende scanning på harddisken , og alle filer inde i den, og bestemmer den optimale måde at gemme dine data. Selvom defragmentering kan ikke løse interne fragmentering , vil det helt løse ekstern fragmentering og kan nogle gange løse filfragmentering hvis det gøres korrekt . Der er mange forskellige hjælpeprogrammer tilgængelige på internettet , men Microsoft linje af operativsystemer , såsom Vista, har alle deres egne defragmentering forsyningsselskaber.
  Forbedringer

  Fragmentering kan være skadeligt for dit system, men det var langt værre for 10 år siden , end den er nu. Forbedringer på harddisken design og på datalagring algoritmer selv har hjulpet langt bedre på kvaliteten af ​​filen distribution. Tilføjelser til harddisken , såsom ROM cache tillader programmer til at gemme midlertidige data på harddisken uden nogensinde at skulle tage op permanent plads , og hurtig - revolverende disk platters tillader harddisken få adgang til filer endnu hurtigere end før. Endnu bedre, har teknikker blevet udviklet, som tillader harddiske for at opnå stadig større datatæthed , så data for at tage op endnu mindre plads , og derfor passer ind i mindre rum.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan fjernes virus i Microsoft Vista 
  ·Rescue & Recovery for en Thinkpad T42 
  ·Sådan tilpasser et Screensaver Picture 
  ·Sådan deaktiveres dvaletilstand på en eMachine Desk T…
  ·Sådan downloader Windows XP SP3 
  ·Hvordan tjekker jeg for manglende eller Korrupt filer m…
  ·Sådan fjernes CallWave 
  ·Sådan Clean komprimerede filer 
  ·Min computer er i stand til at opkræve et nyt batteri 
  ·Hvad er Computer Terminologi 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Konverter WAV til AMR 
  ·Sådan Vedhæft BNC Stik 
  ·Sådan bruges Min computer uden at kende adgangskoden 
  ·Sådan gendannes en fil fra harddisk Efter Systemgendan…
  ·Sådan fjernes dokumenter fra computeren 
  ·Sådan installeres lyddrivere Når Adgang nægtet 
  ·Anvendelser for en Microsoft TechNet abonnement 
  ·Sådan Fix Office Live Meeting uden lyd 
  ·Windows kan ikke forbinde til internettet Firewall 
  ·Hvordan til at reparere registreringsdatabasen i Window…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com