| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan Format & Partition en ny laptop Hard Drive
    En ny bærbar harddisk skal være formateret og partitioneret med henblik på at installere et operativsystem . Windows, Mac og Linux operativsystemer giver dig en wizardlike proces til at hjælpe med formatering og partitionering. Skillevægge tillader dig at opdele harddisken i segmenter . Brugere installerer flere operativsystemer eller brugere der ønsker at adskille operativsystem fra deres programmer og filer typisk bruger mere end én partition. Du har brug for mindst én partition for at kunne installere alle operativsystemer. Ting du skal
    Operativsystem disk
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Indsæt operativsystemets disk i den bærbare computer. Selv uden et styresystem , vil den bærbare computer tændes, så du kan indsætte disken. Genstart den bærbare computer ved at trykke og holde på afbryderknappen. Tryk på afbryderknappen igen for at tænde den bærbare computer på , og starte op fra disken . Tryk på en tast for at starte fra disken , når du bliver bedt om .
    2

    Tryk på den korrekte funktionstast eller bruge din piletasterne til at acceptere licensaftalen for din valgte operativsystem. For eksempel anvender Linux piletasterne . Windows bruger F8 -tasten. Retninger leveres i slutningen af licensaftalen , at staten præcis, hvordan at blive enige.
    3

    Brug din piletasterne til at vælge den ikke-partitionerede plads. Nye bærbare harddiske vil ikke har partitioneret plads allerede . Tryk enten "Enter" eller "C " for at oprette en ny partition. Windows og Mac kræver kun en enkelt partition . Linux kræver tre. Linux-operativsystem diske bruge en guide til at hjælpe dig oprette alle tre partitioner i løbet af denne fase af process.For alle tre systemer , vælge den mængde diskplads , du ønsker at bruge med hver partition. Til Windows og Mac , bruge standard beløb, medmindre du ønsker at oprette mere end én partition. For flere partitioner, dividere den samlede diskplads med antallet af partitioner til at bestemme størrelsen for hver. Til Linux , vil du få en foreslået beløb for hver partition type. De fleste brugere skal bruge den foreslåede size.Select den nyoprettede partition , som du vil installere operativsystemet og tryk "Enter " for at installere operativsystemet.
    4

    Vælg den type formatering. Du kan enten vælge NTFS eller FAT . Vælg NTFS for de bedste resultater . Brug " Full Format " valgmulighed for nye harddiske. Vent til harddisken til format. Dette kan tage op til 30 minutter, afhængig af størrelsen af ​​drive.NTFS formatering giver dig sikkerhed og en bedre udnyttelse af disken . De fleste operativsystemer giver systemet opsving værktøj , der ikke længere kræver FAT partitions.FAT formatering filer kan deles af flere operativsystemer på samme computer og giver en partition til systemgendannelse , men giver ingen sikkerhed.
    5 < p> Vælg din tidszone , computerens navn , netværksindstillinger og indtaste en licensnøgle , hvis det kræves , når du bliver bedt . Disse vil alle blive vist i en guide format under opsætning af operativsystemet scenen.
    6

    Genstart din bærbare , når installationen er færdig for at afslutte processen.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix Windows 98 Boot 
    ·Sådan Indtast fejlsikret tilstand på en Asus Eee PC 
    ·Sådan bruges det indbyggede FaceTime kamera på en Mac…
    ·Sådan opdaterer DVD-drev Drivers 
    ·Sådan registreres et ActiveX-objekt 
    ·Forskellige former for trojanske hest virus 
    ·Sådan Find Static IP af Domain Name 
    ·Jeg kan ikke installere Joomla Plugins 
    ·Sådan geninstalleres Mouse.Drv 
    ·Web Filtering til Windows 
      Anbefalede Artikler
    ·G4 Laptop Problemer 
    ·Hvordan at slippe af W32 
    ·Sådan Partition & Format HDD Uden for en Maskine 
    ·Hvordan at tilføje Fax Services til Windows XP uden CD…
    ·Hvordan kan man se Hvis en fil er beskadiget 
    ·Sådan installeres Flash 8 
    ·Sådan slette en harddisk og ikke operativsystemet 
    ·Sådan nulstilles blækniveauet på en Lexmark printer 
    ·Sådan Fix Svchost til Vista 
    ·Min MacBook Stalls hver få sekunder 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com