| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan gendannes data fra en ikke -Functional Hard Drive
    En ikke-funktionelle harddisk vil ikke indlæse dit operativsystem , men du kan stadig være i stand til at redde data fra den. Hvis du allerede har prøvet en lokal re-installation af dit operativsystem ( som ødelægger den tidligere installation, men ikke dine datafiler ) , har du flere forskellige metoder til at forsøge data opsving. Hvad du har brug
    Computer med fejlbehæftede harddisk
    Enhed eller medier, der indeholder "boot disk " software
    Working computer , anbefales
    Plomberbart plastpose ( kvart - størrelse eller større) , anbefales
    fryser, anbefales
    Vis Flere Instruktioner
    data Recovery i situ
    1

    Indsæt eller vedhæfte en enhed ( diskette , optisk disk , USB -hukommelsesnøgle eller ekstern harddisk ), der indeholder boot disk software . Nogle eksempler er Windows 98 boot-filer , Bart PE , The Ultimate Boot Disk eller en lille Linux-distribution.
    2

    Start computeren, og boot fra boot disk . Hold øje med prompter : Du kan blive bedt om at trykke på en bestemt tast for at starte fra bootbar enhed i stedet for computerens harddisk. Hvis computeren ikke forsøge at starte fra din startenhed , skal du gå ind i computerens BIOS og ændre boot-rækkefølgen , så det giver dig denne mulighed. Computerens BIOS vil være forskellige afhængigt af sit ophav : F1, F2 eller Delete vil normalt få dig til sine BIOS. Naviger i menuerne i BIOS for at finde startrækkefølgen . Placer den enhed, du planlægger at starte fra i toppen af ​​listen.
    3

    Kør et værktøj, der viser dig filerne på din computers harddisk. Hvis din bootable værktøj er en Windows 98 boot disk , kommandoen til at gøre dette er typisk " dir c: " (uden anførselstegn) , hvor c : er det bogstav tildelt din harddisk. Mere avancerede bootable værktøjer vil have grafiske værktøjer til at lade dig gå til dine filer. Hvis du ser dine filer på harddisken , dine data er formentlig intakt.
    4

    Kopier dine filer til offline opbevaring såsom en USB-hukommelsesnøgle eller en anden harddisk .

    data Recovery Efter Fjernelse af harddisken
    5

    Med din computer , fjern harddisken. Følg korrekt jording og kun håndtere drevet ved siderne, så du ikke beskadiger den.
    6

    Monter harddisken i en arbejdsgruppe computer. Når computeren slukket, kan du fysisk montere drev i en computer med et ekstra stik af typen din harddisk kræver , eller du kan montere harddisken i en ekstern harddisk kabinet. Vær sikker på at bruge en indkapsling af den rigtige størrelse og med det rigtige stik til din harddisk. Når du har monteret drevet i en ekstern kabinet, vedhæfte kabinet til arbejdsmiljøet computer.If computeren ikke registrerer drevet automatisk , skal du bruge de instruktioner, der fulgte med kabinettet for at sikre kabinettet er installeret korrekt. Genstart computeren. Hvis computeren stadig ikke registrerer drevet , kan drevet være for skadet til data, der skal inddrives på denne måde.
    7

    Klik på " My Computer" (eller Windows Explorer) til at gennemse det ikke-funktionelle harddisk. Hvis dine filer er angivet , kopiere dem til harddisken på en tændt computer eller en anden form for opbevaring . Hvis dine filer ikke er på listen, kan drevet være for skadet til data, der skal inddrives på denne måde.
    8

    Wrap forsegle ikke-funktionelle harddisk i en plastikpose og læg den i fryseren . Efter 48 timer eller deromkring , fjerne harddisken , fjerne forseglingen på posen og læg den på et sikkert sted at komme til stuetemperatur. For at være helt sikker, så lad drevet hvile der i 24 timer, før man går videre til foretage visse der er ingen kondens tilbage i eller på harddisken.
    9

    Sæt harddisken i computeren eller på harddisken kabinet med computeren slukket. Tænd for computeren og tjek igen for at se, om du kan se dine filer. Hvis ja, forsøge at kopiere dem til en anden enhed. Hvis ikke, kan kun professionelle datagendannelse tjenester kunne hente nogle eller alle dine data.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan omfordele ressourcerne på Computer 
    ·Sådan forhindrer Computer Kapring 
    ·Hvordan at spare en BMP Som JPG 
    ·Sådan gendannes Jobliste Regedit & Mappeindstillinger 
    ·Hvordan kan jeg overføre billeder fra telefonen til co…
    ·Sådan opdaterer Media Player 
    ·Sådan ændres udseendet af musemarkøren 
    ·Sådan aktiveres en enhedsdriver 
    ·Hvordan aktiverer jeg UPnP på en D -Link DIR -655 Rout…
    ·Sådan Slet Flash9d.ocx 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Bestem Hvorfor Windows XP kører langsomt 
    ·Sådan Konverter en Real Player Video til en iPod Song 
    ·Hvordan bruger jeg HP System Recovery Partition 
    ·Sådan Slet Mscoree Dll 
    ·Sådan Clean Up C -drevet i Windows XP 
    ·Hvordan du opgraderer til System Mechanic Professional …
    ·HD Audio Driver Problemer 
    ·Sådan Konverter My Cubase LE filer til MP3 
    ·Sådan Tøm Cache Files 
    ·Sådan Clean Up Your Mac , når det opfører ujævnt 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com