| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan Gør din computer hurtigere på fire trin
    Hvis du er utilfreds med udførelsen af ​​din computer, men du ikke ønsker at opgradere hardware , kan din computer ikke brug for en hardware-opgradering på alle. Software kan bringe dramatiske forbedringer af din computers hastighed og nogle af de bedste værktøjer til dette formål er inkluderet i Windows . Gør din computer hurtigere og gemme de dyre og komplicerede hardware opgraderinger til en anden dag. Fjernelse af skadelig software

    En ondsindet software infektion er en større skade på computerens ydeevne end næsten noget andet. En orm eller virus kører i baggrunden på alle tidspunkter , og holder din computers processor travlt, selv når du kører nogen programmer . Det kan også give en hacker at fjernstyre beslaglægge din internetforbindelse eller overvåge aktiviteterne finder sted på din computer. Hvis du ikke kører sikkerhedssoftware , skal du installere et gratis anti- virus program, og har det scanne for infektioner. Microsoft Security Essentials , Avast! og AVG er tre anti -virus programmer , som du kan downloade og installere gratis. Prøv andre anti -malware-software samt, såsom anti -spyware-programmer , såsom Spybot Search & Destroy eller Malwarebytes .
    Hard Drive optimering

    hastigheden af ​​en computers harddisk afhænger del af den roterende plade , hvor oplysningerne bliver læst er gemt. En harddisk , der er for det meste tomme lagrer data på hurtigste del af fad. Ved at slette overflødige data og flytte de resterende filer til den hurtigste del af den harddisk, du kan gøre din computer hurtigere , når du åbner programmer og filer , der starter op og lukke ned. Gør dette ved at afinstallere programmer, og slette filer , du ikke bruger . Hvis du har store mediefiler såsom videoer og musik , som du sjældent bruger , men ikke ønsker at slette, flytte dem til en ekstern harddisk eller online storage -konto, hvis det er muligt. Når du er færdig , skal du køre Diskdefragmentering i Windows til at flytte de resterende data til den hurtigste del af harddisken. Hvis din computer har en solid- state drive , skal du springe dette afsnit så solid- state-drev ikke påvirkes af fragmentering og ikke har hurtigere og langsommere dele.
    Deaktivering Baggrund Programs

    Hvert program kører i baggrunden bruger nogle af computerens processor og hukommelse ressourcer. Dette kan mindske computerens hastighed, mens den kører , og øge mængden af ​​nødvendige tid for computeren at starte op og lukke ned . Du kan se de programmer, der kører i baggrunden ved at trykke på "Ctrl ", " Shift " og " Esc " tasterne samtidigt for at åbne Task Manager. Hvis du ser et program på listen, som du ikke bruger , skal du afinstallere det. Hvis du bruger et program, men ikke har brug for den til at køre automatisk, når du starter Windows , skal du trykke på Windows-logoet og "R" tasterne for at åbne "Kør " dialogboksen . Type " msconfig " i feltet og trykke på "Enter". Vælg " Start" fanen og fjerne markeringen fra afkrydsningsfeltet ved siden af ​​hvert program , du vil deaktivere . Klik på "OK" og genstart computeren. Du kan stadig bruge de handicappede programmer ved at lancere dem manuelt. Dobbelttjek programmer, du ikke er sikker på ved at søge på deres navne i Google for at finde ud af, hvad de er for at sikre, at du ikke deaktiverer noget, du har brug for.
    Complete System Tør
    < br >

    Selv om det er et drastisk skridt i forhold , re installere dit operativsystem er den hurtigste måde at gøre din computer køre med samme hastighed det havde, da du første gang fjernede det fra kassen. Med nogle computere , kan du udføre et system tørre ved at trykke på en kombination af taster , efter du tænder for computeren . Andre computere omfatter gendannelsesdiske , som du kan bruge til at udføre en systemgendannelse. Fordi et komplet system tørre fjerner alt fra din computer og geninstallerer Windows fra bunden, bagsiden af alle dine programmer og filer , før du begynder . Når systemet tørre er færdig, du bliver nødt til at overføre dine filer tilbage til computeren og geninstallere dine programmer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en ugyldig Win32 Application 
    ·Hvordan til at overføre Apps fra en telefon til et bib…
    ·Hvordan kan jeg Genstart en Samsung Computer 
    ·Sådan gendannes Sony VAIO VGN- NR310 
    ·Software Vedligeholdelse Procedurer 
    ·Computer Vedligeholdelse & Montage 
    ·Sådan får Large Print på Computer 
    ·Sådan slettes en Google- Program 
    ·Hvordan at slippe af virus i hukommelsen 
    ·Sådan Kontroller din Activation for XP Home Edition 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes data fra en bærbar harddisk på en de…
    ·Sådan opdaterer Dell Drivers 
    ·Hvordan at slippe af en udenlandsk Font 
    ·Vil Defragmentering Speed ​​Up My Computer 
    ·Hvordan kan jeg Konverter WRM til MP3 
    ·Sådan Fjern System Registry 
    ·Sådan Detect & slippe af en virus 
    ·Sådan Setup SMB på Netware 6.5 
    ·Sådan Raise Zoo Acclaim i My Zoo 
    ·Sådan fjerner Adware og Spyware 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com