| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan Fremskynde din pc
    En ny computer over tid maskinen er sandsynligvis mose ned . Efter bare et par måneder, kan du spekulerer på, om det er værd computing på alle, i betragtning af hvor lang tid det tager at gøre noget. Den største årsag til en langsom computer er en mangel på plads på din harddisk . Rense det op med freeware som CCleaner eller forsøge at flytte nogle filer til en anden disk . Mange andre strategier for at frigøre plads er available.Many tingene kan gøres for at forbedre hastigheden . Efter at have taget et par forholdsregler , kan du blive overrasket over, hvad en tiger er under kølerhjelmen. Du kan beslutte at udskyde købet af en ny computer. Ting du har brug
    tid og tålmodighed.
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Sørg for at du har nok hukommelse . For at gøre dette , skal du navigere fra "Start " menuen og vælg " Computer". Klik på " System Properties ". Under afsnittet System , hedder det i Installeret hukommelse ( RAM) linje mængden af ​​RAM i din computer , vises.

    Før du køber Computer Hukommelse , kan du finde ud af hvor meget du har, ved at klikke på ikonet System i Kontrolpanel. Beløbet er på den første fane , der kommer op , General Tab.

    En Windows XP-computer skal have mindst 1 GB hukommelse og 2 GB er en mere behagelig beløb. Med Vista , skal du sørge for at have 2 GB hukommelse , du vil være meget lykkeligere . Ifølge Microsoft skulle en 32- bit computer, der kører Windows 7 har et minimum af 1 GB , og på en 64- bit system , sørge for, at din computer har mindst 2 GB RAM gør

    Pas på memory ledere eller " Optimizers . . " Disse applikationer Frigør RAM, men på bekostning af at skrive masser af hukommelse til den meget langsommere harddisk .
    2

    Sørg for at du har en hurtig nok processor. For at gøre dette , skal du navigere fra "Start " menuen og vælg " Computer". Klik på " System Properties ". Under afsnittet System , hedder det i Processor linje type processor og dens hastighed. Windows hedder det, at minimum processorhastighed for at køre Windows 7 er 1 gigahertz ( GHz) eller hurtigere for både en 32-bit eller 64-bit processor.
    3

    Ryd op på skrivebordet ved at flytte filer til mapper. Hvis du har mange store filer i dit skrivebord , du leder efter problemer .
    4

    Afinstaller overflødige ansøgninger, som hogs værdifuld harddisk plads.
    5.

    Sørg din computer har de nyeste systemopdateringer . Naviger til Windows Update ( windowsupdate.Microsoft.com ) for de nyeste Windows- patches.
    6

    Hold din antivirus /Internet sikkerhedssoftware up -to-date og scanne dine diske . Hvis du ikke har en up -to- date antivirusprogram , flere af høj kvalitet gratis programmer er tilgængelige for den private forbruger , herunder Microsoft Security Essentials ( Microsoft.com /security_essentials ) , AVG ( free.avg.com ) og Avast ( avast.com ) .
    7

    Defragmenter din harddisk jævnligt. I Vista og Windows 7, er et automatisk defragmentere systemet aktiveret som standard. Hvis du ønsker at defragmentere uden tidsplanen , kan du defragmentere ved at navigere til "Start " menuen og skrive " bedrage " ( uden anførselstegn) i feltet Søg. Klik derefter på " Diskdefragmentering ". Diskdefragmentering åbnes. Vælg den ønskede disk og klikke på " Analyze" -knappen for at afgøre, om din harddisk eller partition kræver defragmentering . Hvis den gør , skal du klikke på " Defragmenter " knappen. Defragmentering bør gøres hver uge, hvis det er muligt og kan tage flere timer, så planlægge bedrage session det om natten , eller mens du er væk fra din computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan deaktiveres PowerDVD 
    ·Sådan gendannes menuen Start Programmer 
    ·Sådan fjernes History på Windows Media Player 
    ·Hvordan Vira gøre at skrive Slow på min computer 
    ·Sådan installeres et spil fra Vuze 
    ·Display Driver Problemer 
    ·Sådan Slet SPAMfighter 
    ·Lockout Problemer med Gateway M- 6827 
    ·Sådan aktiveres DLL Med svchost.exe Syntax 
    ·Sådan Fix en computer program , der ikke svarer 
      Anbefalede Artikler
    ·F2 stopper ikke på BIOS 
    ·Sådan fjernes Print Master 12 
    ·Hvorfor er min computer så langsom Med XP 
    ·Sådan får til Rescue partition på en Dell Inspion 94…
    ·Hvordan at slippe af Win32 : Trojan -Gen 
    ·Sådan Split en Websider Display Over Flere skærme 
    ·Hvordan laver mere end ét sæt af HP Recovery diske 
    ·Sådan at starte fra en installation disk 
    ·Den Touchpad Vil ikke Rul på min bærbare 
    ·Sådan installeres et spil fra Vuze 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com