| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Sådan Slet Hjem Sider fra dine indstillinger
  " . Home page" Når du opretter forbindelse til internettet, den første side , der indlæses kaldes din Normalt vil din ISP ( Internet Service Provider ) installere deres hjemmeside som din standard, når de kommer til at tilslutte din Internet . Så hvis din udbyder er Cox Communications , din startside er Cox hjemmeside, hvor du får adgang til din e-mail -konto , som de giver til dig med dit abonnement. Du kan ændre denne side , selvom til uanset hjemmeside, du foretrækker. Læs videre for at lære , hvordan du sletter hjemmesider fra dine indstillinger. Ting du skal
  En computer og internetforbindelse
  Vis Flere Instruktioner
  1

  overveje hvilken side er i øjeblikket din startside , og hvad den gør. Hvad vil du have det til at gøre? Hvorfor tror du oftest oprette forbindelse til internettet ? Hvis det er at tjekke din e-mail , ved hjælp af din e-mail- udbyders hjemmeside er nok det bedste bud . Hvis du ofte opretter forbindelse til finde information , vælge din foretrukne søgemaskine , som Google, vil være den mest bekvemme.
  2

  For at ændre din startside , skal du først klikke på "Funktioner ". Afhængig dit operativsystem , kan "Funktioner "-knappen altid være synlige eller det kan være i en drop- down menu. Hvis du har problemer med at finde det, se i Kontrolpanel for " Internetindstillinger ", som der undertiden flere måder at få adgang til hjemmesiden mulighed.
  3

  Next , klik på " Internetindstillinger . " Et nyt vindue vil poppe op med flere faner og knapper der tillader dig at ændre forskellige internet -indstillinger. Din hjemmeside info burde være lige på den første fane på toppen, klart synlig , så snart det nye vindue åbnes. Der vil være en hvid boks i vinduet , der indeholder den adresse, der i øjeblikket bruges som din startside. Andre adresser kan være anført som godt.
  4

  Kig på de anførte adresser. Du kan slette dem, du ikke ønsker, ved blot at klikke i boksen og bruge knappen "Slet" . Du kan også skrive i den hvide boks enhver adresse, du ønsker som startside. Du behøver ikke bekymre dig om at skrive hele adressen , vil computeren automatisk ændre " aol.com " til " http://www.aol.com ", for eksempel . Standarden startside installeres af din internetudbyder , er der nogle gange for at blive. Det er OK. Du skal blot markere den adresse, du vil bruge, og klik på knappen nedenfor , der siger " Brug aktuel ". Hvis du klikker på " Brug standard" vil sætte hjemmesiden tilbage til hvad der oprindeligt var opført som . Endelig "Use Blank " vil opdrage nogen hjemmeside på alle, selvom du stadig vil være forbundet til internettet.
  5.

  Når du har foretaget dine ændringer , skal du klikke på "OK " for at gemme dine indstillinger . Lancering internettet til at sørge for, at ændringen er trådt i kraft. Hvis det ikke er tilfældet, skal du gentage ovenstående trin for at sikre, at du ikke har lavet en fejl, og prøv igen. En computer, der ignorerer dine ændringer , lægger en anden side end den, du angiver , sandsynligvis har en virus. Vær særlig opmærksom, hvis det websted, belastninger er en, du aldrig har set før. Kør virus software , og sørg for , at du har den nyeste version til rådighed.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan geninstalleres DCOM 
  ·Er en udvidet Computer Garanti Worthwhile 
  ·Sådan fjernes Findfast.exe 
  ·Hvordan at slippe af Gennemsigtighed i Windows Vista 
  ·Sådan formateres et SD MMC 
  ·Hvordan jeg fremskynde min computer 
  ·Sådan '' Fax '' en hånd skriftligt ved benyttelse af …
  ·Sådan Sørg en mikrofon fungerer på en computer 
  ·Sådan Fix en Sound Device på en computer 
  ·Sådan deaktiveres en mus Pointer 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan nulstilles en satellit P200 Uden Restore CD 
  ·Win32.Netsky.Q Worm Removal 
  ·Sådan Freeware Konverter Real Audio til MP3 
  ·Hvordan jeg gendanne en Windows-partition 
  ·Sådan Fix en klikker Hard Drive 
  ·Sådan Konverter CDA til MIDI 
  ·Hvordan at slippe af Viewpoint Media Player 
  ·Fejlfinding på computeren Det vil ikke genkende Hard D…
  ·Problemer med Office 2007 & HP CP3525 Farveprintere 
  ·Hvad er 128 Kryptering 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com