| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Sådan Forhøjelse Computer Produktivitet
  Computere kan øge vores samlede produktivitet , hvilket giver os mulighed for at producere mere arbejde mere effektivt og med højere kvalitet. Computere kan også være tid wasters , give os med mange muligheder for at nøle ved at surfe på internettet , spille spil og andre uproduktive sysler . At lære at styre din computer er nøglen til at gøre det til det mest effektive mulige værktøj. Instruktioner
  1

  Inventory din hardware og software. Notér den software, du oftest bruger til produktivt arbejde , hjælpeprogrammer som antivirus og spyware -software og den software, der oftest distraherer dig. Nedskriv dine computer hardware -komponenter , herunder processor, hukommelse , harddisk plads og alt tilbehør , du bruger , såsom printere og scannere. Optag driver versioner for hver tilbehøret.
  2

  Opgrader om nødvendigt . Sørg for at dine hardwarekomponenter opfylde eller overstige specifikationerne for den software, du skal bruge . Hvis ikke, købe opgraderede komponenter eller et helt nyt system , hvis det er nødvendigt . Kontakt producenterne af dine vigtige software og opgradere til de nyeste versioner. Sørg for, at dit tilbehør kører de mest aktuelle drivere , og at din antivirus, spyware og andre systemværktøjer er ajour . Hvis du bruger dial up internetadgang og dit arbejde kræver en betydelig brug af internettet , opgradere til en bredbåndsforbindelse såsom DSL eller kabelmodem, hvis den er tilgængelig i dit område.
  3

  Eliminer distraktioner. Hvis du har tendens til at spille computerspil , når du er formodes at være arbejder , derefter afinstallere dem fra din arbejdscomputer . Hvis dette er upraktisk, konfigurere forskellige brugerprofiler til arbejde og leg , og sørg for spillene er kun tilgængelige i play profil. For at undgå unødig surfe på internettet , skal du afbryde forbindelsen til internettet , mens du arbejder , eller hvis du bruger en bærbar computer , arbejde et sted, hvor internettet er tilgængelig.
  4

  Hold oplysninger lige ved hånden . Brug et regneark eller en simpel database program til at vedligeholde alle dine vigtige oplysninger , såsom bruger -id'er og adgangskoder , i en central placering for nem adgang. Udnyt kontakt og time management software til at holde din kalender , opgaver og kontakter ajour.
  5.

  Organiser dine filer. Sæt alle filer i deres rette sted umiddelbart snarere end at lade dem samle sig på dit skrivebord. Oprette mapper til specifikke projekter , opgaver og mennesker og sorterer alle filer korrekt. Skelne mellem aktive og arkiverede filer, og sørg for at flytte filer til arkivet , når der ikke længere er nødvendig. Sørg for, at alle dine vigtige programmer er let tilgængelige ved at skabe let tilgængelige genveje.
  6

  Automatiser dit arbejde. Når det er muligt konfigurere software til at automatisere kedelige og repetitive opgaver. For eksempel, hvis din e-mail software er i stand fastsætte regler for den e-mail , du modtager den mest såsom at flytte e-mail fra bestemte personer i mapper. Konfigurer din time management software til at gøre dig opmærksom på vigtige opgaver og møder. Lær genvejene for de programmer, du oftest bruger til at skære ned på antallet af tastetryk og museklik , der er nødvendige for at udføre almindelige opgaver. Oprette skabeloner til almindeligt anvendte dokumenter såsom breve og regneark for at undgå repetitive design arbejde og indtastning af data.
  7

  Mind the ergonomi. Skabe en effektiv , behagelig arbejdsområde , der kan rumme din arbejdsdag stil. Hold din stol , tastatur og skærm på komfortable niveauer for at mindske overanstrengelse af øjet , muskelømhed og belastningsskader . Sørg for, at din stol giver tilstrækkelig støtte til din ryg og nakke . Hvis du ofte bruger flere programmer på samme tid , investere i en anden skærm , så du kan åbne og arbejde med forskellige vinduer samtidig.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan køres Logbog 
  ·Sådan installeres Printere Uden Software 
  ·Hvordan man laver en sort farvet Taskbar 
  ·Årsager til Blue Screen of Death 
  ·Lop Trojan Removal 
  ·Sådan fjernes alle vira og trusler fra min computer fo…
  ·Sådan oprettes en DirectX 8.1 3 -D Enhed 
  ·Hvordan at slippe af System Security Pop - Ups 
  ·Sådan Beregn Machine Uptime 
  ·Sådan Boost en computers ydeevne 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvad Er ISO Stand til på en computer 
  ·Sådan diagnosticere en dårlig kondensator 
  ·Hvordan gendanner jeg en HP 6630 
  ·Sådan Konverter AVI , MPEG og WMV Audio til MP3 & WAV …
  ·Sådan oprettes en ny Boot.ini fil 
  ·Hvordan kan jeg Fix en bærbar med et tastatur, Typer F…
  ·Sådan nulstilles Toshiba Tecra M2 Challenge Kode 
  ·Sådan gendannes en System Font 
  ·Sådan foretages fejlfinding Cdrom.sys 
  ·Sådan foretages fejlfinding med Ipconfig 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com