| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Vil et dødt batteri Hold Fan fra Spinning på en pc
    ? En pc , der almindeligvis omtales som en stationær computer, indeholder et lille batteri på bundkortet kaldes CMOS. Denne knap -størrelse batteri beføjelser langtidsopbevaring for systemet oplysninger. Når denne batteriet svigter , kan din computer udstille operationelle spørgsmål , men fan failure typisk ikke er en af ​​symptomerne. CMOS

    Short for supplerende metal -oxid halvleder, CMOS fungerer som en lille lagerplads til system information . Det er drevet af en flad knap stil batteri, og denne lille strøm celle er det, der holder computerens dato og klokkeslæt korrekt , selvom maskinen er slukket i et par dage. Maskinens BIOS , som fortæller computeren, hvordan man starter ordentligt op , er også gemt i CMOS. Det betyder, at hvis CMOS-batteriet dør, vil computerens BIOS ikke den energi, den har brug for at iværksætte en ordentlig støvle.
    Dødt batteri Symptomer

    CMOS batterier generelt sidste omkring 10 år , før det skal udskiftes . Når de når til slutningen af ​​deres levetid , vil du begynde at se de forskellige operationelle spørgsmål . En døende CMOS batteri kan ikke tilbyde den rette energi til BIOS til at starte ordentligt, og den tid og dato på din computer , kan være forkert. En oplagt tegn på CMOS batteri spørgsmål er en fejlmeddelelse , der vises under boot advarsel om "CMOS checksum-fejl " eller " CMOS Battery State Low. " Ændring dette batteri kræver åbne dit system , popping det gamle batteri ud og snapper et nyt i stedet . Du bliver nødt til at nulstille BIOS-indstillingerne , når det nye batteri er i.
    Fan Manglende

    Du har mindst tre fans i din pc til at holde tingene køligt - én for sagen , den ene over den CPU ( kaldet køleplade ) og én i strømforsyningen . Tabet af nogen af ​​disse fans kan betyde farlig varmeudvikling , hvilket kan forårsage skader på sarte komponenter i din sag. Selv et dødt CMOS batteriet ikke påvirker typisk fan operation , forskellige andre ting kan. Disse omfatter en defekt bundkort eller strømforsyningen , støv caked på ventilatorbladene og forkerte fan indstillinger i BIOS.
    Solution

    Vent et par minutter efter opstart for at se hvis ventilatoren spinder efter maskinen varmer op. Nogle pc'er er indstillet til kun at starte ventilatoren , når det indre af sagen når en vis temperatur . Åbn din pc BIOS-indstillinger under opstart at kontrollere indstillingerne for dine forskellige fans og ændre dem efter behov. Kontroller ventilatorens forbindelser til at sikre det er korrekt fastgjort til bundkortet og modtager strøm . Swap de ikke- erhvervsaktive blæser med en anden for at se, om en anden fan vil arbejde på samme sted . Rengør ikke-fungerende fan bruger dåse luft til at fjerne enhver bebyggede fnug eller støv, der kan forhindre knivene i at spinne ordentligt. En defekt bundkort eller strømforsyningen kan forhindre korrekt eldistribution , hvilket betyder en eller flere af dine installerede fans kan ikke arbejde på alle. Byt din strømforsyning med en ny, og se, om problemet fortsætter. Hvis alt fejlfinding viser intet galt med blæseren eller strømforsyningen , kan bundkortet have lidt et kort og bliver nødt til at blive udskiftet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan til at reparere USB porte på en IBM NetVista 
    ·Sådan løser Blue- Screen Fejl 
    ·Sådan fjernes en Malicious Removal Tool 
    ·Min computer kan ikke oprette forbindelse til WPA eller…
    ·Mine Dell Inspiron 531 Kun Bip & starter ikke 
    ·Hvordan man laver en systemgendannelse Computer Disk 
    ·Hvordan deaktiverer jeg Windows Mail i Vista Home Versi…
    ·Sådan Stram huden omkring øjnene med en kemisk peelin…
    ·Sådan redigeres en Windows Registry i DOS 
    ·Fejlfinding en IBM 600X ThinkPad 
      Anbefalede Artikler
    ·Fejlfinding en Sandisk hukommelseskort 
    ·Sådan Fix Justitskontor Problemer uden at købe opgrad…
    ·Sådan slettes midlertidige filer i Windows Vista 
    ·Sådan Find og gendanne en slettet fil på din computer…
    ·Hvordan laver Wallpaper se perfekt på en bærbar compu…
    ·Gratis Rettelser til cykliske redundanskontrol fejl 
    ·Laptop Reparation Tutorial 
    ·CMOS Batteri Problemer 
    ·Sådan at gendanne din computer til at Like New 
    ·Sikkerhedshændelse Reporting Procedures 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com