| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    My Toshiba S811 er Ikke Slukning Alle Way
    Toshiba A10 - S811 er fremstillet til Toshibas europæiske afdeling i begyndelsen af ​​2000'erne . Solgt specielt i Frankrig, featured S811 en 30GB harddisk og 256 MB RAM og betjenes med Windows XP. Fordi S811 er en ældre model , Toshiba ikke længere understøtter denne laptop, og det er ikke længere søgbare via Toshibas europæiske optegnelser. Som et resultat, hvis du oplever problemer med S811 ikke slukke bliver du nødt til at tage din bærbare computer til en lokal reparation person eller finde en måde at reparere den bærbare selv. Program Problemer

    Fordi S811 er en ældre bærbar computer , er det ikke fuldt ud i stand til at køre nyere programmer og applikationer. Hvis du kører et program, der ikke er helt kompatibel med din S811 specifikationer , kan programmet hænge op , når du lukker det. I et tilfælde som dette , kan programmet synes at være lukkede, og programvinduet kan forsvinde , men dens bag -kulisserne extensions kører stadig i baggrunden. Som et resultat, når du lukker din laptop du får en meddelelse, der spørger , om du ønsker at tvinge programmet til at lukke. Selv hvis du klikker på " ja", programmets operationer kan låse op og fryse , forhindrer din laptop fra at lukke ned og slukke hele vejen.
    Malware Problemer

    virus, spyware og anden skadelig software (malware) kan forhindre din Toshiba S811 i at lukke ned korrekt. Hvis malware program angriber dine systemfiler, kan det medføre dit system til at låse op, som du forsøger at lukke den ned. Dette vil medføre, at din bærbare computer er " Nedlukning " skærmen vises , men det vil blive der, indtil du manuelt tvinge den bærbare computer til at lukke ned , fordi dit system er ikke længere i stand til korrekt lukke alle sine filer.
    < Br >
    hardwareproblemer
    p Hvis din S811 kan flytte gennem sin shutdown proces og lukke Windows helt, men magt er stadig cirkulerer gennem din bærbare computer , problemet er hardware-relateret og sandsynlige gydning fra dit bundkort . Dit bundkort styrer strømfunktionerne af din bærbare computer , og hvis det ikke modtager eller behandler signalet til at lukke ned, vil det fortsætte med at køre, indtil du manuelt afbryde det fra sin strømkilde (AC -adapter og batteri) .
    < Br >
    reparationer

    Fordi S811 er næsten et årti gammel, vil meget få reparationer være værd deres omkostninger. Software -relaterede rettelser , såsom at fjerne vira eller afinstallere programmer , kan være omkostningseffektive og hjælpe dig med at få lidt mere tid fra din bærbare. Men fordi den bærbare computer er en gammel en , er du sandsynligvis til at løbe ind i lignende problemer , når du installerer nye programmer eller antivirus beskyttelse . Hvis problemet stammer fra bundkortet eller anden hardware komponent , vil du sandsynligvis ikke være i stand til at udføre en reparation , fordi S811 s dele er begrænset i tilgængelighed. Selv hvis du kan finde de nødvendige dele, hardware -relaterede reparationer vil starte på ca $ 150; hvis det er et bundkort -relaterede spørgsmål, vil reparationerne koste omkring 300 dollar. Hvis du overvejer en reparation til din S811 , overveje, når du har købt den bærbare computer , og hvor meget du har brugt til at købe det , og som regel , ikke bruger mere end halvdelen af, hvad du ville bruge til at købe en ny laptop.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Blue Screen Crash Analysis 
    ·Hvordan at tilslutte en projektor til en bærbar via US…
    ·Hvordan du udskifter en Dell Dimension 4600 Systemgenda…
    ·Sådan Import videoer til iTunes 
    ·Hvordan at tage et screenshot af Blue Screen of Death 
    ·Skridt på Sådan Wipe Out en harddisk 
    ·Sådan fjernes virus og malware fra din Netbook 
    ·Hvorfor skal jeg have en lille Square , der følger Aro…
    ·Sådan Reparation Funktion i Windows XP 
    ·Sådan tilføjes et søgefelt på Google Maps til din h…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Flyt PC proceslinjen 
    ·Sådan ændrer du din Cursor gratis 
    ·Hvordan at slippe af Ads , virus og trojanske heste 
    ·Sådan Fjern et program Ud af Hard Drive 
    ·Sådan Udskift en Packard Bell 486 Battery 
    ·Sådan Reparation DBISAM Fejl 12035 : The Table indtast…
    ·Sådan foretages fejlfinding om min computer Kun Typer …
    ·Hvad der kan gøre en computer Freeze 
    ·Ctrl-Alt- Delete ikke bringer Jobliste Up i Windows XP …
    ·Sådan Load Paper Roll Into en Calculator 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com