| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Problemer forårsaget af StuffIt 7.0 Med Windows
    StuffIt er et værktøj, der bruges til at åbne komprimerede filer . Problemer, der opstår , mens du bruger programmet, er enten på grund af en dårlig installation eller en dårlig fil. Stuffit 7.0 er kompatibel med Windows XP eller højere og kræver . NET 4.0 , hvis du ikke allerede har det installeret. Compression Size

    En fordel ved at komprimere en fil er, at den fylder mindre på harddisken . Der vil være tidspunkter, hvor du komprimere en fil ved hjælp af StuffIt og output filen ikke er meget mindre end den oprindelige . De kan endda være den samme størrelse. Dette skyldes det faktum, at mange filformater allerede bruger kompression, såsom MP3 og PDF'er . Hvis det program, skabte de filer komprimerede dem først , er der ikke meget mere StuffIt kan gøre for at gøre dem mindre.
    Filformater

    For at udpakke en fil, du har oprettet med StuffIt , udvide den ved hjælp af StuffIt Expander til Windows. Dette gælder ikke for basale formater som ZIP og RAR , den Expander er kun nødvendigt , hvis filnavnet slutter med tre bogstaver forlængelse StuffIt arkiver kan skrumpet op til 98 procent af den oprindelige størrelse , ifølge " sidde. ". til programmets udviklere. Selvom Expander er inkluderet med hver kopi af StuffIt og StuffIt deluxe, det er sikkert at antage, at ikke alle StuffIt har installeret på deres computere . For dette scenario skaber StuffIt en selvudpakkende fil, der kun kræver et dobbeltklik. Denne metode gør filerne tilgængelige for alle Windows-brugere , men øger filstørrelsen, forhindrer maksimal komprimering .
    File Korruption

    Enhver fil kan potentielt blive beskadiget. For eksempel et arkiv til tider vil synes at hente normalt fra en hjemmeside eller FTP-server, men bliver beskadiget under overførslen. Når en fil er beskadiget , må stumper af filen ikke matche de oprindelige data. Dette sker normalt under overførslen , men kan også være resultatet af en dårlig arkiv . Forlader stedet ejeren en note om den problematiske fil, så de kan reupload det. Hvis det er et arkiv , du har oprettet , skal du blot slette dårlige kopi og starte StuffIt at lave en ny.
    Fejlkoder

    StuffIt ofte producerer en fejlkode , når et problem er sket . Denne kode er nyttigt at bestemme årsag og mulige løsninger . 17507 , for eksempel, betyder, at du har indtastet en ugyldig adgangskode. Du skulle have modtaget adgangskoden fra den person, der har sendt dig arkivet. Alternativt, hvis det er dit arkiv , er der lidt du kan gøre for at åbne det, hvis du ikke kan huske adgangskoden. Kode 17514 betyder filformatet blev ikke genkendt . Sammenlign filens tre bogstaver udvidelse mod liste over understøttede formater på StuffIt hjemmeside (se Resources) .
    Installation Bugs
    p Hvis du støder fejlkode 17999 , er det betyder, at din StuffIt installation er dårlig. Åbn Kontrolpanel, og klik på " Fjern et program " for at fjerne StuffIt fra din computer. Når du har genstartet , skal du geninstallere programmet. En anden måde at reducere forekomsten af ​​fejl er ved at opgradere til en nyere version af programmet. Pr. februar 2012 er StuffIt til Windows kaldet StuffIt Deluxe 2010 , som kan downloades fra hjemmesiden for ca 20 $.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan aktiveres Min 4870X2 Crossfire 
    ·Sådan fjerner Adware og Spyware 
    ·Sådan Fix Bootup i Windows 
    ·Hvordan til at konstruere en digitalt multimeter 
    ·PC Diagnostics Programmer 
    ·Sådan Gør enhver type fil Åbn med et andet program e…
    ·Sådan Korrekt Registry Problemer 
    ·Sådan Defragmenter alle sektorer 
    ·Sådan Clean DVD Drev 
    ·Sådan vises din PC Video på et tv 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fjern skjulte og uønskede programmer 
    ·Sådan bruges en ekstern CD Burner 
    ·Sådan oprettes en Hazard Kort af Road Brug ArcGIS 
    ·Hvordan at slippe af Infomash 
    ·Sådan Konverter M4A til Wav i Linux 
    ·Msvcrt.dll Problem 
    ·Problemer med Vista Nedlukning 
    ·Sådan Fix Lines på en Laptop Screen 
    ·Hvad skal du se efter , når de køber en brugt bærbar…
    ·Sådan Fix Hyppige fejl i Explorer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com