| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Computeren går ned, når Leaving SolidWorks
    Et nedbrud er et program måde at fortælle dig, at det ikke er i stand til at fortsætte fungerer efter hensigten. Det er som regel ledsaget af en fejlmeddelelse , men det er også muligt for et program til at lukke ned uden advarsel. SolidWorks 3D CAD fungerer bedst, hvis din computer opfylder systemkravene. Fejl er mulig, selv hvis dit system er fuldt understøttet , men de er mere tilbøjelige til at opstå, hvis visse hardware ikke er op til pari . Videokort

    Mange nedbrud, der forekommer i 3D-software er relateret til skærmkortet. Dette stykke hardware er ansvarlig for al grafik trukket på din skærm , og SolidWorks er afhængig af det tungt. Nyere grafikkort er mindre tilbøjelige til konflikt med SolidWorks , fordi de indeholder for nylig udgivet drivere og opdateringer . Din pc eller laptop skal have en certificeret grafikkort med certificerede drivere som anbefalet på SolidWorks Support side . (Se Resources ).
    Utilstrækkelig hukommelse

    SolidWorks er mindre tilbøjelige til at gå ned, hvis din computer har mindst 2 GB random access memory . Du kan finde mængden af ​​aktuelt installerede RAM ved at højreklikke "Computer" i Start-menuen . Mere information er tilgængelig i Task Manager, som er let tilgængelig ved at højreklikke på proceslinjen nederst på skærmen. Når du klikker på "Performance ", vil du se en total anført under " Fysisk hukommelse " , der repræsenterer din RAM. Der er også nogle ekstra info, såsom mængden af ​​RAM, der er tilgængelig i øjeblikket. Hvis det disponible beløb er mindre end 2GB, lukke alle programmer, som du ikke bruger i øjeblikket , eller genstarte computeren, før lanceringen SolidWorks .
    Security Software

    din anti -virus program konstant scanner filer, når de bliver skrevet til drevet eller findes. Dette er vigtigt , hvis du forsøger at undgå en virus , men det kan interferere med installation og brug af lovlige programmer , herunder SolidWorks . Nogle anti- virus programmer er blevet testet og fundet at være kompatible , herunder Avast! Professional Edition, AVG , Symantec , TrendMicro og Kaspersky AV. Hvis du bruger en anden anti-virus program, bør du enten midlertidigt deaktivere den eller tilføje SolidWorks til listen over undtagelser. Du vil ikke blive beskyttet mod malware-angreb , indtil du genaktiverer din sikkerhedssoftware .
    Coding Bugs

    Siden styrtet opstår, mens du afslutter programmet , kan det skyldes et problem med den måde, hvorpå softwaren fjernet fra memory , kan disse typer bugs være forårsaget af selve programmet , og den måde, det blev kodet . Dette er grunden til opdateringer løbende udgivet til at løse problemer, der er ingen fejl i din egen. Log ind eller oprette en ny SolidWorks kundeportal konto på customerportal.solidworks.com og bruge "Download Software og Updates" linket for at se alle relevante opdateringer .
    Installation Reparation

    Undertiden vil programmet gå ned på grund af korruption i registreringsdatabasen. Selvom du kan åbne regedit.exe fra Start -menuen og omdøbe SolidWorks mappen til at løse dette problem , er det langt sikrere at lade SolidWorks reparere sig selv . Bare vælg "Repair" valgmulighed i stedet for " Uninstall " fra afinstallere et program menu i Kontrolpanel. Genstart computeren bagefter for at sikre ændringerne træder i kraft .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding MICR skrifttyper 
    ·Min Laptop Connection går i & Out 
    ·Forskellen mellem Chkdsk /R & /F 
    ·Sådan foretages fejlfinding af Windows Fax Console 
    ·Sådan åbnes porte manuelt i Windows XP 
    ·Sådan ændres proxy på MapleStory 
    ·Vil Defragmentering Speed ​​Up My Computer 
    ·Fejlfinding en Toshiba Satellite Pro 4600 
    ·Sådan Genstart en PC 
    ·Sådan Reset EEE PC 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan vælger en Dell bærbar 
    ·Sådan gendannes en XP -profil 
    ·Sådan slettes en historie Registry 
    ·Sådan Fix Korrupt Ntfs.sys Uden Windows Disk 
    ·Hvordan at reparere en bærbar Jack 
    ·Sådan foretages fejlfinding af en Compaq Computer Evo …
    ·Mine Windows vil ikke anerkende My DVD -R 
    ·Sådan fjerner du manuelt en virus ved hjælp Registry 
    ·Sådan Ryd Min søgeoversigt fra Google Search Box 
    ·Gumblar Bot Removal 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com