| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad er årsagen Thermal Margin Fejl
    ? Heat , der bygger op inde i computeren kan forårsage problemer med ydeevnen , computer nedbrud og termiske margin fejl. Fordi en række problemer kan forårsage ydelse og stabilitet problemer , kan det være let - det mindste i begyndelsen - at misdiagnose et problem, og tilskriver disse spørgsmål til andre faktorer . Termiske margin fejl, men peger specifikt til problemer med din central processing unit (CPU) . Quick handling er afgørende for at finde årsagen og forebygge permanente skader på din computer. Identifikation

    Hver CPU har et temperaturområde , hvor det fungerer normalt. Termisk margin , en slægtning snarere end absolutte temperatur måling er forskellen mellem den temperatur, hvorunder din CPU kører i øjeblikket - dens kernetemperatur - og dens maksimale bedømt temperatur ( Tcase_max ) . Jo tættere termisk margin til 0 grader C , jo hurtigere du nødt til at handle for at finde kilden til problemet og begynde at køle din CPU.
    Environmental Årsager

    Location , stuetemperatur og ventilation kan alle forårsage varme at opbygge inde i computeren sag og i sidste ende påvirke CPU. Indstil din computer i et lavere niveau værelse , helst på den nordlige side af dit hjem eller kontor, og sørg for at det er ude af vejen for direkte sollys. Brug aircondition eller varme når det er nødvendigt for at holde rumtemperaturen inden for et interval på 60 til 75 grader F. Også efterlade nok plads omkring sagen for korrekt ventilation og cirkulation .
    Internal Årsager

    Kig inde i computeren for interne problemer eller spørgsmål, der kan føre til overophedning. Skidt og snavs kan tilstoppe dit system, trap varme og gøre køling din computer mere vanskeligt. Også den længere din computer kører , jo mere varme , det genererer , så omkonfigurere din pauseskærm til at gå sort efter 15 til 20 minutter og bruge dvale eller dvaleeffekt indstillingsmuligheder , når du ikke planlægger at bruge din computer i en længere periode af tid . Hvis du ikke kommer til at bruge din computer til mere end én dag , overveje kraftoverførsel det ned. Endelig skal du sørge din fan fungerer korrekt , og om muligt , tilføjer en anden CPU fan eller en harddisk fan.
    Overvejelser

    Udskiftning af en CPU kan undertiden forårsage en falsk -positive termisk margin fejl. Udløser for denne fejl omfatter forkert CPU installation, et misforhold mellem CPU og ventilator, eller en kommunikationsfejl mellem den nye CPU og det eksisterende grundlæggende input-output -system ( BIOS) -indstillinger. Re - sæde CPU med ventilator, der kom med den nye CPU i stedet for fan , du bruger i øjeblikket . Også opdatere BIOS-indstillingerne for at understøtte den nye CPU.
    Tip
    p Der er ingen i hele branchen termisk margin standard. I stedet termisk margin afhænger af producent og model af CPU . Hvis du har bekymringer eller ønsker at spore termisk margin til din egen fordel , hente og installere en gratis CPU temperatur overvågningsprogram som Real Temp eller CoreTemp . Efter installation og kalibrering af software i henhold til CPU specifikationer og eksterne faktorer , såsom gennemsnitlig rumtemperatur , kan du overvåge core CPU temperatur over tid og se din aktuelle termiske margin og termisk margin status.
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Microsoft Debugging Tools for Windows 
    ·Sådan Skjul Websites Fra et besøg Router 
    ·Mine EMachine Bip og vil ikke komme On 
    ·Sådan Slut et oscilloskop 
    ·? Hvorfor Er en Om Blank Page Open 
    ·Sådan foretages fejlfinding Toshiba Satellite M35X USB…
    ·Sådan Fix en computer med Slow Boot Up 
    ·Hvordan man gør Data Recovery Efter Hard Drive Manglen…
    ·Sådan Reimage en HP Pavilion A804n 
    ·Sådan Start Systemgendannelse ved opstart på en Acer 
      Anbefalede Artikler
    ·Computer Processor Speed ​​Hjælp 
    ·Hvorfor er Fan på min HP Laptop Går Nonstop på Full …
    ·Sådan fjernes attributter Fra Files 
    ·Sådan Fix Explorer på en HP Pavilion Laptop 
    ·Hvordan laver Kontakter Folder Synligt i den globale ad…
    ·Sådan Find en USB Root Hub 
    ·Fejlfinding Computerskærm Problemer 
    ·Sådan fjernes slettede filer i Windows XP 
    ·Hvordan at slippe af Subtracts.Userplane 
    ·Sådan reparere registreringsdatabasen gratis 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com